Προς το περιεχόμενο

Cannot browse when torrenting

nickzilas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το εξης προβλημα. Οταν εχω ανοικτο τον torrent client, bitcomet (το ιδιο γινεται και με τους αλλους μtorrent, azeurus κτλ) δεν μπορω να κανω browse. Οι σελιδες δεν ανοιγουν με τιποτα και οσες ανοιγουν καθυστερουν παρα πολυ, σαν να καταπινει ο client ολο το bandwith. Και οχι οταν κατεβαζω torrents, αρκει μονο να ειναι ανοικτος ο client (bitcomet).

Δημοσ.

Λες να μπερδευω το πανω με το κατω? Δεν χρειαζεται ουτε να ανεβαζω ουτε να κατεβαζω. Το προβλημα δημιουργειται απο την στιγμη που ανοιγω τον client.

Δημοσ.

αυτό που προσπαθεί να σου πει ο dali13gr είναι ότι αν έχεις υψηλό upload setting, υπάρχει περίπτωση να σου μπλοκάρει την κίνηση στο browsing. Αν για παράδειγμα το έχεις στα 15kbps και έχεις πρόβλημα, βάλτο στα 13 και δες τη διαφορά. Συνέχισε μέχρι να βρεις την ιδανική τιμή.

Δημοσ.
αυτό που προσπαθεί να σου πει ο dali13gr είναι ότι αν έχεις υψηλό upload setting, υπάρχει περίπτωση να σου μπλοκάρει την κίνηση στο browsing. Αν για παράδειγμα το έχεις στα 15kbps και έχεις πρόβλημα, βάλτο στα 13 και δες τη διαφορά. Συνέχισε μέχρι να βρεις την ιδανική τιμή.

Το εχω στο κατωτο οριο του bitcomet. 10 kb/sec.

Δημοσ.
Το ξαναλεω. ΔΕΝ ΒΑΖΩ TORRENT ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ CLIENT, ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΑΝΟΙΓΩ.

Το ιδιο προβλημα ειχα με τον flashget... μεχρι που ανακαλυψα...οτι ειτε κατεβαζω ειτε οχι....ο manager δεσμευει ενα κομματι του bandwith ουτως η αλλως..και μειωνει το ελευθερο κομματι για περιηγηση....βρηκα τη ρυθμιση και το διορθωσα....

Δημοσ.
Το ξαναλεω. ΔΕΝ ΒΑΖΩ TORRENT ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ CLIENT, ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΑΝΟΙΓΩ.

Θες να πεις το λες, όχι το ξαναλές. Γιατί δεν το ξαναείπες.

Κοίταξε να δεις που θα βγει στο τέλος ότι φταίμε εμείς που έχεις πρόβλημα στο internet....

Το βρήκα! ΦΤΑΙΕΙ Ο ΟΤΕ!!!!

Δημοσ.
Λες να μπερδευω το πανω με το κατω?

'σχώρα με αν σε ξέρει κι από χτες ο dali13gr, αλλά αν δε σε ξέρει (και πίστεψέ με, ΠΟΛΛΟΙ μπερδεύουν ακόμα και το δεξί με το αριστερό....ανεξαρτήτου ηλικίας μάλιστα. Και παίζουν και τέτοιοι ακόμα κι εδώ μέσα), κακό είναι που ρωτάει ΜΗΠΩΣ υπάρχει upload κίνηση ;

(άμα αναρωτηθεί κανείς αν είμαι ο δικηγόρος του εγώ, θα πω ναι και με λένε και Φιντέλ :P )

Τεσπα αν δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ τόρεντ αρχείο σε ΚΑΝΕΝΑΝ απ' τους clients που ανέφερες, περίεργο το βρίσκω, διότι το να ανοίξω τον utorrent (τον 1.6) απλά εγώ, δε μου δημιουργεί προβλήματα. Αν βέβαια αρχίζει το seeding σε κανένα κατεβασμένο αρχείο, ο Δίας πάει σε πάρτυ με ούζα :Πάνω από τα 100kbps upload, η κατάσταση αρχίζει και βρωμάει. Kι αυτά σε P4~2GHz, με 256kbps up.

Στο έκανε ανέκαθεν αυτό;

Τελευταία την ψώνισε ;

Δημοσ.
Μήπως έχεις βάλει πολλά connections ? Δοκίμασε να το βάλεισ 6-7

Διαβάστε ρε παιδιά όλο το thread πριν απαντήσετε... :-(

Zila δοκίμασες να αλλάξεις client?

ή να το blockaris με κάποιο firewall να δεις τι θα γίνει...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γεια χαρά, είμαι καινούργιος στο Forum και πήρα όλα τα ΘΕΜΑΤΑ από την αρχή.

Το θέμα που λέτε έχει να κάνει καθαρά με τα Max TCP Connections που επιτρέπουν τα Windows και είμαι απόλυτα σίγουρος ότι έχετε XP SP2. Είναι τακτική της Microsoft για καθαρά θέματα ασφαλείς.

Μπορείτε να βρείτε το Max XP TCP Connections είναι δωρεάν και το οποίο ανοίγει τα TCP Connections σε αρκετές χιλιάδες και το πρόβλημα πάει περίπατο. Το έχω δοκιμάσει και δουλεύει τέλεια και εννοείτε βρήκα την ησυχία μου.

Υ.Σ.: Έχω βάλει 50,000 connections ενώ αν δεν με απατά η μνήμη μου by default στα XP είναι μόνο 10 τα οποία εξανεμίζονται με το που ανοίγει το torrent client και γίνεται πράσινο.

Ελπίζω να βοήθησα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...