Προς το περιεχόμενο

Corfu shop,εχει αγορασει κανεις?

Age4Greeks

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσθέστε + και εμένα μάγκες στους εξαπατημένους του corfu-shop

Είχα κάνει μια παραγγελία οθόνης στις 30/6/08 και 7/7/08 έρχεται η παραγγελία αλλά δεν ήταν το μοντέλο της οθόνης που είχα ζητήσει και τους το ξαναστέλνω πίσω.

Μου λένε να περιμένουμε μήπως και το ξαναφέρουν και τους λέω εντάξει θα περιμένω αφού έτσι και αλλιώς δεν την βιαζόμουν την οθόνη. Τελικά τους έπαιρνα κάθε εβδομάδα τηλέφωνα μέχρι την 7/10/08 ώσπου τελικά μου είπαν ότι δεν το ξαναβγάζουν αυτό το μοντέλο και ότι μπορώ να έχω επιστροφή των χρημάτων. Ε! λοιπών από την 7/10/08 ακόμα τα περιμένω

:-D:-D:-D ε ρε που έμπλεξα....

• Απαντ. 246
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Tolis8888 κάνε καταγγελία όπου μπορείς, για το γαμώτο.

Αν σου έστειλε οθόνη σημαίνει ή ότι αρχικά δούλευε και κάτι πήγε

στραβά ή ότι επίτηδες σου έστειλε λάθος για να κερδίσει χρόνο?

Δημοσ.
Tolis8888 κάνε καταγγελία όπου μπορείς, για το γαμώτο.

Αν σου έστειλε οθόνη σημαίνει ή ότι αρχικά δούλευε και κάτι πήγε

στραβά ή ότι επίτηδες σου έστειλε λάθος για να κερδίσει χρόνο

με σκοπό να πιάσει όσο το δυνατόν περισσότερα θύματα.

Το κακό είναι ότι μπλέξαμε αλλά πρέπει να τον σκίσουμε

γιατί κάτι τέτοιοι απατεώνες υποβιβάζουν το internet

Έστειλε άλλο μοντέλο με το σκεπτικό μήπως και την κρατήσω επειδή δεν είχε αυτή που ήθελα,

αλλά μασάει η κατσίκα ταραμά ; :mrgreen:

Δημοσ.
Παιδιά βρήκα τι έπρεπε να είχα κάνει εξ' αρχής! Τα λεφτά θα τα πάρω σύντομα με το παραπάνω!

Τελικά τα πήρες τα χρήματα σου πίσω;

Πες στους υπόλοιπους τι έπρεπε να είχαν κάνει.

Δημοσ.

Εμένα ένας γνωστός μου έχει πέσει θύμα της συγκεκριμένης "εταιρίας". Ειδικότερα, έχει κάνει παραγγελία 9 Σεπτεμβρίου και περιμένει ακόμα. Πριν από 15 ημέρες ζήτησε τα χρήματά του πίσω και αφού αρχικά τον διαβεβαίωσαν οτι θα τα λάβει άμεσα, εξαφανίστηκαν. Το τηλέφωνό τους την προηγούμενη εβδομάδα ήταν συνεχώς εκτός λειτουργίας. Τώρα αναγκαστικά θα κινηθεί νομικά. Εγώ θα πρότεινα να κάνετε καταγγελίες και σε κάποιες εκπομπές όπως Τριανταφυλλόπουλος, Ευαγγελάτος. Δεν έχετε να χάσετε κάτι! Άλλωστε από ό,τι βλέπω το έγκλημα είναι οργανωμένο και τα θύματα πολλά. Το πιο εξοργιστικό δε στην όλη υπόθεση είναι οτι παρόλο που εδώ και 1 μήνα φαίνεται να έχουν γίνει καταγγελίες προς το ΙΝΚΑ, η εν λόγω ιστοσελίδα υπάρχει ακόμα και μπορεί άνετα να εξαπατά τους όποιους ανυποψίαστους. Καλο θα ήταν πάντως, κάποιος να αναλάβει τη διαδικασία συντονισμού υποβολής μήνυσης. Ας δώσει κάποιος το e-mail του ώστε όλα τα θύματα να επικοινωνήσουν μαζί του κι έτσι να βρεθεί ένας κοινός δικηγόρος για να περιοριστούν τα έξοδα σημαντικά. Αξίζει τον κόπο, ακόμα και αν κάποιοι πήραν τα χρήματά τους πίσω. Αυτό δε σημαίνει οτι επι της ουσίας δεν εξαπατήθηκαν. Πρέπει να τελειώσει εδώ αυτή η αηδία!

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Δημοσ.

Ετσι ακριβώς, και εγώ για αυτό το αναφέρω συνέχεια.

Καλός ο ΙΝΚΑ κτλ, αλλά η αγωγή/μήνυση ''χτυπάει'' αλλιώς.Απλά θα πρέπει με κάποιο τρόπο να συντονιστεί το όλο θέμα.

Δημοσ.

Μάγκες τελικά μετά από δυο εβδομάδες που τους είχα ζητήσει επιστροφή χρημάτων μου τα επιστρέψανε πριν δύο μέρες αφού πήγα σήμερα στην τράπεζα και ήταν εκεί. :confused:

Δεν ξέρω τι γίνετε αλλά μάλλον υποψιάζομαι ότι αφού κάνεις την κατάθεση των χρημάτων στην τράπεζα κοιτάει να τα κρατήσει όσο πιο πολύ γίνετε για να πάρει τους τόκους. Δεν έχω άλλη λογικότερη εξήγηση. :rolleyes:

Δημοσ.

Από χθες και μέχρι τώρα ο μπ@νές δεν απαντάει στο τηλέφωνο. Κανένα Κερκυραίο θύμα δεν υπάρχει να τον κοπανήσει και μετά να μη τον φτανούν ούτε για νοσηλεία. :mad:

Δημοσ.

εγω ευτυχως δεν εχω παραγγειλει τιποτα αλλα πιστευω οτι ο μοναδικος τροπος για να παρετε πισω τα λεφτα σας είναι να κινηθειτε νομικα. οσοι ειναι απο αθηνα ας κανουν καταγγελια στη διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος.

-----Προστέθηκε 21/10/2008 στις 02 : 34 : 23-----

παντως απο μια αναζητηση που εκανα βρηκα τηλ και μαιλ της διωξης ηλεκτρονικου εγκληματος. οποιος εξαπατηθηκε ας τους ενημερωσει 2106476464 και [email protected]

Δημοσ.

Μίλησα σήμερα με δίωξη και μου είπαν να κάνω μήνυση στην ασφάλεια της περιοχής μου και το τοπικό τμήμα τη στέλνει με αλληλογραφία μετά από δυο τρεις βδομάδες στη δίωξη. Επίσης τη μήνυση πείτε να τη στείλουν στο φαξ της δίωξης της Θεσσαλονίκης 2310388371.

Έστειλα φαξ στη τράπεζα και για να μου επιστρέψουν τα λεφτά πρέπει να δώσει το ok ο απατεώνας, αν και δεν υπήρχε υπόλοιπο στο λογαριασμό του!

Επίσης έστειλα email στη EUnet που φιλοξενεί το site του.

Έχετε κατά νου ότι ανέφερα στη δίωξη το thread εδώ πέρα οπότε τώρα το διαβάζουν και ο κλέφτης και οι αστυνόμοι!

Δημοσ.

Όποιος έκανε μήνυση ας το γράφει για να προχωρήσουμε από πολλές πλευρές.

Πάντως είναι απαράδεκτο που η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος δεν το ψάχνει

έστω και με μια καταγγελία (ελπίζω να κάνω λάθος και οι άνθρωποι ιδιαιτέρως

αποτελεσματικοί να το τελειώσουν)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...