Προς το περιεχόμενο

Apple Iphone Broken Screen

SeKoS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια στιγμή ήταν αρκετή για να γίνει το κακό. :cry::cry::cry:

Τώρα που η οθόνη έσπασε προσπαθώ να βρω περισσότερες πληροφορίες.

Έχει σπασει στο ηχείο ψηλά και έχει επεχταθεί σε όλο το κινητό. Ωστόσο Δουλεύει άψογα και πατάω τα πάντα ακόμα και στα "πολύ σπασμένα" σημεία οπου μετα βίας βλέπω απο κάτω. Όσο έψαξα στο NET Βρήκα μέθοδο αντικατάστασης αλλά μόνο LCD Screen + Digitizer με τιμή γύρω στα 199$. Υποθέτωντας οτι ο digitizer είναι το touch κομμάτι προσπαθώ να βρώ εάν χρειάζομαι το LCD screen ή και το Digitizer ή μόνο το σημείο μπροστά απο το κινητό που είναι σαν γυαλί.

Η μοναδική μου υπόθεση είναι οτι το κινητό είναι κάπως έτσι:

|Glass| - |Digitizer| - |LCD Screen| - |Εσωτερικό Iphone|

Όποιος γνωρίζει κάποια στοιχεία για το θέμα ας απαντήσει για την υπόθεσή μου και για πιθανότατα κάποιο site που να έχει μόνο το Glass ή Digitizer προς πώληση.

Δημοσ.

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!! Σας παρακαλώ, τις επόμενες φορές που θα ποστάρετε εικόνες ακατάλληλου περιοχομένου, προειδοποιήστε μας :cry:

Δημοσ.
Μια στιγμή ήταν αρκετή για να γίνει το κακό. :cry::cry::cry:

Τώρα που η οθόνη έσπασε προσπαθώ να βρω περισσότερες πληροφορίες.

Έχει σπασει στο ηχείο ψηλά και έχει επεχταθεί σε όλο το κινητό. Ωστόσο Δουλεύει άψογα και πατάω τα πάντα ακόμα και στα "πολύ σπασμένα" σημεία οπου μετα βίας βλέπω απο κάτω. Όσο έψαξα στο NET Βρήκα μέθοδο αντικατάστασης αλλά μόνο LCD Screen + Digitizer με τιμή γύρω στα 199$. Υποθέτωντας οτι ο digitizer είναι το touch κομμάτι προσπαθώ να βρώ εάν χρειάζομαι το LCD screen ή και το Digitizer ή μόνο το σημείο μπροστά απο το κινητό που είναι σαν γυαλί.

Η μοναδική μου υπόθεση είναι οτι το κινητό είναι κάπως έτσι:

|Glass| - |Digitizer| - |LCD Screen| - |Εσωτερικό Iphone|

Όποιος γνωρίζει κάποια στοιχεία για το θέμα ας απαντήσει για την υπόθεσή μου και για πιθανότατα κάποιο site που να έχει μόνο το Glass ή Digitizer προς πώληση.

από εδώ πήρες της πληροφορίες σου;

Δημοσ.

Έχω παραγγείλει οθόνη απο ebay 19euro με εξωλκέα και κατσαβιδια... εάν έρθει και το φτιάξω θα ανεβάσω post την διαδικασία αλλιώς απο ένα σπαζμένο iphone θα έχω ενα κατεστραμένο Iphone (μάλιστα απο τα χεράκια μου )... καλη μου τύχη...

Δημοσ.

Αντε καλη τυχη φιλε μου! Απο το να μην εχεις καθολου ρισκαρεις μηπως και το φτιαξεις... Και ενα αλλο παιδι πριν καιρο με προβλημα εβαλε και πηγαν ολα μια χαρα

Δημοσ.

ανατρίχιασα! εμένα μια φορά έπεσε κάτω και κόντεψα να πάθω καρδιακή προσβολή, ευτυχώς την γλύταρα με ελαφρύ εγκεφαλικό :lol: ένα μικρό στούμπιγμα μόνο.

Δημοσ.

Επεσε ανάμεσα σε ράγα καθίσματος και τεμπέλη στο αυτοκίνητο... δεν εβγαινε με τίποτα και αποφάσισα να κουνίσω το κάθισμα προς την θέση που προφανώς θα το απελευθέρωνε... ανεπιτυχώς.

Δημοσ.

Εάν ποτέ κάποιος το ανοίξει να ξέρει οτι η κόλα που ενώνει το γυαλί και το digitizer ονομάζετε cement rubber και δεν ξεκολάει μέχρι να το σπάσεις...

Πωλούνται ανταλλακτικά iphone. Πληροφορίες σε PM...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...