Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για 2.1 ηχεία

Stefanaras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως φαίνεται κ από τον τίτλο βρίσκομαι στην αναζήτηση ηχείων 2.1 καθώς τα προηγούμενα παρέδωσαν πνεύμα... :-( Τα χρήματα που διαθέτω δε θα ήθελα να ξεπεράσουν τα 50 ευρώ (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα ηχεία που θα πάρω θα πρέπει να κυμαίνονται σώνει κ καλά στα 50 ευρώ, δηλαδή αν υπάρχει σετάκι 2.1 στα 35 ευρώ το οποίο αξίζει τα λεφτά του σαφώς κ θα ληφθεί στα υπόψιν). Το ίδιο ισχύει κ για σετάκι κόστους παραπάνω των 50 αρκεί να αξίζει πραγματικά τα λεφτά του... Όποιες προτάσεις σας δεκτές. Απλά να αναφέρω ότι κυρίως με ενδιαφέρει η ποιότητα τού ήχου κ κυρίως το βάθος του μπάσου!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων κ συγνώμη αν σας κούρασα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε μου για την γρήγορη απάντηση σου αλλά (ίσως κ να κάνω κ λάθος) τα 3 Watt μου φαίνονται πολύ λίγα. Άσε που το ότι ο ρυθμιστής έντασης βρίσκεται πάνω στον ένα δορυφόρο είναι αρκετά άβολο για μένα που θέλω να έχω τα ηχεία μακριά μου...

Δημοσ.

Σε αυτά τα χρηματα απλά μονο 2.1 απο την Creative , δεν χαλάνε οι μεμβράνες τους

με την πάροδο του χρόνου σε αντίθεση με οτι αλλα έχω δει και ακούσει .

Δημοσ.
Σε αυτά τα χρηματα απλά μονο 2.1 απο την Creative[...]

Αυτά τι πρόβλημα έχουν δηλαδή;

Τα συγκεκριμένα, τα έχω (ας πούμε) αλλά δε μπορώ να τα προτείνω γιατί δεν έχω μέτρο σύγκρισης. Πάντως ούτε παράπονο μαζί τους έχω.

Δημοσ.

Εγώ είχα και logitech και creative , οπως και πολλοί φίλοι μου για αρκετά χρόνια πριν πάω σε HI-FI ηχεία , και τα Creative 2.1 που είχα αγοράσει το 2002 παίζουν ακόμα μια χαρά .

Δημοσ.
Εγώ είχα και logitech και creative , οπως και πολλοί φίλοι μου για αρκετά χρόνια πριν πάω σε HI-FI ηχεία , και τα Creative 2.1 που είχα αγοράσει το 2002 παίζουν ακόμα μια χαρά .

Μάλλον δε με κατάλαβες :)

Τα Logitech X-240 (2.1) σε τι υστερούν σε σχέση με τα Creative Inspire T3100 (2.1);

Ρωτάω από περιέργια και για να βοηθηθεί ο Stefanaras.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Προσωπική εμπειρία σε logitech δεν έχω αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα κυρίως για την ακριβή σειρά 5.1 της εταιρείας... Τα Z2300 που θεωρούνται τα διαμάντια της για 2.1 πραγματικά με απογοήτευσαν ακουστικά. Από creative κ από speed link (ναι όπως ακούσατε από speed link) έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος!! Απλά έθεσα την ερώτηση στο φόρουμ με σκοπό να πάρω ίσως κ μία πιο "ειδική" γνώμη ή φυσικά κάποια προσωπική εμπειρία που θα με βοηθούσε στο να καταλήξω κάπου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...