Προς το περιεχόμενο

Ρ4 socket 478...μέχρι που πάει????

fe31h

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα βρε παιδια μην φαγωθητε κιολας!!!! εγω πιστευω και τους δυο σας (και ολους τους αλλους)... να σας πω το γιατι?? μπορει καποιος να εχει εναν Ρ4 εδω και 6 χρονια και απο 2.8 να τον εχει παει σα 3.2 και να μην εχει παθει τιποτα!! ενω καποιος να τον εχει 4 χρονια και να μην τον εχει πειραξει καθολου και τωρα να επιχειρισει να τον παει στα 3 και να καει!!!

Λογικο ειναι... για πειτε μου εσεις, μπορειτε να μπειτε μες στον επεξεργαστη και να του πειτε <<μην καεις σε παρακαλω... τωρα θελω να παιξω crysis στα full!!! σε παρακαλω...>>

μπορειτε??? δεν νομιζω...

ειναι θεμα καθαρα τυχης!!! ισως να αντεξει οχι μονο 6 αλλα και 10 χρονια στα 3 ισως να μν αντεξει και καθολου!

Να πχ ενας φιλος μου εχει παρει εναν υπολογιστη με την 8600 και παιζει το crysis στα full (εγω δεν τον πιστευω, αλλα τεσπα) και ηταν μια χαρουλα, οταν ομως του εδωσα το Age Of Empires 3 μετα απο μια βδομαδα την εδωσε στο πλαισιο για αντικατασταση επιδι του καηκε! αυτο δεν σημαινει οτι θα καουν και ολες οι 8600!!!!

Σας το ξαναλεω! ΔΕΝ μπορουμε να ειμαστε μες στα πραγματα αυτα!!! (γμτ!! να μπορουσαμε ομως...)

Οσο για σενα φιλε SaluSnikoS μην κατηγορεις τον washcloud γιατι τι φταιει και αυτος??? ενα θεμα στο νετ βρηκε και ειπε να το ανεβασει, ας μην του καψουμε και το κεφαλι...

Παντως δεν κατηγορω κανεναν σας! γιατι με αυτα τα μπουρδελα ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γινει!!!!

Παντως μπραβο σε ολους σας, εγινε ωραιο θρεντ αυτο!:P:p:p:p

Δημοσ.

Δεν τον κατηγορω... ειπαμε... αλλα επειδη εχει στιλακι ειρωνικο, το οποιο δε με ενθουσιαζει κ τοσο...

Τεσπα... fe31h κανε οτι σ κατεβει στη κεφαλη... δικο σ ειναι... ετσι το σκεφτηκα κ γω και λεω δε μ@μιεται... και μ κατσε... (εεε! αν αυριο μ καει ο επεξεργαστης θα σε καταγγειλω....) ;) ;)

Δημοσ.
δικο σ θρεντ ειναι? ή ολος ο κοσμος θαρεις γυριζει γυρω σ.? ασε τα ασχετοποστ...

...για ξαναδές τί ακριβώς έγραψα εδώ

πριν ξανα-αναρωτηθείς ΑΝ θαρρώ αυτό που από ΜΟΝΟΣ σου υποθέτεις...

Τα σχετικό-ποστ ή τα ασχετό-ποστ, είναι δική μου δουλειά αν θα τα κάνω ή όχι, μέχρι τουλάχιστον το σημείο που σε αφορούν, εφ' όσον με τη σειρά τους τα δικά σου αφορούν εμένα. Αν δεν με αφορούν, έτσι και τα δικά μου δεν θα σε αφορούν...

Δεν τον κατηγορω... ειπαμε... αλλα επειδη εχει στιλακι ειρωνικο, το οποιο δε με ενθουσιαζει κ τοσο...

Τεσπα... fe31h κανε οτι σ κατεβει στη κεφαλη... δικο σ ειναι... ετσι το σκεφτηκα κ γω και λεω δε μ@μιεται... και μ κατσε... (εεε! αν αυριο μ καει ο επεξεργαστης θα σε καταγγειλω....) ;) ;)

Ούτε εμένα μου άρεσε το "τί λέτε ρε παιδιά".

Να πεις ότι είναι κάτι που απλά μου ήρθε, να το καταλάβω. Αλλά στην προηγούμενη σελίδα έδωσα link ακριβώς για να μην μπορεί κάποιος να μου πει πως λέω ό,τι εγώ θέλω.

Το δε ειρωνικό στυλάκι που αναφέρεις, έχει μήπως να κάνει με αυτά ; :

Mα τι λετε ρε παιδια?? Μια χαρα ειναι ο δικος μου...
..."Τί λέμε ρε παιδιά?? " :rolleyes:...λέμε ρε ΠΑΙΔΙ (λέω δηλαδή εδώ που τα λέμε...) για πράγματα που δεν μας κατέβηκαν από το μυαλό (...και ο κόσμος όλος ΔΕΝ γυρίζει γύρω από τον υπολογιστή ΣΟΥ...) ->
...και ποιός είπε ότι το προηγούμενό μου ποστ αφορά το δικό ΣΟΥ pc ;To παρέθεσα επειδή ΕΣΥ γενίκευσες με βάση το ΔΙΚΟ σου σύστημα

Ωραια και?? Πως μπορω να τους απαντησω... οτι εδα και 6 χρονια περιπου π τον εχω δεν εχει προβλημα...
(..καλό σαν "έξυπνη απάντηση"...μόνο που ΔΕΝ πόσταρα τα links για τον ΔΙΚΟ σου υπολογιστή .Ξανά-μανά :
...και ποιός είπε ότι το προηγούμενό μου ποστ αφορά το δικό ΣΟΥ pc ;To παρέθεσα επειδή ΕΣΥ γενίκευσες με βάση το ΔΙΚΟ σου σύστημα
Το κοπελι μιλαει για ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ. οχι για 4Ghz κτλ... θελει να μαθει και του παραθετω το συστημα μ... και δε λεω για να σωνω πραμα... Νικοπολιδης δεν ειμαι... αν εσυ ετσι νομιζες δικο σ προβλημα....

Ασε π εχει τον 2.8 οποτε το σηκωνει μεχρι 3.4+.

Επίσης, ούτε νόμισα ότι εσύ τραβάς τον επεξεργαστή σου απ' τα μαλλιά, ούτε κι έχω κανένα πρόβλημα.

...Μάλλον οχι. Διότι ΑΥΤΑ είναι δικά σου post.

Οπότε ναι δεν πολυτρελλαίνομαι όταν κάποιος θα μου αρχίσει την κουβέντα με "τί λέτε ρε παιδιά", ειδικά όταν αυτό που λέω είναι ΚΑΙ πολύ συγκεκριμένο, και δεν μου φύτρωσε και στο κεφάλι.

Επίσης δεν πολυτρελλαίνομαι όταν ο άλλος (ο όποιος άλλος) θα μου την τελειώσει την κουβέντα υποστηρίζοντας πως έχω στιλάκι ειρωνικό, τη στιγμή που μάλλον αυτός το άρχισε στραβά το πράγμα, και "βιάστηκε" να κρίνει ποιός είπε-έκανε τί και γιατί.

Πες με ευερέθιστο, πες με αυτό που λες από μέσα σου τώρα και δεν το γράφεις εδώ,

αλλά μόνο τότε είναι που "ειναι δικο μ προβλημα"...

fe31h , :-) την καταλαβαίνω την καλή πρόθεση σου βρε συ, αλλά όχι και να υποδείξεις ότι "δεν χρειάζεται και να μου κάψουν το κεφάλι"...ειδικά όταν ΔΕΝ "βρήκα απλά ένα θέμα στο νετ"...

Σε λίγο θα "πρέπει" να ζητήσω και συγγνώμη έτσι όπως πάει. :P

Δημοσ.

...κόβει λοπόν κι ο "αλλονός" τις #$@$ του αφού τζάμπα ποστάρει μιας και δεν μπορείς να τις παρακολουθήσεις, "συμβουλέυοντάς" σε αν δεν θες να εκνευρίζεσαι, πρόσεξε λίγο την συμπεριφορά σου, γιατί ΕΣΥ είσαι που προκαλείς - και μετά πειράζεσαι κι όλα που σου απαντάνε....ούτε ΚΑΝ ανάλογα!

Και στα φόρουμ πάει σταδιάλα...Στην "πραγματική ζωή" κοίτα μην έχεις πρόβλημα έτσι όπως το χειρίζεσαι...

Καλημέρες.

Δημοσ.

Πράγματι, το Vcore στους Northwood πρέπει να ανεβαίνει με μέτρο ;) Ένα stable 24/7 overclock, έρχεται αρκετά εύκολα, χρησιμοποιώντας ακόμα και λίγο παραπάνω Vcore :-)

Αυτό το διαπίστωσα όταν μπήκε φέτος ο επεξεργαστής κάτω από cascade. Την πρώτη φορά ανέβασα τον P4 3GHz (Northwood) @ 5042MHz @ 1.925Vcore ... Δοκιμάζω 1.95Vcore και πάει η P4P800 :P

Άλλες 2 φορές μπήκε στο cascade με άλλη P4P800 βέβαια ... Ποτέ δεν κατάφερα να τον σταθεροποιήσω πάνω από τα 4.85GHz περίπου ... Ούτε καν για SuperPi 1M ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...