Προς το περιεχόμενο

Ρεζίλια

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και κατι αλλο

θεωρω οτι αγγελιες που πουλανε οτιδηποτε σε απαραδεκτες τιμες θα πρεπει να ξεμπροστιαζονται με link αντιστοιχου προιοντος

περιμενω την αποψη σας πανω σε αυτο

γιατι μολις προχθες ειδα φορητο 3ετιας να πουλιεται σε τιμη σχεδον καινουργιου και φυσικα κατα πολυ ανωτερου και με ετρωγε το χερι μου να ποσταρω

• Απαντ. 179
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά, είχα ανοίξει σχετικό θέμα στο ( το λινκ λέει δεν είναι έγκυρο ).

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=260868

Και έχουν απαντήσει και Mods. Συμφωνώ ότι χθες ΠΑΡΑΕΓΙΝΕ το κακό πάντως με τις κάρτες.

Διαβάστε πάντως τις απαντήσεις να δείτε ποια είναι η θέση του forum.

Δημοσ.

O Vatos_locos ηθικά έχει δίκιο, αλλά στην πράξη ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί.

Προσωπικά, αν έψαχνα για κάρτα αυτήν τη στιγμή, ούτε που θα τις κοιτούσα αυτού του είδους τις αγγελίες. Χίλιες φορές να τα χώσω σε μαγαζί, και ας δώσω και 50 ευρώ παραπάνω, παρά να ενθαρρύνω τέτοιους εξυπνάκηδες που πάνε και σηκώνουν τα μαγαζιά για να βγάλουν κέρδος από την τρέλα μας.

Αν τους μείνουν στα χέρια οι καρτούλες, θα το ξανακάνουν;

Δημοσ.
O Vatos_locos ηθικά έχει δίκιο, αλλά στην πράξη ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί.

Προσωπικά, αν έψαχνα για κάρτα αυτήν τη στιγμή, ούτε που θα τις κοιτούσα αυτού του είδους τις αγγελίες. Χίλιες φορές να τα χώσω σε μαγαζί, και ας δώσω και 50 ευρώ παραπάνω, παρά να ενθαρρύνω τέτοιους εξυπνάκηδες που πάνε και σηκώνουν τα μαγαζιά για να βγάλουν κέρδος από την τρέλα μας.

Αν τους μείνουν στα χέρια οι καρτούλες, θα το ξανακάνουν;

ok

αλλα ειναι θεμιτο σε απαραδεκτη αγγελια καποιου να ποσταρω Link με αναλογων η και καλυτερων δυνατοτητων προιον σε καλυτερη η κοντινη τιμη?

δεν μιλαμε να βγαινει κανεις στο κυνηγι απαξιωσης της αγγελιας καποιου

μιλαω για περιπτωσεις που ψαχνουν για κοροιδα

απο την αλλη θα μου πεις οτι θα γινει μπαχαλο

δεν ξερω απλα θελω την γνωμη σου καθως και τι γνωμες αλλων για το κατα ποσο κατι τετοιο ειναι ηθικα και πρακτικα σωστο

πολλες φορες κρατιεμαι με το ζορι να μην δειξω ποσο απατεωνες ειναι ορισμενοι

Δημοσ.

Νομίζω ότι για αυτόν τον λόγο που λες, κάθε post αγγελίας είναι κλειδωμένο και δεν μπορείς να γράψει κανείς τίποτα.

Για εμένα είναι ανήθικο να βγαίνει κάποιος στη γύρα, να μαζεύει ό,τι γράφει πάνω στο κουτί "nVidia" και μετά να έρχεται να το πουλάει εδώ 20,30,40 ευρώ παραπάνω από όσο το αγόρασε. Μπορεί αυτός που θα το αγοράσει να νοιώθει ότι αγόρασε μία ευκαιρία, αλλά αυτό είναι ψέμα, γιατί ΑΝ δεν τις είχε μαζέψει ο πωλητής όλες τις κάρτες και ΑΝ ο αγοραστής πήγαινε εξαρχής στο μαγαζί, θα την έπαιρνε στην κανονική της τιμή, χωρίς το νταβατζηλίκι του πωλητή.

Ο μόνος τρόπος για να καταλάβουν όλοι αυτοί το λάθος τους είναι να μην αγοράζει κανείς αυτά που πουλάνε. Έχω διαβάσει ένα σωρό παιδιά που τρέχουν από Πλαίσιο σε Πλαίσιο για να βρουν μία φτηνή 9800GTX, αλλά όλες είναι μαζεμένες. Ε, όταν στο τέλος κουραστεί να ψάχνει, δεν θα πει "ας πάρω μία από αυτές που πουλάνε στις αγγελίες του insomnia, πάλι πολύ φτηνές είναι";

Τί να πει κανείς.

Δημοσ.

Ο μόνος τρόπος για να καταλάβουν όλοι αυτοί το λάθος τους είναι να μην αγοράζει κανείς αυτά που πουλάνε. Έχω διαβάσει ένα σωρό παιδιά που τρέχουν από Πλαίσιο σε Πλαίσιο για να βρουν μία φτηνή 9800GTX, αλλά όλες είναι μαζεμένες. Ε, όταν στο τέλος κουραστεί να ψάχνει, δεν θα πει "ας πάρω μία από αυτές που πουλάνε στις αγγελίες του insomnia, πάλι πολύ φτηνές είναι";

Τί να πει κανείς.

Όχι, ειδικά για την gtx που την έχω πετύχει σε αγγελία 180? (ο άλλος θέλει να βγάλει 60? αέρα).

Προτιμώ να πάρω μία ολοκαινούργια 4850 με λιγότερα χρήματα και πολύ κοντά στις επιδόσεις με την gtx και να λειτουργώ με τους κανόνες του εμπορίου, παρά του παραεμπορίου.

Δημοσ.

Παιδιά δεν συμφωνώ. Ελεύθερη αγορά είμαστε και αν εγώ μπορώ να κινηθώ γρήγορα και έχω την οικονομική άνεση να πάρω 10 gpu για να τις πουλήσω μετά πιο ακριβά δεν βλέπω που είναι το κακό;

Ειδικά κάποιοι από εσάς που γράψατε εδώ μέσα πουλάτε πράγματα που φέρατε από έξω πολύ πιο ακριβά από ότι τα πήρατε, τι σας πείραξε δηλαδή; Που δεν το σκεφτήκατε εσείς πρώτοι;

Δεν είμαστε ίδρυμα.

Δημοσ.
Παιδιά δεν συμφωνώ. Ελεύθερη αγορά είμαστε και αν εγώ μπορώ να κινηθώ γρήγορα και έχω την οικονομική άνεση να πάρω 10 gpu για να τις πουλήσω μετά πιο ακριβά δεν βλέπω που είναι το κακό;

Ειδικά κάποιοι από εσάς που γράψατε εδώ μέσα πουλάτε πράγματα που φέρατε από έξω πολύ πιο ακριβά από ότι τα πήρατε, τι σας πείραξε δηλαδή; Που δεν το σκεφτήκατε εσείς πρώτοι;

Δεν είμαστε ίδρυμα.

Φιλε μου ξαναλεω

δεν ειναι το ιδιο να πουλας μεταχειρισμενα η κατι δικο σου καινουργιο επειδη για καποιο λογο δεν σου κανει και αλλο να γινεσαι εμπορος πουλωντας συστηματικα σφραγισμενα προιοντα

εκτος του οτι ειναι ανηθικο ειναι και παρανομο

το παρανομο δεν θα επρεπε να ειναι επιτρεπτο, υποθαλπεις ανθρωπο που φοροδιαφευγει

Δημοσ.

Δεν είμαστε ίδρυμα.

Κακό δεν είναι, ανήθικο είναι. Στην πραγματικότητα, ενώ δεν κάνεις κάτι κακό, εκμεταλλεύεσαι κάποιον άλλον. Αυτός ο άλλος, αν δεν ήσουν εσύ στη μέση, θα αγόραζε το ίδιο προϊόν λίγο έως αρκετά φθηνότερα.

Όπως το λες, αν είμαι γρήγορος και έχω λεφτά, μπορώ να βγάλω ακόμη περισσότερα λεφτά. Βασικός κανόνας της επιβίωσης, ο δυνατότερος κερδίζει. Καλό ή κακό, δεν είμαι σίγουρος, εξαρτάται πώς το βλέπει ο καθένας.

Τέλος πάντων, η ηθικολογία δεν έχει νόημα. Και οι πωλητές και οι αγοραστές ας κάνουν ό,τι νομίζουν.

Δημοσ.

Το forum και οι moderators πρεπει να κανουν κατι γι αυτο το φαινομενο στις πωλησεις. Καθε μερα βλεπω να πουλανε σφραγισμενα απο stock καταστηματων (you, πλαισιο κλπ). Ντροπη ρε παιδια ντροπη

Δημοσ.

και εγω πηγα να πουλισω μια x-fi elite pro 175 euro εδω στο insomnia και οι μαγγες θελανε να τους την δοσο 100 ευρο , την καταλαβα την δουλια αμεσως και απεσηρα την αγγελια .... υπαρχει παραεμποριο

Δημοσ.

εκτος του οτι ειναι ανηθικο ειναι και παρανομο

το παρανομο δεν θα επρεπε να ειναι επιτρεπτο, υποθαλπεις ανθρωπο που φοροδιαφευγει

Το παράνομο εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα.

Εξάλλου αν το καλοσκεφτούμε και είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας, θα παραδεχτούμε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό software (για να μην πώ το 100%) που έχουμε στα PC μας, είναι παράνομο.

Με ενοχλεί όμως, να θέλω να αγοράσω μία gtx με 120? με πρόθεση να πουλήσω την 8800gt που φοράω και την αγόρασα πρό μηνός 150?, γύρω στα 50? και εκτός από την χασούρα που θα έχω από την δική μου κάρτα, να πρέπει να πληρώσω και καπέλο στον κάθε επίδοξο επιβήτορα της αγοράς, που είχε περισσότερο χρόνο από εμένα και πήρε σβάρνα τα Πλαίσια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...