Προς το περιεχόμενο

Ρεζίλια

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιλάτε σοβαρά; Δηλαδή το x eshop που πουλάει ακριβότερα από το ψ eshop εσείς το κράζετε; Απλά δεν ψωνίζετε από εκεί. Ε, κάντε και το ίδιο εδώ και σταματήστε πια με τις ηθικολογίες σας, ειδικά από την στιγμή που είστε πίσω από μία οθόνη και δεν μπορούν να διασταυρωθούν τα λεγόμενα σας.

• Απαντ. 179
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Νομίζω πως όντως οι συζητήσεις είναι άκυρες...όσον αφορα το ηθικό και νομικό σκέλος!

Ελεύθερη αγορά έχουμε...και γω χτες γύρισα 6 καταστήματα πλαίσιο και πήρα μόνο έναν Ε6850 στα 80?!Κάρτες εξαφανισμένες...

Αυτό που προέχει όμως είναι να ενημερώσετε όπως και γίνεται από παλιούς συνφορουμίτες ότι οι τιμές αυτές δεν είναι και τόσο τζάμπα!!!Απλώς το πλαίσιο έκανε κίνηση ματ πριν βγει ευρέως στην αγορά η αλλαγή τιμής στις κάρτες αυτές.

Προσωπικά για hardware 1 έτους όπως αναφέρθηκε από 250? στα 200? δεν θα το πλήρωνα...μέσα σε ένα χρόνο και το ξέρετε όλοι χάνει πάνω από 50%!

Εγώ βρήκα χτες στο πλαίσιο καλύτερη προσφορά από το 9800 gtx 120?----Εχουν την 3870χ2 1gb της asus 150? και δεν νομίζω ότι συγκρίνονται...

Εγώ αυτό που περιμένω από ένα τέτοιο φόρουμ είναι ενημέρωση για τα τεκτενόμενα και όχι αποκλεισμούς.Απλά και ωραία είδατε ότι προσπαθούν να παραπλανήσουν τον κόσμο?Ανακοίνωση ότι προσπαθούν να το κάνουν ότι ακριβώς γίνεται και με τα καταστήματα...δεν ενημερώνετε ποιο hardware αξίζει τα λεφτα του και ποιο είναι ακριβό?

Ενημέρωση λοιπόν και για τις προσφορές και για το αν αξίζουν και όχι αφορισμούς...

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Α και κάτι ακόμα. Να μη ψωνίσουε ποτέ από το Πλαίσιο, να κανονίσουμε όλοι μαζί να αγοράζουμε από την nvidia σε τιμές χονδρικής, ώστε να μην βάζει καπέλο το Πλαίσιο και το κάθε Πλαίσιο...

Ξυπνήστε! Η μάλλον ξύπνιοι είστε, αλλά κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας!

Αν μπορείς να αγοράζεις απ' ευθείας από Nvidia, χωρίς μεσάζοντες, για ιδία χρήση, με 'γειά σου και χαρά σου, ΜΑΚΑΡΙ.

@Erwdios

pfff... ο iced στο λέει από τη πλευρά της ηθικής που μερικοί από εδώ θίξατε. Στο δημόσιο θέλεις όπως είπες να μπεις για τη μονιμότητα. Και θα τα ξίνεις και θα είσαι και χαλαρός ότι δεν σε κουνάει κανείς. Επίσης θα παίρνεις τα 1200 ευρώ σου και παραπάνω και εγώ που δουλεύω στον ιδιωτικό τομέα θα παίρνω τα 700 ευρώ (έβαλα πολλά). Είναι ηθικό αυτό? Τρως τα λεφτά του λαού και κάθεσαι?

Το λέω για εσάς τους ηθικούς, εγώ θα πήγαινα και θα έκανα τα πάντα για να τα αρπάξω... Να τα αρπάξω από τα λαμόγια που μας κυβερνάνε...

Μία μικρή λεπτομέρεια. Δεν τα αρπάζεις από τα λαμόγια που μας κυβερνούν, τα αρπάζεις από όλους τους υπόλοιπους που φορολογούνται, εκτός από αυτούς.

Δεν είναι ηθικό το θέμα. Είναι οικονομικό.

Επίσης είναι κακό να τσουβαλιάζουμε κατηγορίες εργαζομένων.

Κι εγώ είμαι κατά των δημοσίων υπαλλήλων και έχω τραβήξει ουκ ολίγα από δαύτους με τη νοοτροπία του στ@ρχιδισμού τους, λόγω της φύσεως παρελθόντος επαγγέλματος, αλλά...

Υπάρχουν δημόσιες υπηρεσίες, οι οποίες μόνο δημόσιο δεν θυμίζουν από τον φόρτο εργασίας. :fear:

Μιλάτε σοβαρά; Δηλαδή το x eshop που πουλάει ακριβότερα από το ψ eshop εσείς το κράζετε; Απλά δεν ψωνίζετε από εκεί. Ε, κάντε και το ίδιο εδώ και σταματήστε πια με τις ηθικολογίες σας, ειδικά από την στιγμή που είστε πίσω από μία οθόνη και δεν μπορούν να διασταυρωθούν τα λεγόμενα σας.

Εσύ να κρατήσεις αυτές τις δογματικές απόψεις για τη πάρτη σου, γιατί αλλιώς θα αρχίσω να γράφω στο thread του Ολυμπιακού και θα σου γεμίσω το mail με spam. :P

Δημοσ.
Έχεις ακούσει ποτέ τον οικονομικό όρο "τεχνητή κρίση"?

Θα ξεκινήσετε τον πόλεμο κατά της ακρίβειας και κατα της φοροδιαφυγής απο τις αγγελίες σε φόρουμ που πουλάνε VGA ?

Έχετε ανακατέψει στην κουβέντα πετρέλαια , βενζίνες , και γάλατα.. ΕΛΕΟΣ.

Μια VGA, αυτόνομη , και πόσο μάλλον η 8800GT ειναι είδος πολυτελείας.

Αν θελεις να μορφωθείς διαβαζοντας τη wikipedia και γράφοντας εργασίες στο word, πάρε μια mobo με ενσωματωμένη vga. Αυτο, να δεχτώ, μετά πολλών παραχωρήσεων οτι πλησιάζει την "ανάγκη".

Αν σταματήσω να πληρώνω βενζίνη, και πετρέλαιο πρέπει να αλλάξω τρόπο ζωής. Να πηγαινω γραφείο με λεωφορεία (στο διπλασιο χρόνο), και να αγοράζω ξύλα για το τζάκι :lol:

Αν δεν αγοράζω γάλα, πρέπει να το αναπληρώσω με τυριά (ακριβότερα), ή άλλα υποκατάστατα που έχουν ισως άλλες συνέπειες (λιπαρά, ορμόνες, κλπ).

Αν δεν παιζω Crysis, ή παίζω με 30fps, αντι 40 δεν αλλάζει η ζωή μου, το πολύ να πάω για ψάρεμα :-)

Μιλάω για το δικό μου τρόπο ζωής. Για κάποιον που κοιμάται σε σκηνή και μετακινήται με άλογο, Ναι! μάλλον η βενζίνη ειναι είδος πολυτελείας.

δικαίωμα στη γνώμη.

εχω κι εγώ μια γνώμη, εντελώς υποκειμενική βέβαια, και κανέναν δεν καλώ να με ακολουθήσει...

οτι απο τη μία για καθε Ευρώ που πληρώνω για κάθε λίτρο βενζίνης, τα μισά ειναι φόρος, και αυτος που τα εισπράττει συνεχίζει να με δουλευει με παραμυθια οτι φταινε ποτε Αραβες, πότε χρηματηστήρια και πότε οι... Κινέζοι,

και μου παιρνει καθε μηνα κάμποσα για ΙΚΑ, αλλα οταν τον χρειαστώ τον Ικα, με πετάει σε ενα ανθρώπινο ράντζο να ψωφίσω πιο ανθρώπινα,

κοινώς... όπου με βρεί μπόσικο, μου τη χώνει. Μου τα παίρνει!

Πιστευω οτι όπου τον βρω κι εγώ μπόσικο, πρέπει να του τα παίρνω. Το οφείλω στον εαυτό μου.

Γιατί εγώ αν έβρισκα 10 κάρτες στο Πλαίσιο και είχα 600? στη τσέπη, θα αγόραζα το πολύ 2-3 για να δώσω και στα φιλαράκια μου και όχι για να τις πουλήσω

Eγώ αν τις έβρισκα, μαλλον δεν θα έπαιρνα καμια γιατι ειμαι πολύ OK και με μια "αρχαία" 6600GT. Μπορει και να έπαιρνα μία για μένα.

δεν θα έπαιρνα 20 γιατι εχω σοβαρότερα πράγματα να κάνω απο το "3-στο-λάδι-3-στο-ξύδι" , δηλ. να βγάλω 40 ευρώ το κομμάτι με αγγελίες

αν γράφεις ως μοντερατορ

for the last time... εχω καποια δικαιώματα και ευθύνες στην ενότητα Windows. Σε όλες τις άλλες (αγγελίες, μπλα μπλα, κλπ) μιλάω μόνο εκ μέρους μου, δεν εκπροσωπώ κανέναν.

άλλωστε όπως θα είδατε, πολλές απο τις αγγελίες που σας ενοχλούν, σβήστηκαν απο τον υπεύθυνο mod των Αγγελιών.

αν ειμουν εγώ, δεν θα γινόταν το ίδιο :-)

Δημοσ.

Eγώ αν τις έβρισκα, μαλλον δεν θα έπαιρνα καμια γιατι ειμαι πολύ OK και με μια "αρχαία" 6600GT. Μπορει και να έπαιρνα μία για μένα.

δεν θα έπαιρνα 20 γιατι εχω σοβαρότερα πράγματα να κάνω απο το "3-στο-λάδι-3-στο-ξύδι" , δηλ. να βγάλω 40 ευρώ το κομμάτι με αγγελίες

Εν τέλει, συμφωνούμε έστω και διαφωνώντας... :-)

Δημοσ.
Αν μπορείς να αγοράζεις απ' ευθείας από Nvidia, χωρίς μεσάζοντες, για ιδία χρήση, με 'γειά σου και χαρά σου, ΜΑΚΑΡΙ.

Όχι δεν μπορώ και γι'αυτό ψωνίζω από καταστήματα. Και επειδή τώρα έχω βρει τρομερή καλή ευκαιρία τις αγγελίες των παιδιών, ψωνίζω από εκεί. Αν εσύ πας και κλέψεις ή δεν ξέρω τι άλλο κάνεις και μου πουλήσεις με λιγότερα από το κατάστημα θα την αγοράσω από εσένα. Τι με νοιάζει που τη βρήκες!? Το Πλαίσιο ξέρω εγώ πόσο και πως τα παίρνει?

Μία μικρή λεπτομέρεια. Δεν τα αρπάζεις από τα λαμόγια που μας κυβερνούν, τα αρπάζεις από όλους τους υπόλοιπους που φορολογούνται, εκτός από αυτούς.

Δεν είναι ηθικό το θέμα. Είναι οικονομικό.

Επίσης είναι κακό να τσουβαλιάζουμε κατηγορίες εργαζομένων.

Κι εγώ είμαι κατά των δημοσίων υπαλλήλων και έχω τραβήξει ουκ ολίγα από δαύτους με τη νοοτροπία του στ@ρχιδισμού τους, λόγω της φύσεως παρελθόντος επαγγέλματος, αλλά...

Υπάρχουν δημόσιες υπηρεσίες, οι οποίες μόνο δημόσιο δεν θυμίζουν από τον φόρτο εργασίας. :fear:

Αν δεν τα αρπάξεις εσύ θα τα αρπάξουν αυτοί, με αυτή την έννοια μιλάω. Και θες να στο φέρω στα μέτρα σου? Γιατί λοιπόν να φορολογήστε εσείς και εγώ να σας τα τρώω ξίνοντας τα @@ μου?

οτι απο τη μία για καθε Ευρώ που πληρώνω για κάθε λίτρο βενζίνης, τα μισά ειναι φόρος, και αυτος που τα εισπράττει συνεχίζει να με δουλευει με παραμυθια οτι φταινε ποτε Αραβες, πότε χρηματηστήρια και πότε οι... Κινέζοι,

και μου παιρνει καθε μηνα κάμποσα για ΙΚΑ, αλλα οταν τον χρειαστώ τον Ικα, με πετάει σε ενα ανθρώπινο ράντζο να ψωφίσω πιο ανθρώπινα,

κοινώς... όπου με βρεί μπόσικο, μου τη χώνει. Μου τα παίρνει!

Πιστευω οτι όπου τον βρω κι εγώ μπόσικο, πρέπει να του τα παίρνω. Το οφείλω στον εαυτό μου.

Ακριβώς έτσι ρε φίλε! Ακριβώς έτσι!!! +1

Δημοσ.

Heatspreader άντε και βρήκες ευκαιρία εγώ θέλω να πάρεις μια Gt που την χτύπησε ο άλλος 50 και να την πάρεις στα χέρια να σε δω τι θα λες όταν σου κόψουν 50 πιστωτικό και θα μείνεις εσύ με την ***** στο χέρι που λέει ο LL_NEO

LL_NEO δεν νομίζω να άνοιξα το thread λόγο ζήλιας γιατί δεν πήρα κάρτα έχω πολύ ακριβότερο Hardware σπίτι μου να το κάνω ότι θέλω απλά επειδή κάποτε πιτσιρικάς μάζευα λεφτά λίγα λίγα για να πάρω κάτι ή δούλευα γιατί οι γονείς μου δεν είχα να μου τα στάζουν και δεν γούσταρα να βλέπω έναν μαλάκα που είχε τα φράγκα να πάει να βγάλει από εμένα... αν είναι δύσκολο να το καταλάβετε αυτό το σκεπτικό τι να πω πώς και εγώ να πάρω ένα δάνειο να σκουπίσω τα πάντα και να σας τα πουλάω 200% πάνω ε τι θα κάνεις ρε man αν δεν έχει πουθενά από εμένα θα πάρεις

Δημοσ.

Vatos_Locos αν πεσει στα χερια σου καλο hardware σε εξεφτελιστικη τιμη και τυγχανει να μην το χρειαζεσαι τι θα κανεις? Δεν θα βγαλεις απο αυτο? E, μικρη διαφορα εχει το να το βρεις και να παρεις 1-2-3 κομματια

Αν ειναι δυνατο... Μν μου πεις οτι δεν θα το κανεις θα αρχισω να κυνηγαω και εσενα :-)

Δημοσ.

Μπορουσες να τους δωσεις και τσαμπα για να εισαι το καλο παιδι... Οσο για την βρισια κανε αμεσως edit γιατι δεν θα τα παμε καλα

Δημοσ.
Εσύ να κρατήσεις αυτές τις δογματικές απόψεις για τη πάρτη σου, γιατί αλλιώς θα αρχίσω να γράφω στο thread του Ολυμπιακού και θα σου γεμίσω το mail με spam. :P

Εεεε... έλα μωρέ... μια πλακίτσα κάναμε... μην φτάνουμε στα άκρα.

Δημοσ.
Οσο για την βρισια κανε αμεσως edit γιατι δεν θα τα παμε καλα

Ε, καλά, δεν είπε και τίποτα. Τη λαϊκή έκφραση για τον όρο σερβιέτα χρησιμοποίησε. :lol:

Εεεε... έλα μωρέ... μια πλακίτσα κάναμε... μην φτάνουμε στα άκρα.

Να διορθώσεις το quote γιατί εγώ το έγραψα κι όχι ο million_voices, αλλιώς θα διεκδικήσω πνευματικά δικαιώματα ως υπέρμαχος της ηθικής και της νομιμότητας :P

Δημοσ.
Να διορθώσεις το quote γιατί εγώ το έγραψα κι όχι ο million_voices, αλλιώς θα διεκδικήσω πνευματικά δικαιώματα ως υπέρμαχος της ηθικής και της νομιμότητας :P

Το διόρθωσα αλλά μην με ρωτήσεις πως έγινε το μπέρδεμα...

Δημοσ.
Heatspreader άντε και βρήκες ευκαιρία εγώ θέλω να πάρεις μια Gt που την χτύπησε ο άλλος 50? και να την πάρεις στα χέρια να σε δω τι θα λες όταν σου κόψουν 50? πιστωτικό και θα μείνεις εσύ με την πούτσα στο χέρι που λέει ο LL_NEO

Αυτό που αναφέρεις είναι η μόνη παράμετρος που κατά τη γνώμη μου δικαιολογεί το όλο σούσουρο.

Τι θα γίνει σε περίπτωση όπου θα πρέπει να βγει πιστωτικό, διότι ο άνθρωπος που θα την πάει πίσω θα πάρει ένα μέρος των χρημάτων του. Θεωρώ βλακεία γενικώς να παίρνεις κάτι μεταχειρισμένο χωρίς απόδειξη αγοράς και για να είσαι και εσύ εξασφαλισμένος σε περίπτωση βλάβης και για αποφυγή άλλων καταστάσεων κοινώς για να είσαι σίγουρος ότι δεν παίρνεις κλεμένα. Εφόσον λοιπόν δεις ότι η απόδειξη αναγράφει μικρότερο ποσό εκεί πρέπει να ξεκαθαρίσεις με τον τύπο τι θα γίνει σε περίπτωση που το πράγμα στραβώσει.

Μάγκες τα πάντα στη ζωή είναι θέμα risk premium. Ο τάδε αετονύχης ή ανοιχτομάτης ή όπως αλλιώς θέλετε να τον πείτε πείτε τον πήγε και πήρε 10 κάρτες. Αν κατάλαβα καλά απο 50 τις πουλάει 70 (έχουν γίνει delete τα τόπικ και άρα δεν ξέρω). Που σημαίνει ότι θα αρχίσει να βγάζει κέρδος στην όγδοη κάρτα που θα πουλήσει. Αν δεν πουλήσει τουλάχιστον οκτώ, οι κάρτες θα του μπουν σε ένα πολύ άβολο σημείο (εκτός και αν έχει στο παχύ του έντερο θύρα pci-express). Αποδέχεται το ρίσκο(το οποίο είναι ακόμα πιο αυξημένο λόγω του μειωμένου time value μιας και επίκειται μείωση τιμών) και αναλόγως προχωράει.

Αντίστοιχα ο καταναλωτής έχει το ρίσκο του ομιχλώδους της σχετικής συναλλαγής. Αν η διαφορά στην τιμή δικαιολογεί το ρίσκο, προχωράει αλλιώς είτε περιμένει τις επίσημες ανακοινώσεις ή κάνει την καρδιά του πέτρα και δίνει τα εξτρά φράγκα στον επιχειρηματία της Στουρνάρη.

ΥΓ: Δε θέλω να μπω στη διαδικασία των disclaimer, το ποστ μου ήταν γενικό και δεν καταφερόταν εναντίον σου vatos. Απλώς με τα τόσα περιστατικά αισχροκέρδιας που συναντάμε γύρω μας που φαίνεται τραγελαφικό να βλέπω 17 σελίδες για μια αρπαχτή στις κάρτες. Εδώ ο omniblax κόντεψε να πει ότι οι δείκτες της Eurostat θα τιναχτούν στον αέρα απο τον φτωχομπινέ αεριτζή που πάει να βγάλει τα φραπόγαλα των διακοπών απο μας.

Δημοσ.
Εδώ ο omniblax κόντεψε να πει ότι οι δείκτες της Eurostat θα τιναχτούν στον αέρα απο τον φτωχομπινέ αεριτζή που πάει να βγάλει τα φραπόγαλα των διακοπών απο μας.

Μπράβο μπουμπού, τα κατάφερες.

Τρία σεντόνια για να πείς τη μ@λ@κία της κουβέρτας, κρίμα το κόπο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...