Προς το περιεχόμενο

Philips DVD player 5990

dimitris2004!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια αγορασα μαζι με την philips TFT SERIES 5000 και το εν λογω dvd 5990 περασα to firmware για ελληνικους ολα καλα αλλα διαπιστωσα οτι εικονα και ηχος εχουν καθυστερηση η οποια ειναι τοσο μεγαλη που δεν διορθωνεται με το lip sync (το ιδιο φαινομενο υπαρχει και με συνδεση scart και με hdmi)

δεκτη καθε οδηγια ευχαριστω:-)

Δημοσ.

update:

λοιπον τελικα το μονο μειον που βρηκα ως τωρα ειναι οτι δε διαβαζει αρχεια που ειναι σε μορφη X264.Δε ξερω γιατι ενω ολα τα .avi-mpeg τα διαβαζει κανονικα και απο σκληρο wd passport και απο flashaki τα χ264 δε τα βλεπει καθολου.

αν ξερει κανεις κατι ας πει.

Δημοσ.

Το τελευταιο update του 5990 βρισκεται εδω

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=270456

Πιστευω οτι καποιος moderator πρεπει να ενοποιησει τα 2 topic γιατι εχουν περιπου ιδιο τιτλο και τα τελευταια μηνυματα ειναι ιδια και δημιουργειται μπλεξιμο

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ερώτηση για όποιον έχει το 5990.

Μπορεί να διαβάσει από εξωτερικό σκληρό δίσκο αρχεία mp4 ;

Στο 3260 που έχω, δεν τα διαβάζει...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μπορει να με βοηθήσει κάποιος πως αλλάζω χρώμα στους υπότιτλους?

Πέρασα το firmwire και στα divχ που βάζω από usb, μπορώ να αλλάξω το μέγεθος από το menu αλλά όχι το χρώμα..

Έχει ένα κίτρινο και θέλω άσπρο..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
τελικα σημερα εβαλα να δω μια ταινια μεσω του usb. αρχιζει η ταινια και μετα απο 2 λεπτα κολλαει τελειως ολο το μηχανημα. το δοκιμασα με 2 διαφορετικα stickακια και διαφορετικα αρχεια, μου κολλαει μετα απο λιγο και επανερχεται μονο με βγαλσιμο απο την πριζα. τι να κανω? το συνδεσα με hdmi, το συνδεσα και με scart αλλα τιποτα παλι τα ιδια, εχω το firmware toy tech.

ειχα κι εγω τα ιδια προβληματα με σενα:mad:.εχω την εντυπωση πως φταιει τo stick που χρησιμοποιησα(sandisk cruser titanium 2.0 gb) το οποιο χρειαζεται high power usb hub port.εσυ τελικα βρηκες τη λυση;

Δημοσ.

Καινουργιο firmware για το 5990 εδω, πολυ καλο!

fix "remaining dots on directory line"

* max. 48 char from USB!!!!!!! :D :D :D

* Slideshow transition is set to fasted possible.

* Move jpeg preview in a lower position

* If you want Volume + - on Repeat Keys, run AddVolume_599x.exe.Click on "Open DVP599xx.bin" and select firmware file.

48 χαρακτηρες στο usb!!

http://vb6rocod.blogspot.com/2009/02/update-599012.html

Φυσικα με ολα τα προηγουμενα καλουδια του vb6rocod

οπως τα λεει εδω http://vb6rocod.blogspot.com/2008/12/philips-dvp5990.html

To 1253 κατεβαζουμε.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

τελικά πήρα το philips dvp 5990. Δημοσιεύω τις εντυπώσεις για όποιον τυχόν ενδιαφέρεται:

1) Διαβάζει όλα τα avi αρχεία ακόμα και μεγαλύτερα από 1gb (Δοκίμασα ταινία 1,38 GB)

2) Διαβάζει πολύ γρήγορα (εξαιτίας βέβαια της usb 2.0 θύρα του) flash και εξωτερικό σκληρό Western Digital passport 160Gb χωρίς δική του τροφοδοσία

3) Οι ελληνικοί υπότιτλοι που διαβάζει από avi αρχεία στην usb θύρα είναι μικροί σε πολύ διακριτικό φόντο. τονίζω εδώ οτι θα πρέπει να βρείς στην σελίδα Preference Page την επιλογή Divx subtitles και να επιλέξεις ελληνικά, αλλιώς δεν αναγνωρίζει τους ελληνικούς υπότιτλους.

4) Βέβαια το προβλημα του μεγέθους των υποτίτλων λύνεται εύκολα και πολύ γρήγορα με το μαγικό πρόγραμμα Aviaddxsubs

5) όλα τα παραπάνω χωρίς κανένα Update sto firmware. ότι έχει από τη μάνα του.

Υ.Γ. συνεργάζεται άψογα και εντελώς αυτόματα μέσω της hdmi θύρας του με την αντίστοιχη hdmi της SONY BRAVIA 32" που έχω. Απλά ανοίγεις τις δύο συσκευές και φορτώνεται αυτόματα οτι έχεις βάλει στην usb θύρα (και όχι μόνο βέβαια)

έκανα και την αναβάθμιση με το αρχείο από εδώ χωρίς να ξεζιπάρω τίποτε:

http://rapidshare.com/files/21452913...90_12.bin.html

η διαδικασία ειναι η ακόλουθη:

1) βάζω το αρχείο bin 2044ΚΒ (1,99ΜΒ), σε ένα flash άδειο κατα προτίμηση.

2) ανοίγω το dvd player και βάζω το flash στη θύρα usb.

3) το μηχάνημα με ρωτάει αν θέλω update.

4) πατάω το ΟΚ στο τηλεκοντρολ και περιμένω.

5) όταν ανοίξει το πορτάκι βγάζω το flash, και περιμένω.(Ανοίγει το πορτάκι πολύ γρήγορα)

6) οταν κλείσει το πορτάκι, it's done!!!

τα αποτελέσματα της αναβάθμισης:

Α)Οι υπότιτλοι στα divx ειναι σε ότι μέγεθος θές , ότι χρώμα θες, με οτι backround θες (αν βέβαια θέλεις φόντο) και σε όποιο ύψος θες.

Β)το display εμφανίζει 8 φακέλους (πριν 4) με ολόκληρο το όνομα του αρχείου , ακόμα και αν το όνομα του φακέλλου ή του αρχείου είναι στα ελληνικά, πράγμα που με το firmware της μάνας του δεν έβλεπε καθόλου αλλά έβγαζε παύλες (------)

Γ) λειτουργεί σωστά το forward του player me 4 ταχύτητες

Δημοσ.

Παιδιά, επειδή το ψάχνω και δεν τι βρίσκω στο 3260... υπάρχει τρόπος στο 5990 για να κάνεις resume play στην ταινία ή πρέπει μια ζωή να ψάχνεις που ήσουν? Θα το έπαιρνα τις προάλλες από Σατουρν αλλά δεν πρόκειται να το πάρω αν δεν έχει αυτήν την απλούστατη δυνατότητα...

Δημοσ.
Παιδιά, επειδή το ψάχνω και δεν τι βρίσκω στο 3260... υπάρχει τρόπος στο 5990 για να κάνεις resume play στην ταινία ή πρέπει μια ζωή να ψάχνεις που ήσουν? Θα το έπαιρνα τις προάλλες από Σατουρν αλλά δεν πρόκειται να το πάρω αν δεν έχει αυτήν την απλούστατη δυνατότητα...

Για avi αναφερεσαι ?

Δημοσ.
Για .avi από USB, ναι.

Φυσιολογικα θα ειναι οπως στο 3260 που εχω.Οταν ξεκινησει το avi θα πατησεις δυο φορες το title και θα εισαγεις το χρονο που θες να πας.Φυσικα θα πρεπει να θυμασε σε πιο χρονικο διαστημα το εχεις σταματησει το avi

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...