kosmasgr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Με 138 ευρώ λόγο μειωμένου φπα ( 147 με 19%) μόλις πήρα καινούριο απο Eshop Ε8400 για καινούριο Pc ενός φίλου μου. Μας δουλεύει αυτός με την αγγελία ? 120 έδωσα τον Ε8400 εγώ τον Φεβρουάριο. Μακάκες ψάχνει. Και μας λέει και καλός για O.C. Και αν είναι Banana το κομμάτι ?
gary.. Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Είναι ο 6850(ναι στα 80ευρω) που είχα πει σε topic μου ότι ήθελα να αγοράσω αλλα τελικά πήρα τον 6750(με 65 ευρώ).. Δεν υπήρχαν και πολλά κομμάτια.4-5 μόνο.
Galis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 τι παιζει με τα δορυφορικα συστηματα altec ido και τισ συνδεσεις?Ρωταω παλι γιατι δεν βρισκω πληροφοριες
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Εν τω μεταξυ ο καημενος ο ανθρωπος (πωπω τι φιλευσπλαχνος που ειμαι!) ουτε που εχει παρει χαμπαρι τι λεμε εδω...
ikaruga24 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Σε γενικες γραμμες αυτο που γινετε δεν ειναι δα και τιποτα το ιδιαιτερο. Αυτος ο τυπακος ομως εχει στησει ολοκληρο "παγκο" λες και ειναι στην λαικη αλλα για καρτες. Εδω σιγουρα εχουμε καποιο θεμα. Χωρις να λεμε πολλα πολλα ομως απλα ΜΗΝ τις αγοραζετε. Αφηστε τον να τις λουστει να δουμε τι θα τις κανει.
outlaw star Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 ψάχνω AUDI R8 το πολύ με 15000 ευρά...εάν περισσεύει κανένα στο ..φίλο που πουλάει επεξεργαστές vga και ποιος και ξέρει και τι άλλο ας με ειδοποιήσει....
bluesattack Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Εν τω μεταξυ ο καημενος ο ανθρωπος (πωπω τι φιλευσπλαχνος που ειμαι!) ουτε που εχει παρει χαμπαρι τι λεμε εδω... Που να παρει χαμπαρι...πιθανοτατα θα εχει τρελαθει να διαβαζει pm... :lol:
random Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 το Πλαίσιο έδινε τον Ε6850 στα 80euro από ότι θυμάμαι... "έδινε" : Παρελθόν. άσχετος χρόνος. και αν τις έδινε μονο σε κατάστημα, και οχι απο web, μιλάμε και για άσχετο τόπο.
dimitris74 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 τι παιζει με τα δορυφορικα συστηματα altec ido και τισ συνδεσεις?Ρωταω παλι γιατι δεν βρισκω πληροφοριες δινει το πακετο η Microland 250 ευρω, στο πακετο ειναι ο υπολογιστης, το πιατο και συνδεση Internet 24 mbit για δυο χρονια. παει ο αλλος παιρνει το πακετο και πουλαει την συνδεση 90 ευρω οποτε του μενει το pc Και το πιατο σε τιμη 160 ευρώ.
The_Judas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Πολύ απλά μην αγοράζετε τα προϊόντα αυτά. Να τους μείνουν στα χέρια 50 κάρτες και να κλαίνε τα χρήματά τους Αλλωστε σε κάθε 1-2 μήνες οι τιμές πέφτουν στα προϊόντα αυτά, λίγη υπομονή δεν βλάπτει.
Galis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 δινει το πακετο η Microland 250 ευρω,.... ενα link please στο site της microland γιατι θα σκασω.Δεν το βρισκω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 "έδινε" : Παρελθόν. άσχετος χρόνος.και αν τις έδινε μονο σε κατάστημα, και οχι απο web, μιλάμε και για άσχετο τόπο. sorry δεν διευκρίνησα... έδινε αυτές τις μέρες τους Ε6750/Ε6850 με τον ίδιο τρόπο που έδινε και τις 8800GT/GTS για τις οποίες έγινε το όλο θέμα...
dimitris74 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 ενα link please στο site της microland γιατι θα σκασω.Δεν το βρισκω link δεν εχω, απλα μου το εχουν στειλει με mail και ηταν προσφορα μεχρι 21/6 η μεχρι εξαντλησης των αποθεματων, μπορεις να παρεις τηλεφωνο να ρωτησεις αν υπαρχει κανενα. επισης αν θυμαμαι καλα το ειχε και το carrefour σε αντιστοιχη τιμη η λιγο παραπάνω. on topic κοιτα μην τα βαζεις στο σακι ολα.υπαρχουν και πολλες ευκαιριες ομως,τωρα αν υπαρχουν μερικοι στενοκεφαλοι και που δεν υπαρχουν? ευκαιριες δεν υπαρχουν. απλα σου φαινονται μερικες ως ευκαιριες γιατι αγνοεις καποια πραγματα οπως και εγω. η μητρικη της υπογραφης μου πωλειται αυτη την στιγμη στα 20 ευρω bulk χωρις τιποτα απο το πλαισιο στοκ House. παιρνει quad και 45αρηδες cpu πχ 8400, q9650 με ενα 20 αρικο. αν στην πουλησω εγω 30 ευρω θα σου φανει καλη ευκαιρια αλλα εγω θα εχω 50% κερδος.
Heatspreader Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το πρόβλημα... Κάποιο κατάστημα έχει το τάδε προϊόν από 150ευρώ 60ευρώ, μόνο για δύο μέρες. Πάω εγώ και αγοράζω όσα περισσότερα μπορώ και τα πουλάω μετά τη προσφορά στα 110Ευρώ. Ποιο είναι το πρόβλημα? Γιατί να πάει κάποιος να το αγοράσει από το κατάστημα το οποίο το έχει στα 150 Ευρώ και πάλι? Το αγοράζει από εμένα που είμαι πιο φθηνός και είναι και εκείνος κερδισμένος.
sa3rdna Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το πρόβλημα...Κάποιο κατάστημα έχει το τάδε προϊόν από 150ευρώ 60ευρώ, μόνο για δύο μέρες. Πάω εγώ και αγοράζω όσα περισσότερα μπορώ και τα πουλάω μετά τη προσφορά στα 110Ευρώ. Ποιο είναι το πρόβλημα? Γιατί να πάει κάποιος να το αγοράσει από το κατάστημα το οποίο το έχει στα 150 Ευρώ και πάλι? Το αγοράζει από εμένα που είμαι πιο φθηνός και είναι και εκείνος κερδισμένος. αν πας εσύ και σηκώσεις όλο το μαγαζί μόλις βγει η προσφορά οι άλλοι μετά τι θα πάρουν? τόσο δύσκολο σου είναι να το καταλάβεις? γι' αυτό λένε τα παιδιά να μην πάρει κανείς από τέτοιες "προσφορές", να σε δώ αν την επόμενη φορά θα κάνεις το ίδιο (μην το πάρεις προσωπικά)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.