kosmasgr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 εχουμε ευκαιρία και για σήμερα http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=262805
Heatspreader Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 @sa3rdna Κοίτα, εγώ προσωπικό δεν πουλάω. Αν είχα όμως μάθει τη προσφορά θα αγόραζα όσες μπορούσα και θα τις πούλαγα. αν πας εσύ και σηκώσεις όλο το μαγαζί μόλις βγει η προσφορά οι άλλοι μετά τι θα πάρουν? Είναι και αυτό μία άποψη, αλλά και πάλι μερικοί δεν προλαβαίνουν εκ των πραγμάτων. Είναι τόση η ζήτηση που και δύο να πάρει ο καθένας για SLI πάλι κάποιοι δεν θα προλάβουν. Οπότε τις πουλάω ποιο ακριβά από ότι τις πήρα και πιο φθηνά από ότι τις έχει τώρα το κατάστημα μετά το τέλος της προσφοράς. @kosmasgr Το θεωρώ πολύ καλή ευκαιρία! Θα αγοράσω παρεμπιπτόντως μία για ένα φίλο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το πρόβλημα...Κάποιο κατάστημα έχει το τάδε προϊόν από 150ευρώ 60ευρώ, μόνο για δύο μέρες. Πάω εγώ και αγοράζω όσα περισσότερα μπορώ και τα πουλάω μετά τη προσφορά στα 110Ευρώ. Ποιο είναι το πρόβλημα? Γιατί να πάει κάποιος να το αγοράσει από το κατάστημα το οποίο το έχει στα 150 Ευρώ και πάλι? Το αγοράζει από εμένα που είμαι πιο φθηνός και είναι και εκείνος κερδισμένος. δεν πρόκειται να το έχουν πάλι στις παλιές τιμές...αν το ξαναφέρουν θα είναι στις καινούριες μειωμένες λόγω της 9800GTX+...
Heatspreader Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Αν είναι έτσι όπως λες, εγώ που θέλω να πάρω αύριο μία 8800GT από που να τη πάρω? Δεν είναι πολύ καλή τιμή 70Ευρώ που τη πουλάει ο φίλος?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 πάρτην από όπου θες...όποιος έχει υπομονή μέχρι τις 15-16 Ιουλίου που θα έρθουν οι 9800GTX+ και που λογικά θα πέσουν οι τιμές στις "μικρότερες" κάρτες της Nvidia κερδισμένος θα βγει...
Heatspreader Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δηλαδή θα τη βρω ακόμα πιο φθηνά? Αν είναι η διαφορά της τάξης 10ευρώ πάνω ή 10ευρώ κάτω δεν με νοιάζει.
kosmasgr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Ε μην φανταστείς και τρελές διαφορές εγώ πάντως περιμένω ακόμα για 4870 εμπιστευόμενος τον guru Thresh
dimitris74 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το πρόβλημα...Κάποιο κατάστημα έχει το τάδε προϊόν από 150ευρώ 60ευρώ, μόνο για δύο μέρες. Πάω εγώ και αγοράζω όσα περισσότερα μπορώ και τα πουλάω μετά τη προσφορά στα 110Ευρώ. Ποιο είναι το πρόβλημα? Γιατί να πάει κάποιος να το αγοράσει από το κατάστημα το οποίο το έχει στα 150 Ευρώ και πάλι? Το αγοράζει από εμένα που είμαι πιο φθηνός και είναι και εκείνος κερδισμένος. και καιγεται η καρτα και παει να παρει καινουρια και του λενε οτι το πιστωτικο σας ειναι 70 ευρω και οχι 120 και για αντικατασταση θα παρετε μια καρτα των 70 ευρω. αν του το πεις για την τιμη εκ των προτέρων δεν τρεχει μια γιατι αποδεχεται οτι ειναι κοροιδο. αν του το κρυψεις αναλογα τον ανθρωπο μπορει να αντιδρασει η κραζοντας σε σε φορουμ η σε βρισκει και σου ξηγιεται ανάλογα. ps1. εφοσον δεν εχεις μαγαζι και κανεις εμποριο φοροδιαφευγεις. μπορω να σου κανω μια καταγγελια στο πρωην σδοε και να φας ενα καλο προστιμο. ps2. μπορεις ολο αυτο που περιγραφεις σε μια παραγραφο και αυτο που συζητάμε εδω και τεσσερις σελιδες να το γραψουμε με δυο λεξεις. μαυρη αγορα. αν εσυ δεν εχεις προβλημα με μαυραγοριτες εδω μεσα προσωπικα το θεωρω προσβολη για το φορουμ μιας και ειναι απο τα μεγαλυτερα στην ελλαδα οποτε εχει μεγαλυτερο αγοραστικο κοινό να γινεται στεγη σε τετοιου ειδους ατομα.
Heatspreader Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 και καιγεται η καρτα και παει να παρει καινουρια και του λενε οτι το πιστωτικο σας ειναι 70 ευρω και οχι 120 και για αντικατασταση θα παρετε μια καρτα των 70 ευρω. Όσον αφορά αυτό που λες. Πηγαίνοντας τη κάρτα πίσω... Αν θες να σου κάνουν πιστωτικό επειδή έτσι θες εσύ, τότε θα σου κάνουν στα 70Ευρώ. Αν δεν θες πιστωτικό που λογικό είναι να μη θες, τότε είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν την ίδια κάρτα γραφικών και αν δεν έχουν την ίδια κάποια παρόμοιων επιδόσεων. Το πιστωτικό γίνεται μόνο αν το ζητήσεις εσύ και σε εξαιρετική περίπτωση αν δεν υπάρχει ούτε παρόμοιο Hardware, οπότε το λύσαμε και αυτό. Όσο για τη μαύρη αγορά, εσύ στη ζωή σου να είσαι υπάλληλος του κράτους που είναι οι αρχικλέφτες και να τα δηλώνεις όλα και να στα παίρνουν με το γάντι. Μπράβο έτσι θα πας μπροστά και θα κάνεις λεφτά... Τι είναι αυτά που ακούω...
dimitris74 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Όσον αφορά αυτό που λες.Πηγαίνοντας τη κάρτα πίσω... Αν θες να σου κάνουν πιστωτικό επειδή έτσι θες εσύ, τότε θα σου κάνουν στα 70Ευρώ. Αν δεν θες πιστωτικό που λογικό είναι να μη θες, τότε είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν την ίδια κάρτα γραφικών και αν δεν έχουν την ίδια κάποια παρόμοιων επιδόσεων. Το πιστωτικό γίνεται μόνο αν το ζητήσεις εσύ και σε εξαιρετική περίπτωση αν δεν υπάρχει ούτε παρόμοιο Hardware, οπότε το λύσαμε και αυτό. οποτε δεν βλεπω καπου να διαφωνεις. αν σου καει θα παρεις μια καρτα αξίας 70 ευρώ και όχι 120 που εχεις πληρώσει. Όσο για τη μαύρη αγορά, εσύ στη ζωή σου να είσαι υπάλληλος του κράτους που είναι οι αρχικλέφτες και να τα δηλώνεις όλα και να στα παίρνουν με το γάντι. Μπράβο έτσι θα πας μπροστά και θα κάνεις λεφτά... Τι είναι αυτά που ακούω... αυτα που ακους ειναι η πλευρα της πραγματικοτητας σε μια πολιτισμενη κοινωνια. απο λαμογιες και λαμογια που παταν επι πτωματων να βγαλουν λεφτα εχει γεμισει ο τοπος. δεν ειναι αναγκη να μπουν και στο φορουμ. και πρεπει καποια στιγμη στην ζωή σου να ξεκαθαρισεις οτι το να πας μπροστά δεν σημαινει απαραιτητα οτι θα βγάλεις και λεφτά.
Delirium Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δεν ειναι ακριβως ετσι, φιλτατε Heatspreader: Το πιστωτικο ειναι κατι που, αν εκεινοι επιλεξουν να σου δωσουν, δεν μπορεις να αρνηθεις, ή μαλλον μπορεις μεν να το αρνηθεις, αλλα μην περιμενεις ετσι/μετα, οτι θα ασχοληθει μαζι σου -πολυ περισσοτερο να σε υπερασπιστει!- οποιαδηποτε σχετικη υπηρεσια του ελληνικου κρατους = συνηγορος καταναλωτη, γενικη γραμματεια καταναλωτη κ.λπ. Κι αντε τρεχα, μονος σου, σε δικαστηρια να διεκδικησεις τις "παρόμοιες επιδόσεις"... Κατι ακομη, που θυμαμαι απο τα (αγρια) νειατα* μου -και δεν νομιζω να εχει αλλαξει εκτοτε: Και μονο η κατοχη/αποθηκευση, απο εναν αριθμο και πανω [νομιζω 20] ομοειδων προιοντων που υπαγονται σε κανονες εμποριου -τετοιες ειναι, βεβαιως, και οι καρτες γραφικων!- διχως να υφισταται εταιρεια, αφμ, παραστατικα, αποδοση φπα κ.λπ. σημαινει χαλαρο ραντεβουδακι με τον εισαγγελεα, αρκει να σε "δωσει" καποιος, ακομη και ο γειτονας σου... Σου ραβουν ενα ωραιοτατο κουστουμακι/φακελο, να συνοδευει την υποθεση σου και περιμενε εσυ τη δικασιμο, να τους πεις τα δικα σου παρακαλια μηπως αθωωθεις - - - - - - - - - - - - - * συγκροτημα της φωτιας, κοβει cd σε λιγα κομματια, το πουλανε εννοειται (sic!) διχως αποδειξεις, καποιος ζηλευει/ρουφιανευει, κι ο αποθηκαριος-κιθαριστας την πληρωνει = γινεται ντου κανονικο σπιτι του
Heatspreader Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 @dimitris74 οποτε δεν βλεπω καπου να διαφωνεις. αν σου καει θα παρεις μια καρτα αξίας 70 ευρώ και όχι 120 που εχεις πληρώσει. Αυτό που προσπάθησα να σου εξηγήσω είναι ότι πιστωτικό σου κάνουν εάν εκείνη τη στιγμή δεν έχει παρόμοια κάρτα γραφικών ή κάρτα ίδιων επιδόσεων και εσύ βιάζεσαι. Από εκεί και πέρα αν περιμένει υπάρχει απόθεμα στην αποθήκη. αυτα που ακους ειναι η πλευρα της πραγματικοτητας σε μια πολιτισμενη κοινωνια.απο λαμογιες και λαμογια που παταν επι πτωματων να βγαλουν λεφτα εχει γεμισει ο τοπος. δεν ειναι αναγκη να μπουν και στο φορουμ. και πρεπει καποια στιγμη στην ζωή σου να ξεκαθαρισεις οτι το να πας μπροστά δεν σημαινει απαραιτητα οτι θα βγάλεις και λεφτά. Λαμογιά είναι να δηλώνεις τα πάντα στην εφορία και να στα παίρνουν τα λαμόγια. Απορώ πως δεν το έχεις καταλάβει ακόμα αυτό... Το πιστωτικο ειναι κατι που, αν εκεινοι επιλεξουν να σου δωσουν, δεν μπορεις να αρνηθεις, ή μαλλον μπορεις μεν να το αρνηθεις, αλλα μην περιμενεις ετσι/μετα, οτι θα ασχοληθει μαζι σου -πολυ περισσοτερο να σε υπερασπιστει!- οποιαδηποτε σχετικη υπηρεσια του ελληνικου κρατους = συνηγορος καταναλωτη, γενικη γραμματεια καταναλωτη κ.λπ.Κι αντε τρεχα, μονος σου, σε δικαστηρια να διεκδικησεις τις "παρόμοιες επιδόσεις"... Παραπάνω εξήγησα πότε γίνεται πιστωτικό. Το έχω κάνει πολλές φορές είτε εσκεμμένα από RMA ή απλά επειδή συνέβη. Ε, τώρα αν είσαι τόσο άτυχος, να σου χαλάσει η κάρτα γραφικών, να μην έχουν ίδια στην αποθήκη, να μην σου την αλλάζουν με κάποια παρόμοια και σου κάνουν πιστωτικό, ε ρε φίλε έπαιξες και έχασες... Ντάξει αν είσαι και τόσο γκαντέμης τι να σου πω... Εγώ πάντως βρίσω τρομερή ευκαιρία την 8800GT στα 70Ευρώ και όπως είπα και πιο πάνω θα χτυπήσω μία για ένα φίλο. Όσον αφορά τον όρο μαύρη αγορά το χρησιμοποιείτε λάθος. Ο όρος βγήκε από τους μαυραγορήτες που πουλάγανε ένα μπουκάλι λάδι στη κατοχή και άλλα αγαθά με τρομερό αντάλλαγμα συχνά και ένα σπίτι. Με λίγα λόγια αυτός ο όρος χρησιμοποιείται όταν χάνει αυτός που το αγοράζει και κερδίζει πάρα πολλά αυτός που το πουλάει. Συνήθως το έχει και μονοπώλιο. Τα παιδιά που πουλάνε τις κάρτες γραφικών ναι μεν έχουν κέρδος (για τη ψυχή της μάνας τους να το κάνουν?) και έχει κέρδος και ο αγοραστής.
Vatos_locos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 εντάξει μετά από αυτό εγώ παραδίδω τα όπλα μου ο κόσμος μηλάμε έχει σαλέψει τελείως http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2223042#post2223042
outlaw star Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 εντάξει μετά από αυτό εγώ παραδίδω τα όπλα μου ο κόσμος μηλάμε έχει σαλέψει τελείως http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2223042#post2223042 α καλά έχουμε ξεφύγει τελείως....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 καλά εδώ πουλάνε οικόπεδα μέσω Insomnia...τι λέμε τώρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.