Προς το περιεχόμενο

Ρεζίλια

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Φιλε μου ξαναλεω

δεν ειναι το ιδιο να πουλας μεταχειρισμενα η κατι δικο σου καινουργιο επειδη για καποιο λογο δεν σου κανει και αλλο να γινεσαι εμπορος πουλωντας συστηματικα σφραγισμενα προιοντα

εκτος του οτι ειναι ανηθικο ειναι και παρανομο

το παρανομο δεν θα επρεπε να ειναι επιτρεπτο, υποθαλπεις ανθρωπο που φοροδιαφευγει

Το ότι είναι παράνομο με αφήνει τόσο αδιάφορο όσο με αφήνει και το ότι κατεβάζω παράνομα από το internet.

Ανήθικο δεν είναι όμως.

• Απαντ. 179
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τέλος πάντων, η ηθικολογία δεν έχει νόημα. Και οι πωλητές και οι αγοραστές ας κάνουν ό,τι νομίζουν.

Μα αυτό είναι πάνω από όλα. Δεν σε αναγκάζει κανένας να αγοράσεις από κάποιον συγκεκριμένα

Με ενοχλεί όμως, να θέλω να αγοράσω μία gtx με 120? με πρόθεση να πουλήσω την 8800gt που φοράω και την αγόρασα πρό μηνός 150?, γύρω στα 50? και εκτός από την χασούρα που θα έχω από την δική μου κάρτα, να πρέπει να πληρώσω και καπέλο στον κάθε επίδοξο επιβήτορα της αγοράς, που είχε περισσότερο χρόνο από εμένα και πήρε σβάρνα τα Πλαίσια.

Εγώ που δεν είχα την δυνατότητα επειδή είμαι Καβάλα να πάρω σβάρνα τα καταστήματα, μια κάρτα που έκανε 150? και το πλαίσιο την έβγαλε προσφορά 80? και τώρα κάποιος την πουλάει 120? την παίρνω 30? πιο φθηνά. Πάλι κερδισμένος είμαι.

Δημοσ.
Μα αυτό είναι πάνω από όλα. Δεν σε αναγκάζει κανένας να αγοράσεις από κάποιον συγκεκριμένα

Εγώ που δεν είχα την δυνατότητα επειδή είμαι Καβάλα να πάρω σβάρνα τα καταστήματα, μια κάρτα που έκανε 150? και το πλαίσιο την έβγαλε προσφορά 80? και τώρα κάποιος την πουλάει 120? την παίρνω 30? πιο φθηνά. Πάλι κερδισμένος είμαι.

Από τη μία σωστά, από την άλλη, σκέψου ότι κάποιος θα πρέπει να σου τη στείλει και ειδικά αν είναι από Αθήνα, με τα μεταφορικά έρχεται μία ή άλλη.

Δημοσ.
Από τη μία σωστά, από την άλλη, σκέψου ότι κάποιος θα πρέπει να σου τη στείλει και ειδικά αν είναι από Αθήνα, με τα μεταφορικά έρχεται μία ή άλλη.

5 με 10? μεταφορικά είναι στην πραγματικότητα (άσχετα που εγώ δεν πληρώνω μία λόγο μιας άκρης που βρήκα... μιλάμε για τους άλλους). Απλά και εκεί είναι πάλι το ίδιο θέμα αν κάποιος θέλει να βγάλει και από τα μεταφορικά ή όχι.

Δημοσ.

Χαμένος είσαι. Αν δεν υπήρχε αυτό το τσακάλι και έκανες τηλεφωνική παραγγελία από το Πλαίσιο, ?80 θα την έπαιρνες!

Δημοσ.
Χαμένος είσαι. Αν δεν υπήρχε αυτό το τσακάλι και έκανες τηλεφωνική παραγγελία από το Πλαίσιο, ?80 θα την έπαιρνες!

Αφού το ξέρεις και εσύ ότι μέσω τηλ από προσφορά προϊόν δεν θα πάρεις στον αιώνα τον άπαντα. Μην βασίζεσαι στο "Α, έχετε... έρχομαι από εκεί". Τόσο καιρό τα λέμε αυτά.

Δημοσ.

Οντως,σωστος ο τυπος που το εβαλε :-)

ΕΙπαμε βγηκε μια προσφορα,ενταξη,ας παρει οσα χρεαιζεται ο καθενας,οχι ολα ομως με σκομο να τα πουλησει...ημαρτον δηλαδη,για βλακες μας περνανε???

Δημοσ.

ωραια η λογικη πολλων φιλων

αφου εγω δεν θα την πατησω επειδη ξερω ας πανε ολοι οι αλλοι οι ανυποψιαστοι να γ******** στα @@ μου

οκ

Υγ οσο για το παρανομο software που αρκετοι εχουμε η απαντηση ειναι

ναι αλλα δεν κερδιζουμε απο αυτο

επισης το παρανομο αφορα το forum και τους υπευθυνους για οτι γραφεται εδω μεσα

οπως παρανομες ειναι οι συζητησεις για πειρατικο software αλλο τοσο ειναι να επιτρεπεις σε καποιους να κανουν εμποριο χωρις αδειες ασκησεως επαγγελματος,εναρξη στην εφορια και και και

Δημοσ.

Αντε μας περνουσανε τα καταστηματα για βλακες,τωρα αρχησανε και τα λαμωγια....σε λιγο θα αρχησουμε και εμεις να μας περναμε :P

Παντως θελουνε πολυ ξυλο τα ατομα,δλδ ενταξη και εγω πηρα 2,αλλα σιγα μην κατσω να τις πουλησω για να βγαλω τα 2χ τα λεφτα που εδωσα,λες και δεν εχω τι να κανω θα κοροιδεω τον κοσμο.

Δεν μπορω να καταλαβω πως σκεφτονται αυτοι οι ανρθωποι.

Δημοσ.

Δεν μπορώ να τους κατηγορήσω τόσο απλά του συγκεκριμένους τύπους....

Πήραν πολλές για να τις πουλήσουν ή όχι δεν έχει σημασία.Βρές αλλού πιο φθηνά κ πάρε.Μη παίρνεις καθόλου.Όπως στα μαγαζιά βλέπεις συγκρίνεις αγοράζεις.Αν είσαι τόσο αφελής ωστέ να μη το κάνεις δεν φταίει ο αλλος.Δεν μπορείς να υποχρεώσεις κάποιον να πουλήσει σε μια τιμή που να σε συμφέρει...Για τον καθένα το κόστος ενος αντικειμένου που πουλάει είναι διαφορετικό.Δηλαδή οι πωλήσεις iphone που τα πέρναμε απο Αμερική 300 και τα πουλούσαμε 500 ηταν διαφορετική υπόθεση?

Δημοσ.

Είναι ανήθικο όμως δεν νομίζεις?

Και να δεις που κάποιοι από αυτούς θα κηρύττουν κατά των αλυσίδων και υπέρ του καταναλωτή!

Δημοσ.

εγω παντως ρωτησα 2 απλα πραγματακια και θελω να τοποθετηθειτε

1) πρεπει το φορουμ να επιτρεπει σε καποιους να στηνουν ουσιαστικα online μαγαζακι χωρις να ειναι εμποροι? αν οι υπευθυνοι του φορουμ δεν εχουν προβλημα no problem

2) ειναι ηθικα και πρακτικα σωστο να καταδεικνυεις με link σε παρομοιο προιον την αισχροκερδεια η την εμφανη προσπαθεια ενος πωλητη να εκμεταλλευτει την αγνοια καποιων?

Δημοσ.

Το λογικό για τον μέσο αγοραστή είναι οτι κινείται με γνώμονα το συμφέρον του. Αν έχει συμφέρον απο τους "κλέφτες" τότε απο εκεί θα πάρει γιατι πολυ απλά δεν βρίσκει φθηνότερα. Αν κοιτάμε το γιατι βγάζει αυτός τόσα πολλά και δεν τα πουλάει φθηνότερα τότε θα καταλήξουμε να ικανοποιήσουμε τον εγωισμό μας και όχι την τσέπη μας.

Για το 1) δεν ξέρω γιατι αν απαγορευτόύν θα πάρει η μπάλα και τους αθώους. Για το 2) σίγουρα είμαι υπέρ της άμεσης σύγκρισης με στοιχεία φυσικά (links)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...