Προς το περιεχόμενο

Δίλημα με επιλογή mobo. Ξανα από την αρχή...

N.I.C

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τέλος καλό, όλα καλά με τη περιπέτεια που είχα με τη μητρική που αγόρασα πριν μια εβδομάδα απο το Zero1, όσοι παρακολούθησαν το θέμα πρόβλημα με Χ48T-DQ6 γνωρίζετε, θα μου δώσουν τελικα τα λεφτά πίσω, και θα πάω από κάπου αλλού.

Επειδή όμως μου έπεσε και ένα μικρό "λαχείο" 200σίων ευρώ, άρχισα να βλέπω με άλλο μάτι και το 790i...

Οπότε το δίλλημά μου είναι, να παραμείνω στην αρχική επιλογή της Χ48Τ-DQ6, και να προσθέσω τα λεφτά αυτά στα ήδη υπάρχοντα για οθόνη και να παώ από 22άρα σε 24άρα, ή να πάρω αυτήν;(είναι +76ε από την GB) Να πω πως το SLI δεν με ενδιαφέρει, αλλά το O/c ναι... θα τον σηκώσω το 9450, δεν λέει να μείνει έτσι ;)

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.

Πάρε τα λεφτά σου πίσω κ μετά βλέπουμε για την μητρική ρε Νίκο..:rolleyes:

Αν είναι να δώσεις 325 ευρώ για μητρική, θα πάρεις asus..τέλος..:-D

Όσο για το oc μπορείς να τον πας στο όριο του κ με ένα πιο απλό mobo..;)

Δημοσ.

Τα πήρα πίσω όλα οκ... κανένα πρόβλημα, άμμεση εξυπηρέτηση δεν έχω παράπονο...

Βρε ναι ξέρω για τον υπερχρονισμό, ότι και με πιο απλό mobo, τον τρελαίνω τον Q, αλλά λέω μήπως αξίζει να πάρω κάτι καλύτερο από την DQ6, που θα με βοηθήσει περισσότερο στο o/c... γιατί είναι λίγο ζόρικη, απότι ξέρω....

Άντε να ακούω γνώμες, να πάρω μέχρι αύριο, έχω κουραστεί να περιμένω!! :-D:-D

Δημοσ.
Τα πήρα πίσω όλα οκ... κανένα πρόβλημα, άμμεση εξυπηρέτηση δεν έχω παράπονο...

Βρε ναι ξέρω για τον υπερχρονισμό, ότι και με πιο απλό mobo, τον τρελαίνω τον Q, αλλά λέω μήπως αξίζει να πάρω κάτι καλύτερο από την DQ6, που θα με βοηθήσει περισσότερο στο o/c... γιατί είναι λίγο ζόρικη, απότι ξέρω....

Άντε να ακούω γνώμες, να πάρω μέχρι αύριο, έχω κουραστεί να περιμένω!! :-D:-D

καποιες κρισιμες ρυθμισεις τα απλα mobo δεν τις εχουν ουτε ολα τα timmings των μνημων περα απο τα 4 βασικα!υπαρχουν mobos που πραγματικα σου δενουν τα χερια!δες κ την ASUS http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522624 ;)
Δημοσ.
καποιες κρισιμες ρυθμισεις τα απλα mobo δεν τις εχουν ουτε ολα τα timmings των μνημων περα απο τα 4 βασικα!υπαρχουν mobos που πραγματικα σου δενουν τα χερια!δες κ την ASUS http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522624 ;)

Εσύ που την δούλεψες περισσότερο, πως τα πάει σε αυτόν τον τομέα;

Ευχαριστώ για την πρόταση, αλλά είμαι ανάμεσα στην DQ6 και 790i (evga ή asus)... αλλιώς ξεφεύγω και μετά άντε να κάνω το pc μέσα στην εβδομάδα...:-)

Δημοσ.

καλουτσικα αλλα αν μπορουσα να την αλλαξω την asus θα αγοραζα!μιας κ εχει κανα δυο πραγματα που στο bios της gigabyte δεν τα βρισκω!ασε που η asus τρεχει καλυτερα τις μνημες ενω στην αλλη πρεπει να σκαλισεις αρκετα για να τις σταθεροποιησεις!αν θεs τοσο το 790 παρε την asus!προσωπικα πιστευω oτι ειναι ακριβες οι m/b 790i κ δεν εχουν κατι παραπανω απο τις αλλες με ιντελ x48

Δημοσ.

Παρείγγειλα την ίδια τελικά και δεν περιμένω άλλο :-)... Έχω όλα τα υπόλοιπα εδώ και κάθομαι και τα κοιτάω...:-( ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά με το eshop...

Δημοσ.

για δευτερα πρωι το κοβω!αν εχουν!τσεκαρε συχνα την εξελιξη παραγγελειας να δεις πανω κατω πως παει:-D α κ να ξερεις αν εδωσες κινητο θα σου στειλουν sms!αν ομως εδωσες μονο το σταθερο δεν θα σου τηλ. οταν ερθει αλλα 2-3μερες μετα,σε αυτη την περιπτωση τηλ στα κεντρικα να μαθεις αν εφτασε γιατι στο εδω e-shop σπανια το σηκωνουν:mad:

Δημοσ.
για δευτερα πρωι το κοβω!αν εχουν!τσεκαρε συχνα την εξελιξη παραγγελειας να δεις πανω κατω πως παει:-D α κ να ξερεις αν εδωσες κινητο θα σου στειλουν sms!αν ομως εδωσες μονο το σταθερο δεν θα σου τηλ. οταν ερθει αλλα 2-3μερες μετα,σε αυτη την περιπτωση τηλ στα κεντρικα να μαθεις αν εφτασε γιατι στο εδω e-shop σπανια το σηκωνουν:mad:

Έχω πάρει πολλές φορές ξέρω... ;) άμεσα διαθέσιμη είναι... την είχανε κιόλας στις νέες αφίξεις... Στην συγκέντρωση προιόντων είναι τώρα...

Δημοσ.
Παρείγγειλα την ίδια τελικά και δεν περιμένω άλλο :-)... Έχω όλα τα υπόλοιπα εδώ και κάθομαι και τα κοιτάω...:-( ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά με το eshop...

Ευτυχώς που πήρες την ίδια, για να σε πρήζω κι εγώ με τα settings της, μιας και δεν έχω ιδέα από o/c.

Ελπίζω να μη μάθω στου κασίδη το κεφάλι... :lol:

Δημοσ.
Ευτυχώς που πήρες την ίδια, για να σε πρήζω κι εγώ με τα settings της, μιας και δεν έχω ιδέα από o/c.

θελεις να σου δωσω settings?
Δημοσ.

:lol::lol:... θα ανοίξουμε ένα θέμα για την συγκεκριμένη... νομίζω Unstable, εσύ είχες δώσει κάτι settings στο θέμα με τον Q9450 αν θυμάμαι καλά...

• Super Moderators
Δημοσ.

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977721&product=1117548

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977721&product=1117513

ρίξε μια ματιά και σε αυτές,είναι καλές μητρικές :P

και οι 2 σκίζουν σε θέμα overclocking αλλά η 2η είναι κάπως δύσκολη :P

Δημοσ.
:lol::lol:... θα ανοίξουμε ένα θέμα για την συγκεκριμένη... νομίζω Unstable, εσύ είχες δώσει κάτι settings στο θέμα με τον Q9450 αν θυμάμαι καλά...
ναι εκεινα ηταν για την εκδοση με την ddr2 οχι με την ddr3 που εχουμε εμεις:-D:mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...