dimitris2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δύο νέα χαρακτηριστικά που ενισχύουν την προστασία απέναντι σε διαδικτυακές απειλές θα είναι ενσωματωμένα στην δεύτερη beta του νέου Internet Explorer 8 To πρώτο θα ονομάζεται Smart Screen και θα είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να «αποκρούει» επιθέσεις phising αναλύοντας ακόμα και ολόκληρα URL strings. Επιπλέον, θα προειδοποιεί όταν ο χρήστης πάει να κατεβάσει ένα αρχείο από σελίδα που έχει χαρακτηριστεί ως διανομέας κακόβουλου λογισμικού. Το δεύτερο θα προστατεύει τον χρήστη από τις λεγόμενες «cross-site attacks» κατά τις οποίες μία μολυσμένη σελίδα που περιείχε καθαρό περιεχόμενο, μεταφέρει τον έλεγχο σε συγκεκριμένο κακόβουλο site το οποίο έχει σαν στόχο συνήθως, την υποκλοπή προσωπικών στοιχείων και κωδικών πρόσβασης του θύματος. Ο Internet Explorer Beta 2 θα κυκλοφορήσει μέσα στον Αύγουστο. Πηγή: pcw.gr
Thanasis159 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Πολύ θετική κίνηση είναι η αλήθεια! Βέβαια, δεν σκοπεύω να αλλάξω τον browser που ήδη χρησιμοποιώ αλλά είναι πολύ καλό να δυναμώνει ο ανταγωνισμός!
The_Fake Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Πολυ γρηγορα βγαζει καινουργιες εκδοσεις του ιε η microsoft τελευταία
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Πολυ γρηγορα βγαζει καινουργιες εκδοσεις του ιε η microsoft τελευταία Αφού βγάζει φιφες!!Ο 7 ο καημένος ανύπαρκτος browser....είναι gtp με όλη τν σημασία της λέξεις..δν αντέχει να μένει ανοιχτός...τί με τ vista τί με τ xp που χω,σ γερά μηχανήματα..Το κόλημα που τρώει δν υπάρχει άλλο πρόγραμμα να τ κοντράρει!
nzeppos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Μια χαρά είναι ο ΙΕ7, μην αρχίζετε την γκρίνια πάλι. Τα Firefox 2/3 και Opera 9.x μου έχουν βγάλει πολύ περισσότερα προβλήματα (τα χρησιμοποιώ πολύ εκτενέστερα βέβαια). Καλώς να μας έρθει ο 8, να τον τεστάρουμε. Και πάλι βέβαια θα τον χρησιμοποιώ μόνο σε ειδικές/κομάντο περιπτώσεις (πχ. να του βάλω κανα megaupload ή crawler toolbar, για site που δεν ανοίγουν αλλιώς κλπ).
21century Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 H αλήθεια είναι ότι ανέβηκε το ποσσοτό της Αλεπούς οπότε πλέον καθορίζει νένα στάνταρ ασφάλειας και παράλληλα απο ότι φαίνεται του χρόνου θα έχουμε την έκδοση 8 αν όλα πάνε καλά...
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δν ξέρω εμένα πάντως μια φορά δν λειτουργεί σωστά,άρα για μένα δν υπάρχει..
nzeppos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Ε ναι ρε συ, κι εγώ μαζί σου είμαι. Τα ίδια λέω κι εγώ για τον Opera, που τον χρησιμοποιούσα για καιρό και κάποια στιγμή στα Vista άρχισε να κρασάρει συνέχεια. Με είχε βολέψει περισσότερο από τον Firefox και είμαι βέβαιος ότι αν δεν μου έκανε αυτά τα περίεργα ακόμα τον Opera θα είχα για default. Τώρα πια έχω γυρίσει σε FF και ησύχασα. Στη δουλειά πάντως, χρησιμοποιώ κυρίως τον IE7 (προφανώς είναι προεγκατεστημένος σε όλα τα PC) και δεν μου έχει δημιουργήσει προβλήματα, είναι πολύ καλύτερος του 6.
million_voices Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 χρησιμοποιοντας Internet explorer εισαι εκτεθιμενος του κερατα σε πολλα malware που κυκλοφορουν εκει εξω εγω με τον Opera 9.50 δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα, ισα ισα βρηκα την υγεια μου
trustfm Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Ο IΕ εχει μείνει πολύ μα πολύ πίσω εχει χάσει το παιχνιδι δεδομένου οτι ΟΛΟΙ οι σοβαροί web designers και web προγγετίστες προγραματίζουν αποκλειστικά πλέον στον firefox λόγω W3C compatibility λογω plugins όπως firebug που κάνουν real time debbugging σε ασύνχρονες κλήσεις AJAX που ο ie τα ονειρεύεται. Μιλούσα με χρόνιους προγραμματιστές σε ΜΕΓΑΛΕΣ εταιρίες στην Ιταλία και πλέον ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ δυνατόν η υλοποίηση web sites με ΙΕ. Τα σιτες τους υλοποιούνατι σε firefox και μετά γίνονται porting σε ΙΕ. To ίδιο φυσικά ισχύει και στο IE8. Ο firefox εχει tools τρομερά που μπορούν να λύσουν τα χέρια του κάθε web designer
lp_epiphone25 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Ο OPERA ΜΕΤΡΑ! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΙΕ8 ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ RAM ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΚΟΚΟΒΟΥΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟ BACKGROUND! ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ''ΡΙΧΝΕΙ'' ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ! ΠΑΙΔΙΑ OPERA 9.50!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα