Age4Greeks Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Συγνωμη προκαταβολικα αν εχει κανει κανεις αλλο ποστ με το ιδιο θεμα. Συγκρινα τιμες στο Σκρουτζ και ειδα οτι το συγκεκριμενο καταστημα εχει με διαφορα καλυτερες τιμες. Θα ηθελα να ρωτησω αν εχει αγορασει κανεις απο κει, εντυπωσεις κτλ. http://www.corfu-shop.gr/index.php
chino Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Αγορασε γνωστος απο θεσσαλονικη και δεν ειχε προβλημα, εκτος απο μια μικρη καθυστερηση.
PILOT172 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΝΑ LAPTOP ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΣΕ 3-4 ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ESHOP ΣΑΣ ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ ..
nucleuspower Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Ο χρήστης pilot172 φαίνεται να είναι ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού. Δείτε και αυτό το forum...
antonl Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Ο χρήστης pilot172 φαίνεται να είναι ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού. Δείτε και αυτό το forum... Αυτό θα ήταν αρεκτό για να με αποτρέψει ν αγοράσω από κει...
nucleuspower Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Οι τιμές σε κάποια προϊόντα είναι πάρα πολύ καλές. Είναι κίνητρο αλλά δεν είμαι σίγουρος αν μπορώ να ρισκάρω τα χρήματά μου. Αν έμενα στην Κέρκυρα ΟΚ αλλά να στείλω όλα τα χρήματα σε λογαριασμό, μου κινεί υποψίες... Τουλάχιστον ας έκαναν αντικαταβολή!
johnykim Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΝΑ LAPTOP ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΣΕ 3-4 ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ESHOP ΣΑΣ ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ .. Μα τόσο δύσκολο είναι ποια να πεις κατι για ενα site και να μην καρφώνεσαι? Πιο ψεύτικο δεν γίνεται...
nucleuspower Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Αν παρατηρήσεις: 16-08-08, 11:55 PILOT172 Junior Member Εγγραφή: 16-08-2008 Μηνύματα: 1
nucleuspower Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Πιστεύω ότι είναι απλά κουτοπόνηρος. Η αλήθεια είναι ότι έχει πάρα πολύ καλές τιμές και ψήνομαι να αγοράσω κάτι αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν θα το ρισκάρω.
Age4Greeks Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 ...μαλιστα, παρολα αυτα παραμενει φθηνος. Το αν μπηκε και εκανε λιγο διαφημιση δε λεει και πολλα, σκοπος ειναι οι τιμες που αναγραφονται να ισχυουν και οι αγοροπωλησιες να ειναι ενταξει.
nucleuspower Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Ακριβώς! Πως όμως θα ξέρω ότι είναι εντάξει αν δεν δέχεται ούτε αντικαταβολή, ούτε πιστωτική παρά μόνο θέλει να του βάλω όλο το ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό; Δεν είναι ένα μεγάλο κατάστημα που έχεις εμπιστοσύνη ότι δε θα σε κοροϊδέψει.
Tsiou Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Μπορεις ομως να συνδυασεις τις διακοπες σου στην Κερκυρα, με το να του σπασεις τα ποδια αν κανει καμια λαλακια
koprodogis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Αν θυμαμαι καλα το εχουμε ξανασυζητησει και εδω αλλα εχει γινει και θεμα στο adslgr. Το καταστημα δεν εχει κανενος ειδους επαγγελματισμο και σοβαροτητα. Η καλυτερη λυση ειναι να το αποφευγατε, αυτο με τις καθυστερησεις προιοντων το εχει παρα κανει και πολλα αλλα, νομιζω για 10 ευρω δεν αξιζει να μπει κανενας σε μπελαδες. Και μονο που δεχονται αυτους τους τροπους πληρωμης θα με απετρεπε
paranoid_gr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Κοιτα φιλε μου εγω δεν εχω παρει κατι απο το συγκεκριμενο καταστημα αλλα οτι εχει τισ χαμηλοτερες τιμες στο σκρουτζ το ειδα και εγω.αλλα ομως αυτο που λεει οτι δεν εχει αντικαταβολη εκτος κερκυρας ειναι οντωσ λιγο υποπτο.αλλα και επισης αυτο που λεει οτι οι λογαριασμοι ειναι υποψην μιας ρωσιδας!!!!Εγω προσωπικα δεν θα το συνιστουσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.