Προς το περιεχόμενο

Philips DVD player 5990

dimitris2004!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έπεσε στα χέρια μου το φυλλάδιο της Philips για το 2008.

Στα DVD players υπάρχει ο διάδοχος του 5980 το 5990.

Τιμή περίπου στα 100,00.

Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται με τους ελληνικούς υπότιτλους (αν τους απεικονίζει κανονικά) και με τη Θύρα USB?

Σκληρό δίσκο WD Pasport 250 αναφέρθηκε σε ξένο forum ότι τον διαβάζει (σε NTFS).

Ευχαριστώ.

• 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,και καλώς σας βρήκα :-)

Θα ήθελα αν υπάρχει κανείς που αγόρασε το εν λόγω player να μου πει αν :

1.Παίζει από την θύρα usb ελληνικούς υπότιτλους?

2.Το μέγεθος τους είναι ικανοποιητικό για θέαση σε μια 32 ιντσών LCD από τα 2,5-3 μέτρα? (κάπου διάβασα ότι είναι πολύ μικροί...)

3.DVD-rw με Divx - Xvid το αναγνωρίζει ?

4."Βλέπει" εξωτερικό σκληρό? (με εξωτερική τροφοδοσία)

5.Έχει audio rip σε USB stick (δουλεύει πράγματι ? )

Όποια πληροφορία σχετικά με το player από κάτοχό του, είναι ευπρόσδεκτη .

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

1)ναι

2) ειναι μικροι, o tech ομως εχει δοσει ενα firmware που εμφανιζονται μεγαλυτεροι.

3) πρεπει να κοιταξω manual αλλα τωρα ειμαι στην δουλεια μου φαινεται παντως οτι κατι πηρε το ματι μου.

Για τα υπολοιπα δεν εχω ιδεα.

Πρωσοπικα με ενδιεφεραν τα δυο πρωτα που ανεφερες και ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος.Επισης το διαβασμα απο usb φενεται πολυ γρηγορο χωρις ομως να μπορω να συγκρινω με αλλα μοντελα.Ισως να θες λιγο μεγαλυτερη γραμματοσειρα για μεγαλυτερη οθονη που εχεις εσυ αλλα αυτο φτιαχνετε.

Δημοσ.

Πρωσοπικα με ενδιεφεραν τα δυο πρωτα που ανεφερες και ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος....Ισως να θες λιγο μεγαλυτερη γραμματοσειρα για μεγαλυτερη οθονη που εχεις εσυ αλλα αυτο φτιαχνετε.

...οπότε να υποθέσω ότι είσαι με το firmware του tech? Δουλεύει απροβλημάτιστα?

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση

Αν υπάρχει και κανείς άλλος κάτοχος του player ας ποσταρει εντυπώσεις-σχόλια εδώ.

Δημοσ.

κομπλε βεβαια ακομα δεν ειναι το τελειο (λιγο μεγαλυτερα γραμματα τα θελει) αλλα αυτα φτιαχνουνε.

Κοιταξα για τα αλλα που ρωταγες audio rip σε usb εχει με βαση το manual , τωρα αν δουλευει δεν ξερω και επισης γραφει οτι παιζει dvix σε dvd-rw.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εγω το αγορασα χθες. Ειμαι ικανοποιημενος διαβαζει ton WD passport απροβλιματιστα και γρηγορα θα ελεγα.

Δεν του εχω αλαξει firmware ακομα.

Το μονο που με χαλασε ειναι οι υποτιτλοι..ειναι μικροι και δεν φενονται πολυ καλα.

Δεν ξερω εαν του περασω αλλο firmware πως θα ειναι

Δημοσ.

Με το νέο firmware υπάρχει επιλογή για 4 μεγέθη γραμματοσειράς.

Τους εξωτερικούς σκληρούς τους διαβάζει αν είναι FAT32. NTFS WD320passpost που δοκίμασα δεν τον είδε.

Δημοσ.

το αγορασα και εγω. πολυ καλο εφοσον βαλεις και το firmware του tech. μου επαιξε τους υποτιτλους σε ταινια divx που το προηγουμενο το lg δεν μου επαιζε. ενα usb stick 8 gb το διαβασε μια χαρα, του εβαλα και hdmi καλωδιο αλλα ισως να μην το καταλαβα εγω αλλα βεβαια σε divx δεν ειδα και καμια διαφορα θα βαλω και κανα dvd μπας και δω διαφορα με το upscale. (τηλεοραση samsung 40 full hd)

Δημοσ.

Δουλευει το audio rip. Πριν απο λιγο περασα ετσι για δοκιμη κατι τραγουδια.Σου βγαζει ενα πινακα πολυ απλο στη χρηση.Μπορεις να επιλεξεις δυο ταχυτητες .Κανονικη και γρηγορη.Δηλαδη ενα τραγουδι το περναει σε ενα λεπτο και κατι (αναλογα το τραγουδι φυσικα) στη γρηγορη ταχυτητα.Επισης για ποιοτητα εχει 4 επιλογες,68, 112,128,192.

Και εμενα το 500αρι σκληρο της LACIE τον "βλεπει" ανετα.

Τα γραμματα ειναι σχετικα μικρα σε divx αλλα εγω τα βλεπω ανετα στα 3 μετρα στην

32αρα.Αμα περασω το firmware που λετε και υπαρχει προβλημα μπορω να ξαναπερασω αυτο της philips?

Αυτο που δεν μου αρεσει στο 5990 ειναι οτι εμφανιζεται ενα ξαπλυμενο μπλε στην οθονη και δεν γραφει πουθενα philips.Στην αρχη νομιζα οτι το μηχνημα ειναι μαιμου.Καμια σχεση με το philips το 5260 που εχω απο το 2003.Επισης μου εμφανιζει δυο προβληματα.Εκει που εχει τη ρυθμιση του HDMI εχει επιλογες AUTO, 460p,720p κ.λ.π.

Οταν το ρυθμιζω στο AUTO η αναπαραγωγη γινεται με σπασιματα στην κινηση.Εκτος

αυτου εχω και ενα προβλημα με το χειριστηριο,.Για να παω στο προηγουμενο κεφαλαιο σε μια ταινια πρεπει να πατησω δυο φορες και στο σωστο χρονο.

Το upscaling ηταν ο μονος λογος που εδωσα 80 ευρω να παρω dvd.Οταν ειδα την πρωτη ταινια με το παλιο (αλλα ηρωικο) philps στην 32αρα (32r86b) επαθα.

Χαλια απεριγραπτα.Στην παραμικραη κινηση τα χρωματα σα χυμενα ρετουσαρισμενα ,

γενικα φαινοται οτι εχει να κανει με τη χαμηλη αναλυση του βιντεο και το μεγρεθος της

οθονης.Κατι αναλογο συμβαινει και τα ηφιακα κανλια και ειδικα στο Ρικ.Το upscaling τα διορθωσε τα πραγματα,αλλα η συνδεση HDMI φαινεται να δινει λιγο ποιο μουντη εικονα απο τη συνδεση SCART παραξανο ,αλλα εγω αυτο παρατηρω.Τεραστια ομως διαφορα βλεπω οταν συνδεω την τιβι με τον υπολογιστη.Εκει η εικονα ειναι αψογη

Κατι παιζει με την καρτα γραφικων,αλλα δεν ξερω τι.

Δημοσ.
το αγορασα και εγω. πολυ καλο εφοσον βαλεις και το firmware του tech. μου επαιξε τους υποτιτλους σε ταινια divx που το προηγουμενο το lg δεν μου επαιζε. ενα usb stick 8 gb το διαβασε μια χαρα, του εβαλα και hdmi καλωδιο αλλα ισως να μην το καταλαβα εγω αλλα βεβαια σε divx δεν ειδα και καμια διαφορα θα βαλω και κανα dvd μπας και δω διαφορα με το upscale. (τηλεοραση samsung 40 full hd)

Που υπάρχει το firmware του tech? ;Exω βρει μόνο αυτό.

http://www.aiginio.com/index.php?option=com_smf&Itemid=34&topic=525.0

Ευχαριστώ.

Τελικά με το παραπάνω Firmware με βοηθήσατε να κάνω πολλούς φίλους και κατόχους των 5990 ευτυχισμένους με το θέμα των υποτίτλων.

Thanks to alexnts.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εβαλα και εγω το firmware απο Αιγινιο.Για 10 μερες ολα αψογα.Σημερα ξαφνικα δεν μου βγαζει υποτιτλους καθολου ουτε απο usb ουτε απο dvd,cd.Μπορω να ξαναπερασω το παλιο firmware της philips η θα χειροτερεψουν τα πραγματα?

Δημοσ.

Δεν θα παθει τιποτα αν το ξαναφλασαρεις.

Το δικο μου 5980 που χρησιμοποιω για να δοκιμαζω και τα firmwares το εχω φλασαρει δεκαδες φορες.

Στις ιδιες ταινιες που πριν εβγαζε υποτιτλους, τωρα δεν σου βγαζει;

Δημοσ.

Σε καμμια ταινια δεν βγαζει πλεον υποτιτλους.Ορισμενες μαλιστα οταν περασα το νεο firmware τις δοκιμαζα συνεχεια.Εκανα αλλαγες μια μικρους μια μεγαλους υποτιτλους αλλαζα χρωμα κ.λ.π.Τωρα τιποτα.Παντως κατα τα αλλα πολυ καλο το νεο firmware.

Δηλαδη και μονο η αλλαγη στο χρωμα,αυτο το "ζεστο"μπλε που βλεπω στην οθονη οταν ανοιγω το dvd αξιζει.Μοιαζει με το παλιο philips που εχω.Οταν λες να ξαναφλασαρω

εννοεις το ιδιο firmware (Αιγινιο) η της philips αυτο που ειχε? Αν ξαναβαλω της philips

και μετα ξανα το "Αιγινιο" δεν θα ειναι καλυτερα?

Ευχαριστω παντως για τη βοηθεια.

Δημοσ.

τελικα σημερα εβαλα να δω μια ταινια μεσω του usb. αρχιζει η ταινια και μετα απο 2 λεπτα κολλαει τελειως ολο το μηχανημα. το δοκιμασα με 2 διαφορετικα stickακια και διαφορετικα αρχεια, μου κολλαει μετα απο λιγο και επανερχεται μονο με βγαλσιμο απο την πριζα. τι να κανω? το συνδεσα με hdmi, το συνδεσα και με scart αλλα τιποτα παλι τα ιδια, εχω το firmware toy tech.

Εβαλα ξανα το firmware tou tech, αλλα εκανε κατι κουλα και τωρα εχει κολησει τελειως. δεν ξεκιναει με τιποτα. το εβαλα να ξεκινησει και κολλαει στο display που εχει και λεει philips. τι γινεται καταστραφηκε τελειως?

Δημοσ.

Τελικα το προβλημα διορθωθηκε.Ολα καλα.Προς το παρν τουλαχιστον.Περασα ξανα το firmware της philips και στη συνεχεια περασα ξανα αυτο απο το Αιγινιο ,αλλα την νεα εκδοση,οπου μπορεις και ρυθμιζεις τη θεση των υποτιτλων διαφιρα χρωματα καθως και

διαφορα χρωματα για το φοντο των υποτιτλων.Πολυ καλο! Αλλα ειναι και ρισκο.Αμα σου κατσει η στραβη και κολλησει το μηχανημα, αντε γεια.Παρολο που ειχα και προβλημα δεν μετανιωσα για το φλασαριαμα παντως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...