paparoypas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Χαιρετώ το forum έχω ένα προβληματάκι έχω φτιάξει την παρακάτω φόρμα, μου έρχονται κανονικά τα e-mail αλλά δεν μου έρχονται το πεδία που λέει όνομα, πόλη, διεύθυνση, τηλέφωνο, αυτό γιατί γίνετε τι λάθος έχω κάνει? Και κάτι ακόμα πως γίνετε αν δεν συμπληρώσει ένα από τα παρακάτω παιδία να εμφανίζει στον χρήστη ένα μήνυμα που να του λέει ότι δεν έχεις βάλει πχ όνομα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
paparoypas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Ο κώδικας είναι ο εξής ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ :</span> <input name="ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ" type="text" id="ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ" /> </p> <p align="left"><span class="style9">ΠΟΛΗ :</span><span class="style4">_________________</span> <input name="ΠΟΛΗ" type="text" id="ΠΟΛΗ" /> <br /> <br /> <span class="style9">ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :</span><span class="style4">__________ <input name="ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ" type="text" id="ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ" /> <br /> </span><br /> <span class="style9">Το e-mail σας :</span><span class="style5"><span class="style4"> ________</span> <input name="email" type="text" id="email" /> <br /> </span><br /> <span class="style10">ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΑΣ :</span> <input name="ΤΗΛΕΦΩΝΟ" type="text" id="ΤΗΛΕΦΩΝΟ" /> <br /> <br /> <span class="style9">Μήνυμα:</span></p> <p align="left"><br /> <textarea name="message" rows="15" cols="40"> </textarea> </p> <p align="left"><br /> <input name="submit" type="submit" value="Αποστολή μηνύματος"/> ((((και το txt)))) <? $email = $_REQUEST['email'] ; $message = $_REQUEST['message'] ; mail( "to mail moy", "φόρμα επικοινωνίας", $message, "From: $email" ); header( "Location: http://to mail moy/" ); ?>
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 τα id κάντα καλυτερα αγγλικά π.χ. id="ΤΗΛΕΦΩΝΟ" ->id="telephone" για το πρωτο, πρεπει αντιστοιχα να παρεις και τα υπολοιπα στοιχεια π.χ.$telephone = $_REQUEST['telephone'] ; και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσεις την συνάρτηση mail() της PHP για να στειλεις το μαιλ με τα καταλληλα ορισματα... π.χ. >function send_mail($sender,$recipient,$name,$surname,$telephone,...){ // Recipient $mailTo = $recipient; // Sender $mailFrom = $sender; $mailFromName = $name." ".$surname; // Reply address $mailReplyTo = $sender; // Message subject and contents $mailSubject = "To thema toy mail moy."; $mailMessage = " Stoixeia xrhsth "."name:".$name. " surname:" . $surname."..."; // Text message charset $mailCharset = "utf-8"; // Create headers for mail() function $headers = "Content-type: text/html; charset=$mailCharset\r\n"; $headers .= "From: $mailFromName <$mailFrom>\r\n"; $headers .= "Reply-To: $mailReplyTo\r\n"; // Send mail mail($mailTo, $mailSubject, $mailMessage, $headers); κάτι τέτοιο τέλος πάντων...περισσοτερα σε 8 ωρες απο τωρα...
mixalis8 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 ><?php $to = "[email protected]"; $email = $_POST['email']; $subject = "Object"; $headers .="From: ".$email."\r\nReply-To:".$email."\r\n"; $headers .= "Content-Type: text/html; charset=UTF-8\n"; $forward = 0; $location = ""; $date = date ("l, F jS, Y"); $time = date ("h:i A"); $msg = ""; if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST") { foreach ($_POST as $key => $value) { $msg .= ucfirst ($key) ." : ". $value . "<br/>"; } } else { foreach ($_GET as $key => $value) { $msg .= ucfirst ($key) ." : ". $value . "<br/>"; } } mail($to, $subject, $msg, $headers); header("Location: contact.php?message=To minima estalei epitixos"); ?>
paparoypas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δεν κατάφερα να το φτιάξω μου έρχεται μόνο το πεδίο με το mail και το μήνυμα που γράφει τα άλλα πεδία δεν εμφανίζονται στο mail μου γιατί?
gvard Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα, Δοκίμασες να βάλεις τις μεταβλητές με λατινικούς χαρακτήρες οπως σου είπε ο φίλος μας πιο πάνω;
paparoypas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Ναι το έκανα αλλά πάλι τίποτα μήπως είναι εύκολο σε κάποιον να μου διορθώσει τον κώδικα τα έχω κάνει σαλάτα θα είμαι ευγνώμον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.