Προς το περιεχόμενο

Χώρος για συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη? Οεο?

Φιλολογίνα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους!

Δεν είναι σοβαρό το θέμα αλλά για κάποιο λόγο δεν με πιάνει ύπνος, οπότε όποιος μπορεί ας βοηθήσει :)...

Σε λιγότερο από μία εβδομάδα θέλω να κάνω μια συγκέντρωση φίλων για τα γενέθλιά μου - υπολογίζω χοντρικά γύρω στα 20 άτομα. Θα θελα να το κάνω στο σπίτι μου αλλά μένω σε πολυκατοικία και τίθεται το θέμα της ηχομόνωσης. Επομένως ψάχνω ένα χώρο για να το οργανώσω, αλλά δεν έχω βρει τίποτα σχετικό στο Διαδίκτυο (για Θεσσαλονίκη μιλάω πάντα) - πέρα από χώρους για εκδηλώσεις βαφτίσεων και γάμων, που παραείναι μεγάλοι.

Θα ήθελα να βρω κάτι πιο "ζεστό" από μπαράκι ή αίθουσα, που να θυμίζει λίγο σπίτι... Μπορώ να διαθέσω κάποια χρήματα, αν και δεν έχω ιδέα για τι ποσά μπορεί να μιλάμε.

Ζητάω πολλά, το ξέρω, αλλά αν κάποιος έχει καμιά ιδέα, είμαι όλη αυτιά :)

ΥΓ Φαί - ποτά - διακόσμηση - μουσικη, τα καλύπτω εγώ κι ένα δυο φιλαράκια, οπότε αυτό που με καίει είναι μόνο ο χώρος αυτός καθαυτός κι ας μην περιλαμβάνει τίποτα άλλο, ούτε καν καρέκλες που λέει ο λόγος!

Δημοσ.

Βρές το πιο καμμένο μαγαζί στη γειτονιά σου και πήγαινε συζήτησε το..

Έτσι κάναμε εμείς πρίν 1 μήνα περίπου όπου κλείσαμε reserve ένα μαγαζί και βάλαμε δικά μας ποτά κτλ.. μουσική κ δεν συμμαζεύεται.. Απλά δώσαμε ένα χ ποσό σε αυτόν που είχε το κατα τα άλλα καμμένο μαγαζί..

Εσύ τώρα αν θέλεις τόσα άτομα.. μπορείς να μιλήσεις με κάποιον να σου "κρατήσει" ένα χώρο μιας και τα άτομα δεν είναι πολλά και να έχεις συννενοηθεί για μειωμένες τιμές στα ποτά/μπουκάλια κτλ...

20 άτομα ούτε σε πολυκατοικία δεν πρόκειται να είναι πρόβλημα πάντως ιδιαίτερα αν βάλεις και ένα ειδοποιητήριο κάτω... Θα κάνετε μια χαρά το κομμάτι σας και άν τυχόν κ όταν έρθει η αστυνομία σηκώνεστε και όσοι "τραβανε" πάτε σε κάποιο παραλιακό μαγαζί και τα σπάτε ;)

Πάντως επειδή το ψάξαμε πολύ για να το κάνουμε.. οι περισσότεροι θέλουν εξωφρενικά ποσά και χώροι σχετικοί δεν υπάρχουν (πρέπει να έχει ένα στην μακεδονίας κάπου αλλα δεν ξέρω κατα πόσο λειτουργεί)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...