LL_NEO Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Είπε το παλικάρι που έμαθε πως γίνονται τα παιδιά στα 20 του χρόνια.
iced Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Μάγκες τα πάντα στη ζωή είναι θέμα risk premium. Ο τάδε αετονύχης ή ανοιχτομάτης ή όπως αλλιώς θέλετε να τον πείτε πείτε τον πήγε και πήρε 10 κάρτες. Αν κατάλαβα καλά απο 50 τις πουλάει 70 (έχουν γίνει delete τα τόπικ και άρα δεν ξέρω).... Ε, καλα ετσι ειναι, το δηλωσα και πιο πανω. Οπως ο καταναλωτης ειναι υπευθυνος να τσεκαρει την κατασταση πριν αγορασει κατι ετσι και ο αλλος ειναι υπευθυνος και παιρνει το ρισκο του...
Vatos_locos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 LL_NEO αν τις παίρνανε 50 και τις πουλάγανε 70 δεν θα ήταν πρόβλημα τόσο μεγάλο αλλά εδώ μου βγένουν και τίς πουλάνε 100 110 το πλαίσιο τις είχε 50 τις Gt όπως καταλαβαίνεις παίρνω ανάποδες όταν ο άλλος πάει να μου φάει 50 ευρώ επειδή ήταν αργόσχολος και όλη μέρα κάνει βόλτες στο πλαίσιο όσο για την εγγύηση σε αυτά τα προϊόντα το πλαίσιο πρέπει να δίνει 6 μήνες όχι 3 χρόνια για τσεκάρετέ το και αυτό
iced Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Βρε ενταξει, σε κανενα δεν αρεσει να του τρωνε λευτα... Εννοειται αυτο... όσο για την εγγύηση σε αυτά τα προϊόντα το πλαίσιο πρέπει να δίνει 6 μήνες όχι 3 χρόνια για τσεκάρετέ το και αυτό Γιατι αυτο?
Erwdios Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Είπε το παλικάρι που έμαθε πως γίνονται τα παιδιά στα 20 του χρόνια. Απωθημένα κοριτσάκι? Αν δεν έχεις φτάσει στην εμμηνόπαυση και έχεις ψυχολογικά, στείλε pm. Μη γεμίζεις όλα τα thread με τα απωθημένα σου, θα νομίζουν ότι είσαι κανένα κομπλεξικό παιδάκι...
Vatos_locos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Erwdios keep A low profile τα πρωσοπικά σας πείτε τα με Pm για την εγγύηση νομίζω το κάνει όπως κάνει στο stock house όταν ξεstockαρει και δίνει μόνο 6 μήνες εγγύηση λόγο τιμής ίσως δεν έχω ιδέα γιατί το κάνει αυτό ας μας πεί κάποιος που σκούπησε ολα τα ράφια
Erwdios Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Ρε σεις ηρεμηστε... Προς τι ολο αυτο? Εγώ είπα να στείλει pm αν έχει πρόβλημα να το λύσουμε, πρίν πάμε πάλι για banακι...
mvaggel Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Λίγο εκτός κλίματος αλληλοσπαραγμού... 1. Όπως έχει ειπωθεί από πολλούς, το παρεμπόριο είναι παράνομο και όπως ελέγχονται posts που προωθούν την (π.χ.) πειρατία έτσι πιστεύω πρέπει να ελέγχονται και "αγγελίες" που είναι εμπορικές. 2. Οι αγγελίες, έχω την εντύπωση ότι, υπάρχουν για να εξυπειρετούνται οι συμφορουμίτες επειδή αγόρασαν κάτι ασύμβατο ή έκαναν μια αναβάθμιση και τους ξέμειναν τα παλια ή, ή, ή.... Αν κάποιος σπρώχνει κάθε μήνα 40 κομμάτια στο κουτί τους σφραγισμένα, τότε κάνει (παρ)εμπόριο και αν ξεπεράσουμε το 1 πιο πάνω, αυτός ο κάποιος οφείλει να βάζει διαφήμιση και όχι αγγελία. Αλλιώς να έρθει και το χ μαγαζάκι και να βάζει αγγελία "Πωλείται το τάδε σε τιμή τάδε, αντικαταβολές σε όλη την Ελλάδα". Ευχαριστώ πoυ με διαβάσατε, καλά ψώνια και καλό καλοκαίρι!!!
Heatspreader Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 να πάρεις μια Gt που την χτύπησε ο άλλος 50? και να την πάρεις στα χέρια να σε δω τι θα λες όταν σου κόψουν 50? πιστωτικό Αυτό με το πιστωτικό το εξήγησα. Εδώ και εδώ. Το θέμα πιστωτικού νομίζω ότι λύθηκε. Ετσι είναι. Αλλοι πεινανε και άλλοι οικονομάνε απο κάρτες γραφικών. Ναι έτσι είναι... Έφτιαξαν τη ζωή τους όλοι αυτοί, εξασφάλισαν το μέλλον τους με 10 8800GT... @mvaggel Αυτό περί εφορία και γενικότερα παρανομοίας ας το αφήσουμε, γιατί καλύτερα να μη δω πόσα MP3 έχεις και πόσα παιχνίδια ή προγράμματα έχεις αντιγραμμένα. Έστω και ένα να έχεις (επειδή θα μου πεις ότι δεν έχεις) είσαι παράνομος. Και γενικότερα το ξεκαθαρίσαμε νομίζω αυτό με την εφορία. Εκτός και αν φοβάστε μη σας πιάσουν, όχι όμως ότι συμφωνείτε να τα τρώει η εφορία. Όσον αφορά τις αγγελίες και το σκοπό που έχουν βγει, έχεις απόλυτο δίκιο και έτσι θα έπρεπε να ήταν. Δυστυχώς ή ευτυχώς έχουν αλλάξει τα πράγματα. Οι περισσότεροι κάνουν αναβάθμιση κάθε λίγο και λιγάκι για να κερδίσουν ένα δευτερόλεπτο στο PI και 500 πόντους στ 3dmark. Hardware πάει και έρχεται λόγω αυτής της κατάστασης. Δεν μπορείς να ελέγχεις λοιπόν τον κάθε ένα.... Δεν μπορεί να μου πει το Insomnia Και το κάθε Insomnia Που τα βρίσκω. Έχω ένα φίλο που ανοίγουμε μαγαζιά και τα κλέβουμε... Δεν κατάλαβα... Δικό μου καπέλο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δεν μπορείς να ελέγχεις λοιπόν τον κάθε ένα.... Δεν μπορεί να μου πει το Insomnia Και το κάθε Insomnia Που τα βρίσκω. Έχω ένα φίλο που ανοίγουμε μαγαζιά και τα κλέβουμε... Δεν κατάλαβα... Δικό μου καπέλο. ναι αλλά είναι στην κρίση των διαχειριστών αν θα σβήσουν ή όχι την αγγελία (μέχρι στιγμής πάντως από ότι έχω προσέξει έχουν σβήσει κάμποσες, όπως και στο thelab, το adslgr και το pctechnology)
LL_NEO Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 όσο για την εγγύηση σε αυτά τα προϊόντα το πλαίσιο πρέπει να δίνει 6 μήνες όχι 3 χρόνια για τσεκάρετέ το και αυτό Δε νομίζω να είναι στο χέρι του Πλαίσιο να κάνει κάτι τέτοιο (λόγω ΕΕ) εκτός και αν μου διαφεύγει κάποια λεπτομέρεια. Όσο αφορά τον σεξολόγο του forum. Απειλές προτροπές κτλ δε δέχομαι. Αν θεωρείς ότι σε μειώνω ή οτιδήποτε άλλο θα σου πρότεινα να αποτανθείς στους mods. Έχω ένα φίλο που ανοίγουμε μαγαζιά και τα κλέβουμε... Δεν κατάλαβα... Δικό μου καπέλο. Βασικά όχι. Ειδικά για αυτόν που θα έρθει να σου το αγοράσει. Η αποδοχή προιόντος εγκλήματος δεν είναι και μια απλά κατηγορία...
million_voices Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 περα απο το γεγονος οτι τετοιες αγγελιες ειναι παρανομες οσο η και περισσοτερο παρανομο ειναι να ποσταρεις για πειρατικο software (ειμαι σιγουρος οτι ολοι εχουμε πειρατικο software αλλα δεν κερδιζουμε λ7 απο αυτο) αυτο που δεν θελετε η δεν σας συμφερει να καταλαβετε η απλα λετε για να λετε ειναι οτι οι χρηστες που χρησιμοποιουν τετοιες πρακτικες για να βγαλουν κανα φραγκο στην ουσια ειναι επιτηδειοι που αδειαζοντας τα μαγαζια απο τις προσφορες στερουν την δυνατοτητα απο καποιον να αγορασει πολυ φθηνοτερα απο οτι αυτοι πουλανε-νομιμα-και με ολες τις εγγυησεις αν ειστε οκ με αυτο θα πρεπει τοτε να ειστε cool και με τις τιμες του πετρελαιου-καυσιμων-των παντων που συμπαρασυρονται απο τις τιμες των πρωτων τελος οσοι μιλατε για ελευθερη αγορα φροντιστε να μαθετε 5 πραγματακια για το πως λειτουργει οχι για τπτ αλλο αλλα γιατι ψηφιζετε κιολας .... ελευθερη αγορα δεν σημαινει ασυδοσια, τετοιες μονοπωλιακες πρακτικες ειναι παρανομες και απογορευονται αλλο βεβαια που οταν εισαι η Siemens εχεις τροπους για να ξεπερνας τις απαγορευσεις
mvaggel Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 @mvaggel Αυτό περί εφορία και γενικότερα παρανομοίας ας το αφήσουμε, γιατί καλύτερα να μη δω πόσα MP3 έχεις και πόσα παιχνίδια ή προγράμματα έχεις αντιγραμμένα. Έστω και ένα να έχεις (επειδή θα μου πεις ότι δεν έχεις) είσαι παράνομος. Όσα και να έχω, δεν τα διαφημίζω στο insomnia ή οπουδήποτε αλλού, κάνωντάς τους "συνενόχους" και εκθέτωντάς τους νομικά. Και μπορεί εσύ και γω να είμαστε ανώνυμοι και να κρυβόμαστε πίσω από ένα nickname, ένα site όμως μπορεί να έχει διαφορα νομικά τραβήγματα. Έχω ένα φίλο που ανοίγουμε μαγαζιά και τα κλέβουμε... Δεν κατάλαβα... Δικό μου καπέλο.Ότι είπα και πιο πριν. Στο βωμό της ελευθερίας του λόγου κτλ, δεν μπορούμε να μπλέκουμε τους άλλους. Αλλιώς βάλε στην αγγελία σου όνομα και τηλέφωνο και στείλε τη και στη "Χρυσή ευκαιρία" αναλλαμβάνοντας παράλληλα και τις ευθύνες της πράξης σου αν κάποιος τρίτος σε ρωτήσει που τα βρήκες. Όχι μόνο καβατζώνουμε το όποιο κέρδος και από ευθύνες το παίζουμε τρελίτσα ΥΓ. Περί νομιμότητας κτλ μήπως θα μπορούσε να μας διαφωτίσει ο paredwse λόγο ειδικότητας??
madsc Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Είπα να αφήσω το thread να δω πως θα πάει, αλλά βλέπω πως πάλι αδυνατήσατε κάποιοι να κρατήσετε επίπεδο στη συζήτηση. Τα συγχαρητήρια μου. /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.