fabiawrc Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 πεστα ρε iced! την σημερον ημερα το μονο που μετραει και νιαζει τον αλλον ειναι η τσεπη του οπως εχουν γινει τα πραγματα.ο αλλος θελει να αγορασει φθηνα.τελος.τι τον ενδιαφερει τον αλλον αν του την χαρισανε και την πουλαει η την πηρε 50 ευρω. απο την στιγμη που το πλαισιο δεν εχει αλλες καρτες σε τετοιες τιμες τελειωσε. δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχει γινει τοσος ντορος.
Vatos_locos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 ρε συ iced δεν λέμε για το πλαίσιο και τις τιμές του αλλά για κάτι τύπους σαν αυτόν http://www.insomnia.gr/forum/search.php?searchid=2168806 πιστεύεις οτι ο τύπος έχει λόγο να υπάρχει στο ινσόμνια ? που υποτίθεται οτι έιναι τεχνολογικό φόρουμ και άλλα μπλα μπλα ? στο lab γιατί πέφτουν τα ban σε όσους μπαίνουν μόνο για αγγελίες αφού ο τύπος είναι εδώ καθαρά μόνο και μόνο για να μας δαγκώσει αυτό λέω
liopyr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 πεστα ρε iced! την σημερον ημερα το μονο που μετραει και νιαζει τον αλλον ειναι η τσεπη του οπως εχουν γινει τα πραγματα.. Σύμφωνοι. Επειδή όμως την σήμερον ημέρα, τα forum ανήκουν στις ελάχιστες περιπτώσεις που δεν υπάρχουν κερδοσκοπικοί στόχοι, καλό είναι να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας να τα κρατήσουμε έτσι.
tomasss Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Σαμπως δεν εχουμε λαβει και εμεις πμ..να πουλαω καρτα μιας ημερας (χρησης )100 ε ..και να μου δινει ο αλλος 50 ..γιατι το βρηκε λεει τοσο σε αποθηκη , γιατι το βρηκε τοσο στο e-bay η γιατι υπαρχει περιπτωση να του το αφησει τοσο..ο κουνιαδος του φιλου του κολλητου της ξαδελφης του κηπουρου... Δηλαδη ελεος πια..με αυτη τη ψιλουποκρισια !!! Εχεις απόλυτο δίκιο, τους πουλάς π.χ. κάρτα γραφικών για 90 ευρώ που τώρα κοστίζει καινουρια 140 ευρώ. Και σου αφήνουν π.μ. αν την δώσεις για 50 την αγοράζω Σε πολλές περιπτώσεις κάνουν και λάθος σύγκριση: για παράδειγμα πουλάς ΑSUS και σου λένε η Sparkle είναι φθηνότερη. Τα λαμόγια κατηγορούν τα λαμόγια
xristakits Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 παντως δεν περιμενα να γινει τοσο μεγαλος πανικος με το post μου. εγω το ανεφερα απλα για να παει κανενα παιδι να κανει αναβαθμιση της προκοπης με λιγα λεφτα και τελικα παλι με προλαβαν τα λαμογια....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 πάντως κατά πάσα πιθανότητα το Πλαίσιο θα τις ξαναφέρει και θα αλλάξει και τις τιμές στο site...
million_voices Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 θα ακουστει λιγο δογματικο και 'καπως' ισως αλλα αυτο που εχω μαθει στα 35 μου χρονια ειναι οτι υπαρχουν 2 τυποι ανθρωπων ο παρτακιας-ο ετσι ειναι τι να κανεις-ο στα @@ μου αν δεν με αφορα-ο σιγα μην βγαλω το φιδι απο την τρυπα εγω-ο ο Ολυμπιακος και το Αιγαλεω να κερδιζει και ας πανε ολοι οι αλλοι να γαμ**** και ο αλλος ο οποιος θα το παλεψει για να καλυτερευσουν τα πραγματα σε εναν τομεα οταν κατι του αγγιζει καποια ευαισθησια του χωρις τους 2ους θα ημασταν περισσοτερο ζουγκλα απο οτι ειμαστε σημερα εγω αποφασισα οτι οταν διαπιστωνω εξοφθαλμη προσπαθεια εξαπατησης και εκμεταλλευσης της αγνοιας καποιων θα ξεμπροστιαζω με link και ας γινει οτι θελει δεν μπορω να βλεπω τον τσαντακια και να μην κανω τπτ επειδη ετσι ειναι τι να κανουμε με χαλαει και ας νομισει ο καθενας οτι θελει
Tuko Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Ρίχτε 1 ματιά στις αγγελίες. Το θράσος ορισμένων ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ. Ορίστε ποιος εξαφάνισε όλες τις κάρτες απ το Πλαίσιο (!) 50 τεμάχια κυρίες και κύριοι !!
xristakits Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 αν ειναι αληθινες αυτες οι αγγελιες παντως τις δινει φθηνοτερα, οποτε πιθανοτατα δεν ειναι...
ArisG88 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Αισχος απλα. 30 και 50 κομματια πολουνται στις αγγελιες. Καλα ρε παιδια τι ειναι αυτα
million_voices Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Αισχος απλα. 30 και 50 κομματια πολουνται στις αγγελιες. Καλα ρε παιδια τι ειναι αυτα παρανομη εμπορικη δραστηριοτητα ξεκαθαρα και με θρασος
ArisG88 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 ...αλλα οι τιμες δεν ειναι και ασχημες αν θελει να παρει καποιος μια καλη φθηνη καινουργια καρτα! Βεβαια ειδατε και να πουλανε 120+ ευρω
telnet05 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Αυτο γιατι δεν το λετε και για της αγγελιες με τα δορυφορικα συστηματα απο altec ido??? Ολοι οσοι αγορασαν το πακετο, πουλανε τωρα τις συνδεσεις ALTEC και τα δορυφορικα 150-200 ευρω.
ArisG88 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Αυτο γιατι δεν το λετε και για της αγγελιες με τα δορυφορικα συστηματα απο altec ido??? Ολοι οσοι αγορασαν το πακετο, πουλανε τωρα τις συνδεσεις ALTEC και τα δορυφορικα 150-200 ευρω. Συμφωνω σε αυτο που λες και σκεφτομουν να το αναφερω κιολας
sub Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Οι αγγελίες με τα 20 και 30 κομμάτια 8800 μάλλον είναι ψέμα για να διακωμωδήσουν την όλη φασαρία... Εγω πάντως έστειλα ένα πμ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.