Προς το περιεχόμενο

Δίλημα με επιλογή mobo. Ξανα από την αρχή...

N.I.C

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τώρα θες να χρεοκοπήσω;;; :P

(η ASUS έχει μόνο 2 παραπάνω USB θέσεις από την DQ6 και 4 x PCIe x16 ... κατα τα άλλα ίδιες είναι...)

• Super Moderators
Δημοσ.
για την asus ok του προτεινα asus x48 παραπανω αλλα οχι k foxconn k τοσα ευρα:shock:

μάλλον δεν ξέρεις τι εστί Foxconn Black Ops :P

αν δεν βαριέσαι N.I.C ρίξε μια ματιά στο forum του xtremesystems για αυτά τα 2 mobos

• Super Moderators
Δημοσ.
To δίλημμα γράφεται με 2 μ

ε πρότεινε και μια μητρική για ξεκάρφωμα ότι δεν postαρες μόνο και μόνο για να του την πεις :P

Δημοσ.
μάλλον δεν ξέρεις τι εστί Foxconn Black Ops :P

αν δεν βαριέσαι N.I.C ρίξε μια ματιά στο forum του xtremesystems για αυτά τα 2 mobos

ξερω τι εστι δεν εισαι ο μονος που ανακαλυψε την αμερικη...εεεε...τα forum του xtremesystems!η foxconn ειναι ακριβη κ δεν αξιζουν τα 300 φευγα!τωρα αν θελεις με την αποψη σου να κανεις την μερα,νυχτα οπως κ σε αλλα posts γιατι θες παντα αυτα που λες να μοιαζουν αλανθαστα κ να πειθεις κ τους αλλους γι αυτο!κ παντα να την λες σε oποιον διαφωνει με φορουμς κλπ!τι να πω keep walking...
  • Super Moderators
Δημοσ.

όταν μου λες ότι δεν αξίζει τα λεφτά της η Foxconn αλλά δεν σε βλέπω να λες το ίδιο για την Asus/EVGA με το 790i τι θες να υποθέσω? ότι δεν ξέρεις την Foxconn απλό.

δεν σε είπαμε και καμπούρη, ηρέμισε και αν νομίζεις ότι στην είπα τότε παρακαλώ να φέρεις την μύγα πίσω...

τέλος, αν νομίζεις ότι σε όλα τα posts μου κάνω αυτό που λες μάλλον δεν τα διαβάζεις όλα...

Δημοσ.

αν ειδες προτεινα χ48 asus k ειπα αν θες τοσο πολυ 790 παρε αν κ προσωπικα πιστευω oτι ειναι ακριβες οι m/b 790i κ δεν εχουν κατι παραπανω απο τις αλλες με ιντελ x48!αρα δεν συμφωνησα με 790i(τωρα τι σχεση εχει αυτο με την foxconn κ το ειπες σαν αποδειξη δεν μπορω να καταλαβω)

• Super Moderators
Δημοσ.

oh frack, γκαβομάρα, μλκια μου...sorry για το πρήξιμο :-(

(ε και καλά νόμιζα ότι δεν είχες φέρει αντίρρηση για τις 790i που έχουν σχεδόν ίδια τιμή με την Foxconn)

Δημοσ.

Ηρεμία.... Thresh, ναι τα έψαξα, τουλάχιστον για την Evolution, αλλά όπως σου είπα, πέρα από εκείνα τα δύο "πραγματάκια"(ίσως να είναι πιο σημαντικά για άλλους αλλά για μένα όχι τόσο.. 8 ΘύρεςUSB μια χαρά μου αρκούν εμένα..) δεν έχει κάποια άλλη διαφορά... Ίσως να είναι πιο έυχρηστη στο o/c κτλ... ναι εκεί ίσως υπερτερεί λίγο...

Για την Foxconn, οκ αρκετά καλή, μεγάλη ιστορία κτλ... αλλά εντάξει εάν είναι να έπερνα την 790i με αυτά τα λεφτά.... (συμφωνώ με τον Unstable: "πιστεύω oτι είναι ακριβές οι m/b 790i κ δεν έχουν κάτι παραπάνω απο τις άλλες με ιντελ x48!", απλώς ίσως βοηθήσουν περισσότερο στο o/c..., γιαυτό και έριξα την ιδέα της αγοράς)... Τώρα τιμολογείται η μητρική... κατά την Δευτέρα εδώ θα ναι. Άμα γίνει πάλι τίποτα.. ε τι να πώ...απλά έλεος... φεύγω για Πλαίσιο και την Evolution....

Ιάσονα: προσπάθησε και εσύ αγόρι μου να γράψεις με ένα χέρι, μέσα σε ένα λεπτό, επειδή ο άλλος ένοικος της πολυκατοικίας σου έχει ανοίξει και περιμένει να βγεις για να ξαναμπεί, κρατώντας κλειδιά αυτοκινήτου, γυαλιά ηλίου, κινητό και σακούλες στο άλλο χέρι...:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...