Προς το περιεχόμενο

Χαμένοι Θησαυροί

swatch

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτι έχει πάρει το αυτί μου για ένα κρυμμένο θησαυρό στις σπηλιές του Τσούτσουρου. Αλλά είναι κλασσική περίπτωση που μου είπε ένας φίλος, που του είπε η αδερφή του, που του είπε η γιαγιά του, που της είχε πει ένας ξάδερφος, που του είχε πει ένας γειτονας, που του είχε πει...

Όταν το είδα και θέμα στην εκπομπή του Χαρδαβέλα κατάλαβα την αξιοπιστία τέτοιων αναφορών

Δημοσ.

Ο Τσουτσουρος ειναι ενα μικρο παραθαλασιο χωριο νοτια του νομου Ηρακλειου.

Με πολυ καθαρες παραλιεσ μιας και δεν κατεβενουν και πολυ τουριστες.τελοσ παντων.Απο Ηρακλειο ερχεσε νοτια προς το Αρκαλοχωρι (35 χλμ) και απο κει συνεχειζεις ξανα νοτια αλλα (35 χλμ) περιπου 35 λεπτα αποσταση.

Αν ηθελεσ να κανεισ κατι τετοιο θα επρεπε να κατεβεισ χειμωνα που δεν εχει κοσμο

ενω τωρα το καλοκαιρι ειναι πανικος..:mrgreen:

Δημοσ.
Πολύ καλή ιδέα για σενάριο του νέου Indiana Jones.

Indiana Jones 5: The Lost treasure of Tsutsuru. :P

Το όνομα ταιριάζει πάντως για φυλή ιθαγενών του νότιου ειρηνικού.Η Κρήτη στον νότιο ειρηνικό δε βρίσκεται ???

Αλα Άντζελα Δημητρίου :P

Δημοσ.
Το όνομα ταιριάζει πάντως για φυλή ιθαγενών του νότιου ειρηνικού.Η Κρήτη στον νότιο ειρηνικό δε βρίσκεται ???

Αλα Άντζελα Δημητρίου :P

Πλάκα μου κάνεις;; Εγώ τόσο καιρό νόμιζα πως είναι στον Ατλαντικό. Αλλά αφού το λέει και η Άντζελα κάτι θα ξέρει παραπάνω.

Δημοσ.

Μπα εκεί θα είμαι φέτος για διακοπές έχει σπίτι ένας φίλος εκεί. Και που ξέρεις, μπορεί να μου κάτσει και κανα μπαουλάκι εκεί που κολυμπάω να φτιάξω το μέλλον μου:P

Δημοσ.

Ε αφού είναι ο θησαυρός εκεί! Η παγκόσμια συνομωσία έχει εξαφανίσει και τα σπηλιάρια από τους χάρτες!

Ωστόσο άλλες πληροφορίες μου λένε ότι στα ορεινά του Μυλοποτάμου βρίσκονται κάμποσοι μικροί "θησαυροι", όχι κρυμμενοι όμως :)

Δημοσ.
Ε αφού είναι ο θησαυρός εκεί! Η παγκόσμια συνομωσία έχει εξαφανίσει και τα σπηλιάρια από τους χάρτες!

Ωστόσο άλλες πληροφορίες μου λένε ότι στα ορεινά του Μυλοποτάμου βρίσκονται κάμποσοι μικροί "θησαυροι", όχι κρυμμενοι όμως :)

Εννοείς το χασίσι?

Δημοσ.

Ειναι στον δημο Αρκαλοχωριου.

Νοτια απο το Ηρακλειο.ειναι η νοτια πλευρα του νομου ....

Καλα σε ποιουσ χαρτεσ ψαχνεισ?

Κοιτα λιγο στο google earth ειναι λιγο δεξια απο τησ Μοιρες....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...