Προς το περιεχόμενο

Ρεζίλια

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Και στο κατω κατω για αυτο ειναι οι αγγελιες..για να βρουμε κατι σε τιμη ευκαιριας !!

δεν είναι ακριβώς τιμές ευκαιρίας...

γιατί αν ξέρει αυτός που σκέφτεται να τις αγοράσει ότι στις 15-16 Ιουλίου που θα βγει η 9800GTX+ θα κοστίζει 140 euro (229$) και ότι η 9800GTX θα πέσει στα 120 (199$), επίσημα από Nvidia, θα καταλάβει ότι οι 8800GT & GTS θα πρέπει να πωλούνται ακόμα πιο φτηνά...κάτω από 80 euro...

για αυτό τις πουλάει τόσο το Πλαίσιο...

• Απαντ. 179
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ναι αλλά εσύ Αντώνη δεν λες αχρησιμοποίητες, σφραγισμένες στο κουτί τους...

Όντως.

Εγώ λεω μεταχειρισμένα 6 μηνών (ασχέτως αν δε μπορώ να το αποδείξω).

Αν ο άλλος όμως την δίνει στα ίδια λεφτά και σφραγισμένη, ο υποψήφιος αγοραστής ποιον είναι λογικό και τον συμφέρει να επιλέξει;

Τελοσπάντων το θέμα είναι ότι για όλα φταίει η Ati. Έριξε τις τιμές της και να που καταντήσαμε :P

Δημοσ.

το θέμα είναι οτι μερικοί είναι χρήστες των αγγελιών μόνο δύο που βρήκα τώρα έτσι για να δεις τι λέω

http://www.insomnia.gr/forum/search.php?searchid=2168474

http://www.insomnia.gr/forum/search.php?searchid=2168476

ναί φίλες και εγώ έχω λάβει pm με παζάρια αλλά τις τιμές των άλλων δεν τις παζαρεύω αν με συμφέρει αγοράζω . -

Δημοσ.

γιατί αν ξέρει αυτός που σκέφτεται να τις αγοράσει ότι στις 15-16 Ιουλίου που θα βγει η 9800GTX+ θα κοστίζει 140 euro (229$) και ότι η 9800GTX θα πέσει στα 120 (199$),

Μια μικρη offtopic παρατηρηση:

Ξεχνας το ΦΠΑ!!!

Δημοσ.
ξεστοκαρε το πλασιο καποια προιοντα σε τιμες χωμα και τα προιοντα λογικο ηταν να εξαφανιστουν.

απο την στιγμη που την πηρε ο αλλος 60 και πουλαει 110,απο την στιμγη που δεν υπαρχει πια στα 60,δινεις 100-110 και παλι την περνεις πιο φθηνα απο το καταστημα.ελευθερη αγορα εχουμε ο καθενας πουλαει οτι θελει.

αυτο που ενοχλει ομως ειναι οι τιμες που βαζουν σε παλια προιοντα.σπανιο φαινομενο αλλα οκ.αυτο πρεπει να προστατεψουμε και οχι τον αλλον που πηρε μια vga 50 και την πουλαει 100.στην τελικη πουλιεται πιο φθηνα απο οσο κανει.

το θεωρω πολυ κομπλεξικο που εγινε τοσο θεμα.

+1

Δε μπορω παρα να συμφωνησω..

Ελευθερη αγορα εχουμε, ο καθενας πουλαει στην τιμη που πιστευει οτι θα μπορεσει να διωξει το προιν. Αν ο πιθανος αγοραστης βρισκει συμφερουσα την τιμη, τοτε αγοραζει. Αν οχι, τοτε απλα δεν αγοραζει..

Y.Γ.: Σημειωτεον οτι στο Πλαισιο Κηφισιας εχουν μεινει 2-3 κομματια 8800gt σφραγισμενα με 60 ευρω!

Τρεξτε!

Δημοσ.

ναί φίλες και εγώ έχω λάβει pm με παζάρια αλλά τις τιμές των άλλων δεν τις παζαρεύω αν με συμφέρει αγοράζω . -

βασικα δεν εχω να πω κατι αλλο για το θεμα.Απλως προσθετω για να μην παρεξηγηθω οτι μπορει στη κουβεντα να συμμετεχουμε 4 , 5 ατομα και να φαινεται οτι απευθυνομαι σε μερικους αλλα μιλαγα γενικα.Σαν αντικειμενικος παρατηρητης βαζοντας τον εαυτο μου στη θεση ενος χρηστη , και αν θελετε ενος νεου χρηστη που ψαχνει να χτισει ενα συστημα οσο γινεται πιο οικονομικα . Επειδη και ο vatos αλλα και thresh (και λοιποι ) ξερω οτι ειναι χρηστες με πραγματικο ενδιαφερον για το φορουμ (και με εχουν βοηθησει και εμεν αλλα και αλλους :-D σε διαφορα θεματα με τις απαντησεις τους )για αυτο και ειπα και στην αρχη οτι το thread γινεται με πολυ καλη θεληση και καταλαβαινω το ενδιαφερον που δειχνουν..

Αλλα βρε παιδια τελικα οι κερδισμενοι απο τετοιες περιπτωσεις ειναι περισσοτεροι (για να μην πω ολοι..) και πρακτικα δεν ειναι κατι που μπορεις να το αποτρεψεις .Οποτε τι να λεμε ...Ακομα και αν τους ξεμπροστιασουμε και τους δειχνουμε με το δαχτυλο παλι οι καρτες θα φυγουν σαν νερακι.Και παλι καποιοι θα ειναι ευχαριστημενοι..:-)

Εnd απο εμενα...

Βρε με πετυχανε σε περιοδο ισχνων αγελαδων...εκεινη η 3850 σαν λουκουμακι μου φαινεται...:lol: (οχι δεν ειναι προτροπη αγορας..:X :lol:)

• Super Moderators
Δημοσ.
Μια μικρη offtopic παρατηρηση:

Ξεχνας το ΦΠΑ!!!

not really :P

γιατί για κάποιο λόγο στην Ελληνική αγορά πουλάνε τις κάρτες της Νvidia πιο φτηνά από αυτές τις ΑΤΙ και ας έχουν μεγαλύτερη "ονομαστική" τιμή σε δολλάρια...

(πχ η 8800GT ήταν πιο φτηνή από την 3870, ενώ σε δολλάρια δεν ισχύει κάτι τέτοιο)

Δημοσ.
Y.Γ.: Σημειωτεον οτι στο Πλαισιο Κηφισιας εχουν μεινει 2-3 κομματια 8800gt σφραγισμενα με 60 ευρω!

Τρεξτε!

Aυτό λέμε.

Τις παίρνει 60 ευρώ ο άλλος και έρχεται και τις πουλάει στο φόρουμ και στο κάθε φόρουμ σε τιμή ευκαιρίας 100 ευρώ.

Ε για κάτσε ρε φίλε,δεν έχει και ο άλλος δικαίωμα να πάρει μια στα 60 ευρώ για να τη χρησιμοποιήσει?

Που μου πάνε και αγοράζουν με το τσουβάλι τις κάρτες..

Εύχομαι να τους μείνουν οι μισές στα χέρια.

Δημοσ.

θεωρητικά και νομικά απαγορεύεται, αυτό που γίνετε σε άλλα φόρα τα ban πέφτουν βροχή σε κάτι τέτοια τυπάκια αλλά εδώ κοιμούνται όλοι κανωνικά....

• Super Moderators
Δημοσ.

βασικά μου έρχεται να πεταχτώ στην Κηφισιά να πάρω μια για το 2ο pc :P

Δημοσ.

μποϊκοτάζ τελος.Σα δεν ντρεπονται,εμεινα με την 1950xt.Μα καλα τις παιρνουν για να τις δωσουν???Ελεος!!Ο κλασικος ο μ@@@@ς ο Ελληνας

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=262628

τώρα τι του λες δλδ αυτουνού τις σβήσανε και αυτός άνιωθος εκεί να συνεχίζει αυτός δεν αξίζει ένα ban που από τότε που γράφτηκε ποστάρει μόνο στις αγγελίες ?

sorry που κάνω το ρουφιάνο αλλά δεν γουστάρω καθόλου κάτι τέτοια άτομα

Δημοσ.

Σε κάποια άλλα forum πάντως, και οι αγγελίες σβήστηκαν, και τα μέλη που τις δημοσίευσαν πήγαν για ολιγοήμερο μπαν-άκι να δροσιστούν... :P

Δημοσ.

Ρε παιδια ηρεμηστε λιγο, το ειπατε, το ξαναειπατε... Σιγα μην φανε και μπαν... Ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του.. Ο αγοραστης πρεπει οπωσδηποτε να προσεχει τι αγοραζει και ποσο. Το καθε παιδι που πηρε 1-3-5-10 εχει το ρισκο για την πραξη του.

Το πλαισιο αν παω τωρα θα μου δωσει μια καρτα σε χαμηλη τιμη? GT GTS κτλ? Αν ναι ας παει οποιος θελει πλαισιο να αγορασει. Αν οχι θα αγορασει κανοντας και κανα μικρο παζαρι στα παιδια και θα εχει και κερδος σε σχεση με αλλα μαγαζια που θα τις εδιναν 130+ Εγω ηδη προτεινα σε φιλο μηπως του κλεισω καμια απο εδω αν δεν εχει το πλαισιο

Ετσι οπως το πατε σε λιγο θα μυνησετε το πλαισιο επειδη εδωσε σε αυτους ευκαιρια να κανου οτι κανουν

Ηρεμηστε λιγο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...