warewolf Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Οταν προσπαθω να βαλω τον κωδικο μου στο yahoo mail εκει που εμφανιζονται οι κουκιδες οταν γραφω το password, οταν πατησω enter οι κουκιδες απο 6 γινονται παραπανω (10-12) λες και αλλο password γραφω, αλλο γραφεται στην οθονη. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: δεν μπορω να δω τα mail μου γιατι μου γραφει οτι βαζω λαθος κωδικο Αυτο μου το κανει μονο με τον firefox 3 ενω με τον explorer δουλευει κανονικα. ξερει καποιος τι στο καλο συμβαινει ? (δοκιμασα με kaspersky και GDATA αλλα δεν βρισκει κατι)
GIANNISPATRA Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Για δοκίμασε να γράψεις τον κωδικό στο σημειωματάριο να δεις αν έχει κολλήσει κανά πλήτρκο από το πλητρολόγιο . Και έπειτα κάνε copy paste τον κωδικό στην φόρμα του yahoo. Μου το είχε κάνει εμένα μια φορά στο firefox όχι τον 3 πιο παλιά .Και έκανα reboot και επανήλθε .
warewolf Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Ο ενοχος βρεθηκε με το spyware doctor. keystroke spy. το GDATA (με τις διπλες μηχανες αναζητησης) και το kaspersky χαμπαρι δεν πηραν.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 'Ωπα έχουμε θέμα.Μην το προσπερνάμε έτσι. Πολλοί έχουμε δοσοληψίες με τράπεζες μέσω πιστωτικών(τα θύματα..) ή προπληρωμένων καρτών. Δώσε περισσότερες πληροφορίες για το keystroke spy. Π.χ σε ποιό folder το βρήκε το spyware doctor,αν το συνδέει με κάποιο συγκεκριμένο site κλπ κλπ.
-WISE- Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 βασικα εγω οταν μπαινω μσν παταω τους 6 κωδκους και δειχνει οτι φορτωνουν παραπανω...παρολα αυτα μπαινει κανονικα
warewolf Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 'Ωπα έχουμε θέμα.Μην το προσπερνάμε έτσι.Πολλοί έχουμε δοσοληψίες με τράπεζες μέσω πιστωτικών(τα θύματα..) ή προπληρωμένων καρτών. Δώσε περισσότερες πληροφορίες για το keystroke spy. Π.χ σε ποιό folder το βρήκε το spyware doctor,αν το συνδέει με κάποιο συγκεκριμένο site κλπ κλπ. δυστυχως δεν εχω κρατησει το log για να απαντησω. εχει περασει και καιρος και δεν θυμαμαι πια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.