Προς το περιεχόμενο

Ρεζίλια

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Οι αγγελίες με τα 20 και 30 κομμάτια 8800 μάλλον είναι ψέμα για να διακωμωδήσουν την όλη φασαρία...

Εγω πάντως έστειλα ένα πμ... :D

Οπως ολοι να φανταστω, λογικα ειναι ψεμα. Δεν ειναι δυνατον να ειναι τετοιες τιμες και τοσα κομματια :P

• Απαντ. 179
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το ενδεχόμενο να δουλεύω στο Πλαίσιο και εκμεταλλευόμενη το 15% κάτω στις τιμές που έχω σαν υπάλληλος να πήρα τις κάρτες το σκεφτήκατε μερικοί που βγήκατε να "κατηγορίσετε" ?

Δημοσ.
Το ενδεχόμενο να δουλεύω στο Πλαίσιο και εκμεταλλευόμενη το 15% κάτω στις τιμές που έχω σαν υπάλληλος να πήρα τις κάρτες το σκεφτήκατε μερικοί που βγήκατε να "κατηγορίσετε" ?

Εχεις να δωσεις αυτα που εβαλες στις αγγελιες? :rolleyes:

Γτ ολοι εμεις νομιζουμε μας δουλευεις ! :P

Δημοσ.

Αυτό ομολογώ ότι είναι λίγο διαφορετικό. Είναι άλλο να κάνεις εσωτερικό διακανονισμό με την εταιρεία, πόσο μάλλον δε όταν αυτές οι κάρτες είναι φθηνότερες από αυτές του Πλαισίου.

Το ερώτημα εδώ είναι, πώς γίνεται η gts που πωλούταν 80? να πωλείται 50?, καθώς το -15% που αναφέρει η catrina, αποφέρει μία έκπτωση της τάξης των 12?.

Η τελική τιμή θα έπρεπε να είναι 68? λοιπόν.

Catrina?

Δημοσ.
Αυτό ομολογώ ότι είναι λίγο διαφορετικό. Είναι άλλο να κάνεις εσωτερικό διακανονισμό με την εταιρεία, πόσο μάλλον δε όταν αυτές οι κάρτες είναι φθηνότερες από αυτές του Πλαισίου.

Το ερώτημα εδώ είναι, πώς γίνεται η gts που πωλούταν 80? να πωλείται 50?, καθώς το -15% που αναφέρει η catrina, αποφέρει μία έκπτωση της τάξης των 12?.

Η τελική τιμή θα έπρεπε να είναι 68? λοιπόν.

Catrina?

Απλα μας δουλευει :P

Αν δεν μας δουλειε εγω θελω 4, οχι για να τις πουλησω στις αγγελιες ομως :P:p

Δημοσ.

Δηλαδή, έχεις και μούτρα και μας λες ότι κάνεις εμπόριο με τις κάρτες του Πλαισίου;;

Πήρες σαν υπάλληλος 50 κομμάτια;; (!)

Το Πλαίσιο το ξέρει ότι τις πουλάς εδώ; :lol:

Και προφανώς το να δουλεύει κάποιος στο Πλαίσιο δεν απαιτεί βασική ορθογραφία...

"κατηγορήσετε".

Δημοσ.

Χαλαρώστε και σταματήστε να κάνετε όλοι σαν Κατινες!

Ολοι θέλατε (θέλαμε) να ήταν αληθινή αυτή η αγγελία!

Αντε νάνι τώρα... τα λέμε αύριο πάλι.. :)

Δημοσ.

15?? ούτε στον ύπνο σου!! 7 και πολύ είναι...

Δημοσ.
Αυτο γιατι δεν το λετε και για της αγγελιες με τα δορυφορικα συστηματα απο altec ido??? Ολοι οσοι αγορασαν το πακετο, πουλανε τωρα τις συνδεσεις ALTEC και τα δορυφορικα 150-200 ευρω.

δεν καταλαβα τι παιζει ακριβως εδω.Για πειτε μου γιατι σκεφτομουν να δεχτω τετοια αγγελια.Δωστε και κανα Link της altec

Δημοσ.

Δεν είμαι και τόσα πολλά χρόνια γραμμένος στο forum, αλλά αυτό το thread σίγουρα είναι από τα κορυφαία. Τα είχε όλα, απατεωνιές, ηθικολογίες, κυνηγητό (καρτών σε όλη την Αθήνα), μίση και στο τέλος το γύρισε και σε μαύρο χιούμορ. 50 κάρτες!

Πάντα τέτοια!

Δημοσ.

ντροπή πάντως να γίνεται ένα forum αντικείμενο εμπορίου...οι αγγελίες υπάρχουν για να εξυπηρετούμαστε όλοι ώστε και πιο φτηνά κομμάτια να αγοράζουμε αλλά και να μη πάει χαμένο hardware που κάποιος έχει στην άκρη....προς όλους αυτούς που το είδανε μαγαζάκι εδώ μέσα ας πάνε να κάνουνε τις συναλλαγές τους σε κάνα e-bay εάν το ξέρουν βέβαια...σκιτζήδες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...