Dj_Afrolexios Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 ΕΓΙΝΕ ΘΑΥΜΑ!ΠΗΡΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 9-10-2008!ΗΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ 9-9-2008!ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΠΑΣΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 5 ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΡΝΑ 20 ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΤΑ ΒΑΛΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ!ΜΠΟΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΕ Η ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΕΙΧΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΕΝΤΕΛΩΣ... ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ!!!ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΞΑΝΑΑΓΟΡΑΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ Η ΚΑΘΑΡΗ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΚΑΡΤΑ! PAYPAL FOR EVER!!!!!!!!
Hik Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ!!!ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΞΑΝΑΑΓΟΡΑΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ Η ΚΑΘΑΡΗ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΚΑΡΤΑ! PAYPAL FOR EVER!!!!!!!! Μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο καλάθι. Παντού υπάρχουν απατεώνες, δε σημαίνει ότι όλα τα ελληνικά e-shops είναι αντίστοιχα. Πάντα παραγγέλνουμε από e-shop που έχουν σαν επιλογή πολλαπλούς τρόπους πληρωμής, τουλάχιστον πιστωτική και αντικαταβολή. Οποιοδήποτε e-shop δεν υποστηρίζει αντικαταβολή είναι αρκετά ύποπτο μιας και στην Ελλάδα πάνω από οι μισές τουλάχιστον ηλεκτρονικές πωλήσεις γίνονται με αντικαταβολή. Τέλος κοιτάμε πάντα να υπάρχουν λεπτομερή στοιχεία επικοινωνίας και στοιχεία της εταιρείας που έχει το e-shop, και όχι απλώς μια φόρμα επικοινωνίας.
anakiklosimos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 παιδια βαλτε και 'μενα στην μακρια λιστα απατημενων. 22-9-08 παραγγελια, 26-9-08 καταθεση 42ευρω, 14-10-08 ακομα περιμενω. στο διαστιμα αυτο εχω τηλεφωνισει 4-5 φορες σε μια κοπελα , εχω ακυρωσει την παραγγελεια και τα υπολοιπα ειναι γνωστα.
Predator_29 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 γεια σας παιδια θελω να σας πω πως και εμενα μου επιστρεψανε τα χρηματα μου ομως μετα απο 1 μηνα σχεδον. δεν μπορω να καταλαβω τι πετυχαινουν με αυτες τις επιλογες τους παρα μονο πελατες και κακη φημη να βγαζουν
mythos13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Γεια σας Αδελφια μου αλητες παλικαρια......!!! Εμπλεξα και εγω δυστυχως με αυτους τους απατεωνες....!! Και εμπλεξα γιατι δυστυχως εχω κανει απειρες αγορες μεσω νετ και πλεον αγοραζω με κλειστα ματια και δεν ειχα ποτε προβλημα,αλλα που να ξερω...!! Διαβασα ολες της του εδω θεματος και οτι λεγανε στα αλλα παιδια τα ιδια ακριβως λενε και σε εμενα! Το φεσι ειναι 1000 ευρω ενα λαπ τοπ σονυ βαιο η αμεσως επομενη τιμη ηταν στα 1,150 απο ενα αλλο καταστημα και το βρηκα μεχρι 1,350!(ολα αυτα απο το σκρουτζ) Ο απατεωνας Δημητροπουλος εχει 6 καταδικαστικες αποφασεις απο τα δικαστηρια,μια απο Θεσσαλονικη και καμποσες απο Αθηνα...!Εχει αλλαξει καμποσες διευθυνσεις,τα στοιχεια τα ξερω γιατι εχω ενα φιλο αστυνομικο και χτυπησε στο κομπιουτερ της αστυνομιας το ονομα του και βγηκαν ολα στην φορα....! Τα τηλεφωνα τους τωρα που μιλαμε ειναι κατεβασμενα ολα...! Εκανα παραγελλια 17/9 και μετα απο 2-3 ωρες με πηρε το λαμογιο τηλ και μου λεει να κανω καταθεσει και του λεω να τα στειλει με αντικαταβολη, μου λεει οτι τα λεφτα απο τη κουριερ τα περνει μετα απο 2-3 μηνες...!! Εγω μαλλον θα παω κερκυρα θα παρω και εναν φιλο μου μαζι ο οποιος ειναι ντερεκι και οτι εχει μεσα στο μαγαζι θα του το παρω και θα σηκωθω να φυγω...θα ριξω και 5 σφαλιαρες σε αυτην την τανα που σηκωνει το τηλ!! Να βαλω δικηγορο οπως ξερετε αυτα τα πραγματα αργουν στην ελλαδα δικαστηρια και τετοια.... Εν τω μεταξυ το μεγαλο προβλημα ειναι οτι αυτο το καταστημα συνεχιζει και ειναι ον λαιν!Υπαρχουν και αυτη την στιγμη ανυποψιαστος κοσμος για τον εν λωγο καταστημα! Μιλαω στο τηλ με εναν του ηλεκτρονικου εγκληματος και μου λεει να κανω μυνησει....!Δηλαδη τι πρεπει να γινει για να κλεισουν αυτο το καταστημα???:mad:
HamerZ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δεν μπορούμε να βάλουμε ένα hacker πχ και να το κατεβάσει για τα καλά; Και αυτό προσφορά στην κοινωνία θα είναι
flou21 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Καλησπέρα ενα θύμα + στα πολλά και εγώ. Από τέλη Αυγούστου κατέθεσα 570? και δεν είχε τελικά αυτό που έλεγε διαθέσιμο. Από τότε αύριο θα τα καταθέσουμε. Στο τηλέφωνο το ίδιο παραμύθι. Λογιστήριο ίσον fax. Μια - δυο φορές βρήκα και μου είπαν ότι έκαναν το έμβασμα από Πέμπτη αλλά τίποτα ακόμα. Πήρα δίωξη οικονομικού εγκλήματος και μου είπαν να κάνω μήνυση. Είμαι σε νησί και θα το κάνω από δευτέρα. Τι άλλο να κάνω?? Όσοι έχετε κάποια τηλέφωνα ινκα κλπ δώστε γιατί για την δίωξη έκανα 20 τηλέφωνα. Έχω κάνει 10δες από εξωτερικό και άλλα eshop αλλά μάλλον την πάτησα... Αλήθεια υπάρχεις κανένας που να τα πήρε τα χρήματα πίσω και πως??????
ga25 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά να βοηθήσω λίγο. Χωρίς να χαρακτηρίσω κανένα... παραθέτω τα παρακάτω : http://www.efpolis.gr/content/content.asp?catid=99 Άρθρο 2 του Ν. 2251/1994 «προστασία των καταναλωτών» (ΦΕΚ 191 Αʼ/1994) 7. Σε κάθε περίπτωση, καταχρηστικοί είναι ιδίως οι όροι που: ..... κ) απαγορεύουν στον καταναλωτή να επισχέσει εν όλω ή εν μέρει την καταβολή του τιμήματος, όταν ο προμηθευτής δεν εκπληρώνει τις υποχρεώσεις του, .... κε) υποχρεώνουν τον καταναλωτή να προκαταβάλει υπερβολικά μεγάλο μέρος του τιμήματος πριν αρχίσει η εκτέλεση της σύμβασης από τον προμηθευτή, μολονότι ο προμηθευτής δεν ανέλαβε την υποχρέωση να εκτελέσει παραγγελία του καταναλωτή με βάση συγκεκριμένες προδιαγραφές ή χαρακτηριστικά ούτε η παροχή του προμηθευτή συνίσταται σε υπηρεσίες με κράτηση. .... Τέλος ψάχνω να βρώ το νόμο που αναφέρει περί υπεξέρεσης. Η διάδοση προσωπικών λογαριασμών προς το κοινό που ουδεμία σχέση έχουν με την συναλλασώμενη επιχείρηση... πχ αν ένας υπάλληλος η ένας διαχειριστής που δεν εμφανίζεται πουθενά στα καταστατικό μιας εταιρίας ως νόμιμος εκπρόσωπος ή δεν έχει καμία άμεση συμμετοχή με την εταιρία αυτή έτσι ώστε να μπορούν να του αποδωθούν νομικές ευθύνες απαγορεύεται να διαθέτει τους προσωπικούς του λογαριασμούς για διεκπερέωση συναλλαγών της επιχείρησης και μπορεί να κατηγορηθεί για υπεξαίρεση χρημάτων (το οποίο έχω την εντύπωση ότι είναι ποινικό) κοινός κλοπή.. Ίσως σε αυτό να μπορέσει να μας βοηθήσει ο Paredose.
nyne Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 δηλαδη εγω που πηρα κανονικα το msi wind τον αυγουστο πρεπει να κανω και το σταυρο μου...Α ρε κατι λαμογια που κυκλοφορουνεεεεε.
peterkora Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Καλησπέρα, αλλο ενα θύμα και εγω εδω και εναμιση μήνα απο την παραγγελία και λίγο παραπάνω απο ενα μήνα απ' την ακύρωση της.Μετα απο πολλά τηλεφωνήματα με την "εταιρια":lol::lol: ακόμα περιμένω να πάρω τα χρήματα μου.Εδω και 6 εβδομάδες μου τα στέλνουν με έμβασμα, οι γραμμές τους συνεχώς κατειλημένες και αφου κατάφερα να βγάλω γραμμή σήμερα μου το έκλεισε η καργ....λα αφου βέβαια ακουσε το στόλισμα της.Βασικά θα ήθελα να ρωτήσω τα παιδιά που πήρανε τα χρηματά τους πισω αν πήραν ολο το ποσό και αν ειχαν να πέρνουν μεγάλο ποσο.Δηλαδή εγω που εχω να πέρνω 400 ευρω να ελπίζω ή να αρχίζω να τα ξεχνάω?
mits@kos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Lol, τόσοι που είστε, ανοίξτε μια τηλεφωνική γραμμή "ψυχολογικής στήριξης ατόμων που εξαπατήθηκαν από το Corfu shop" ...!
S2Katana Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Η κάντε μια ομαδική αγωγή να τελείωνουμε με τους απατεώνες...Και πιο φτηνά θα σας βγεί.
flou21 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Σήμερα πήρα Eurobank και Πειραιώς Κέρκυρας για να τους ενημερώσω αλλά δεν γνώριζαν κάτι. Κάντε και εσείς καταγγελία σε ΙΝΚΑ και Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος
arxaggelos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Ίσως να τη γλιτώσουν μερικοί αν ένας χάκερ κοτσάρει ένα τεράστιο κόκκινο warning στο home page του καταστήματος αντί να χαραμίζουν τις γνώσεις τους σε ανταλλαγή μηνυμάτων με τούρκους χακερς σε άσχετες σελίδες
flou21 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Έκανα καταγγελία Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού http://www.mcit.gov.cy/mcit/mcit.nsf/dmlccpscomplaint_gr?OpenForm ΝΕΟ ΙΝΚΑ http://www.newinka.gr/kataggelies.php?version=gr&act=submit ΙΝΚΑ http://www.inka.gr/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.