paranoid_gr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 ωχ παιδια διαδωστε το παντου γιατι με το ρολογακι που εβαλε προς πωληση σημαινει οτι χρωσταει πολλα ψαχνει να βρει κανα κοροιδο να δωσει 5 χιλιαρικα για το ρολοι....
Pitsi Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 ωχ παιδια διαδωστε το παντου γιατι με το ρολογακι που εβαλε προς πωληση σημαινει οτι χρωσταει πολλα ψαχνει να βρει κανα κοροιδο να δωσει 5 χιλιαρικα για το ρολοι.... Δεν είναι 5 χιλιάρικα αλλά 58!!!! Μπορείς να παραγγείλεις μέχρι 50 από τα συλλεκτικά ρολόγια, βέβαια είναι λίγο τσιμπημένη η τιμή, 2.915.500και για τα 50. Θα τα παραγγείλω με αντικαταβολή, πάω να γεμίσω τις κούτες 50ευρα να τα εχω έτοιμα να τα δώσω στον courier.
brasidas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 παλικαρια διαβασα μια μια τις σελιδες απο την αρχη κ πραγματικα εχω βγει απο τα ρουχα μου με αυτο το καθ....καταρχας ευχομαι ολοι να παρετε πισω τα χρηματα σας κ να του το κλεισουν το μπουρδελο κ αυτος στην φυλακη.2ον στην θεση σας θα ειχα φυγει για κερκυρα να το βρω κ εκει θα σας ελεγα αν μπορει να μου πει ολες αυτες τις παπαριες που σας εχει πει αυτο κ η αλλη η καρια.κ να εισται συγουροι οτι δεν θα εχετε κανενα προβλημα με αστυνομια.αν δεν μου εδεινε τα λεφτα μου εκεινει την ωρα(συν τα εξοδα που εκανα για κερκυρα εννοειται) θα του επερνα οτι εβρησκα μπροστα μου κ αντε γεια.ειμαι συγουρος οτι θα σας στο προτινε κ ο ιδιος.
arxaggelos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Ασχετο,αυτό το έχετε δει? http://www.corfu-shop.gr/product.php?productid=70&cat=92&page=1 Ο,τι θέλει πουλάει ο τύπος.. Το πιό αστείο είναι η "Λίστα συστάσεων" λίγο πιό κάτω...πιό τυχαία επιλεγμένα δεν γινόταν!!! Άσε που λέει "οι πελάτες που αγόρασαν αυτό αγόρασαν επίσης..." δηλαδή θέλει να μας πει ότι κάποιος πράγματι αγόρασε το ρολόι...
flou21 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 παλικαρια διαβασα μια μια τις σελιδες απο την αρχη κ πραγματικα εχω βγει απο τα ρουχα μου με αυτο το καθ....καταρχας ευχομαι ολοι να παρετε πισω τα χρηματα σας κ να του το κλεισουν το μπουρδελο κ αυτος στην φυλακη.2ον στην θεση σας θα ειχα φυγει για κερκυρα να το βρω κ εκει θα σας ελεγα αν μπορει να μου πει ολες αυτες τις παπαριες που σας εχει πει αυτο κ η αλλη η καρια.κ να εισται συγουροι οτι δεν θα εχετε κανενα προβλημα με αστυνομια.αν δεν μου εδεινε τα λεφτα μου εκεινει την ωρα(συν τα εξοδα που εκανα για κερκυρα εννοειται) θα του επερνα οτι εβρησκα μπροστα μου κ αντε γεια.ειμαι συγουρος οτι θα σας στο προτινε κ ο ιδιος. Το θέμα είναι ότι έτσι μάλλον εμάς τους αθώους θα χώσουν μέσα. Και κερατωμένοι και ζημιωμένοι
nucleuspower Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Εκτός των άλλων να πάρετε τηλέφωνο και τις τράπεζές του να ζητήσετε να μπλοκάρουν τους λογαριασμούς του. Το ζήτησα αλλά μου είπαν ότι δεν έχουν άλλα κρούσματα. Αν έχουν περισσότερα θα μπει σε black list. Τηλεφωνήστε σε Πειραιώς και Ευροβανκ όσοι μπορείτε. Στους λογαριασμούς του γίνονται και καταθέσεις μάλλον απ' ότι κατάλαβα κάτι που σημαίνει ότι ο απατεώνας συνεχίζει τη δράση του με άλλα θύματα. Κινηθείτε άμεσα. Σήμερα ή μιλάει το τηλ ή χτυπάει και δεν το σηκώνουν. Αρα μόλις πάνε το κατεβάζουν. Έχω ήδη ενημερώσει και τις 3 τράπεζες. Σας προτείνω να κάνετε κι εσείς το ίδιο! Μου είπαν ότι έχουν τμήματα για αυτές τις περιπτώσεις και είναι πολύ σημαντικό για αυτούς. Περιγράψτε την ιστορία σας σε μια σελίδα, αναφέρετε τον αριθμό λογαριασμού (έβαλα και link της σελίδας) και υπογράψτε το. Για την εθνική στείλτε fax στο 2661048728 υπόψη Δ/ντη καταστήματος (τηλ. 2661030333), για την Πειραιώς fax στο 2109294317 και για τη eurobank email: [email protected] Ακόμη δε μου έχει επιστρέψει τα χρήματα (έχει περάσει πάνω από 1.5 μήνας). Του έχω στείλει εξώδικο και ελπίζω να συμμορφωθεί και να τα καταθέσει μέχρι την Παρασκευή. Δεν τον συμφέρει να μην το κάνει, επειδή με την αγωγή θα πρέπει να πληρώσει πολύ περισσότερα.
arxaggelos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Καλύτερα κάντε μήνυση στον τόπο σας να τρέχει αυτός και να έχει και έξοδα,αν έρθει..... Που να τρέχει τώρα ο άνθρωπος από τη Βραζιλία ρε man...:-D
johnykim Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Το πιό αστείο είναι η "Λίστα συστάσεων" λίγο πιό κάτω...πιό τυχαία επιλεγμένα δεν γινόταν!!! Άσε που λέει "οι πελάτες που αγόρασαν αυτό αγόρασαν επίσης..." δηλαδή θέλει να μας πει ότι κάποιος πράγματι αγόρασε το ρολόι... Οντως.
flou21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Έχω ήδη ενημερώσει και τις 3 τράπεζες. Σας προτείνω να κάνετε κι εσείς το ίδιο! Μου είπαν ότι έχουν τμήματα για αυτές τις περιπτώσεις και είναι πολύ σημαντικό για αυτούς. Περιγράψτε την ιστορία σας σε μια σελίδα, αναφέρετε τον αριθμό λογαριασμού (έβαλα και link της σελίδας) και υπογράψτε το. Για την εθνική στείλτε fax στο 2661048728 υπόψη Δ/ντη καταστήματος (τηλ. 2661030333), για την Πειραιώς fax στο 2109294317 και για τη eurobank email: [email protected] Ακόμη δε μου έχει επιστρέψει τα χρήματα (έχει περάσει πάνω από 1.5 μήνας). Του έχω στείλει εξώδικο και ελπίζω να συμμορφωθεί και να τα καταθέσει μέχρι την Παρασκευή. Δεν τον συμφέρει να μην το κάνει, επειδή με την αγωγή θα πρέπει να πληρώσει πολύ περισσότερα. Ποιο είναι αυτό το τμήμα κάθε τράπεζας διότι από Πειραιώς μου είπαν ότι είναι μεταξύ σας συναλλαγή. Αν ξέρεις κάτι παραπάνω πες που να στείλουμε το θέμα μιας και η τοπική τράπεζα κάνει την πάπια όπως και αυτή της Κέρκυρας
nucleuspower Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Ποιο είναι αυτό το τμήμα κάθε τράπεζας διότι από Πειραιώς μου είπαν ότι είναι μεταξύ σας συναλλαγή. Αν ξέρεις κάτι παραπάνω πες που να στείλουμε το θέμα μιαςκαι η τοπική τράπεζα κάνει την πάπια όπως και αυτή της Κέρκυρας Για την Εθνική μίλησα χτες με το Δ/ντη του καταστήματος Κέρκυρας και μου είπε να του το στείλω με fax στον αριθμό που σας δίνω. Είναι το κατάστημα στο οποίο ανοίκει ο λογαριασμός (279). Αν θέλετε μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο κατάστημα στον αριθμό που σας έδωσα και να μιλήσετε μαζί τους. Για την τράπεζα Πειραιώς μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών στο 801802803804 και μου έδωσαν αυτόν τον αριθμό fax. Ό,τι απορία έχετε πείτε μου. Πάντως προτείνω να τους ενημερώσετε όλοι για να έχουν μια καλή εικόνα του τι συμβαίνει και να λάβουν δράση! Δε θα αφήσουμε τον απατεώνα να κάνει ότι θέλει!!!
r21sms Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Καλησπέρα σε ολους. μόλις γραφτηκα κι εγω για να πω την πονεμένη ιστορια μου. Σήμερα μου τηλεφώνησαν από τη Eurobank γιατί είδαν κίνηση προς το λογαριασμό του corfushop, ενώ έχουν μαζέψει πολλες καταγγελίες από άλλους πελάτες. Η δική μου παραγγελία από τις πρώτες στις 30/07/2008. Φυσικά το προιόν δεν ήρθε σε μία εβδομάδα ενώ μου το έταξαν για διαθέσιμο και ζήτησα την ακύρωσή του. Μετά μια ήταν τοπική αργία, μια ηταν 15αυγουστος, μια το λογιστήριο κλειστό, μια η τραπεζα κλειστή, μια η ακύρωση δεν ειχε επικυρωθει από το λογιστήριο, χιλιες μια άθλιες δικαιολογίες... Μετα από άπειρες ενοχλήσεις, τηλέφωνα, mail κλπ, μου επέστρεψαν το ποσό +7 EURO για τόκους και ..ψυχική οδύνη μετά από 1,5 μήνα περίπου. Αισχρή εμπειρία!!! Είχα κάνει και καταγγελία στο skoutz αλλά μέχρι να δημοσιευθεί, το βγάλανε από τη λίστα. Σας παραθετω απάντηση του καταστήματος οταν τους κατέβασα καντήλια μετά από ενημέρωσή τους να μη τηλεφωνούμε, αλλα να στέλνουμε email, λες και απαντάνε σε αυτά. Μιλαμε έχει τεράστιο θράσος ο τύπος, διαβαστε τι μου απάντησε!!! Όπως σας έχω ξαναπεί εγώ ο ίδιος στο τηλέφωνο έχετε δίκιο στην δική σας παραγγελία αποτύχαμε τόσο στο επίπεδο της εξυπηρέτησης όσο και στο επίπεδο επικοινωνίας. Το CORFU SHOP σαν μικρό κατάστημα αντιμετώπισε από την αρχή πολλά προβλήματα ιδιαιτέρως λόγο της θέσης του ( ΚΕΡΚΥΡΑ ) αλλά προσπαθούμε πολύ και κόντρα σε κολοσσούς του χώρου και προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές τις αγοράς, και έχουμε πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα εκατοντάδες παραγγελίες με μεγάλη επιτυχία. Να είστε σίγουρος ότι στην επόμενη φορά που θα μας δώσετε την ευκαιρία να σας εξυπηρετήσουμε δεν θα έχετε τα ίδια προβλήματα , δεν θα χρειασθεί να προκαταβάλετε τα χρήματα και φυσικά θα έχετε την έκπτωση που δικαιούσθε. CORFU-SHOP Δ.ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Δ/ντης πωλήσεων
Pitsi Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 την επόμενη φορά που θα μας δώσετε την ευκαιρία να σας εξυπηρετήσουμε δεν θα έχετε τα ίδια προβλήματα Δεν θα έχεις τα ίδια, θα έχεις άλλα προβλήματα, δεν θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω.
nucleuspower Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 CORFU-SHOP Δ.ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Δ/ντης πωλήσεων[/i] Ο τύπος έλεγε ότι είναι στο λογιστήριο!!! Και υπογράφει ως δ/ντης πωλήσεων; Αύριο είναι η τελευταία μέρα που έχει διορία να πληρώσει. Άντε να δούμε τι θα κάνει... Ελπίζω να συμμορφωθεί για το καλό του!
kx5 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Συγνώμη ρε παιδιά αλλά με τι μυαλό πάτε και αγοράζετε από ένα μικρό άγνωστο κατάστημα στην άλλη άκρη της Ελλάδας με κατάθεση χρημάτων? Και μάλιστα ποσά των 1000 ευρώ!?!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.