giorgosa5 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 οντως παιδια καταντησε παζαρι. εγω σε λιγο θα σταματησω να κοιταω της αγγελιες.
Erwdios Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Τα παιδιά που πουλάνε τις κάρτες γραφικών ναι μεν έχουν κέρδος (για τη ψυχή της μάνας τους να το κάνουν?) και έχει κέρδος και ο αγοραστής. Εγώ δεν βλέπω κέρδος. Εγώ βλέπω ότι μία προσφορά που την αγοράζει όποιος προλάβει, κατάντησε προσφορά, για να πωλούν κάποιοι με καπέλο. Η τιμή για την 8800 π.χ. είναι 60?, εγώ γιατί να δώσω σε εσένα π.χ. 20? παραπάνω? Επειδή πρόλαβες και κατέβασες το Πλαίσιο κι εγώ πλήρωσα τσάμπα βενζίνες για να βρώ κάρτα? Όχι, ευχαριστώ, για το γ@μώτο και μόνο δεν θα πάρω. (μην το πάρεις προσωπικά, σαν παράδειγμα σε φέρνω)
million_voices Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 εγω λεω οτι οι υπευθυνοι του φορουμ θα πρεπει να κανουν κατι γιατι αν καποιος δωσει η καποιο eshop καταλαβει τι γινεται εδω μεσα θα τρεχουν και δεν θα φτανουν μιλαμε για παραεμποριο κανονικα επειδη καποιοι δεν θελουν να καταλαβουν αν τα ΛΑΜΟΓΙΑ δεν σηκωναν τις καρτες και οτιδηποτε αλλο ηταν σε προσφορα, οποιος χρειαζοταν κατι θα αγοραζε σε πολυ καλυτερη τιμη και νομιμα με τις εγγυησεις του και ολα του δειτε επιτελους λιγο περα απο την μυτη και την παρτη σας, με τετοιες νοοτροπιες εχουμε γινει το μπουρδ**** που ειμαστε ΜΗΝ ΕΝΘΑΡΡΥΝΕΤΈ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΤΕ το καθε λαμογιο κερδοσκοπο τα ιδια γινονται και με το πετρελαιο και την ακριβεια αλλα εκει σας ακουμπα και σας καιει αιντε ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ επιτελους θα ηθελα να δω αν σηκωνα πχ ολα τα παιδικα γαλατα και τα πουλαγα 200% πανω αν θα ησασταν τοσο cool και στα @@ σας και "καλα κανουν και μαγκια τους"
akisk Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Αυτό είναι THREAD! Τσεκούρι και φωτιά στα λαμόγια! Πήγα και γω να πάρω μια 8800gt από τη γνωστή αλυσίδα, αλλά δεν είχε μείνει λέπι. Σιχτίρ!!!! Έτσι και αλλιώς τι να την κάνεις τη vga; Μεγάλοι αθρώποι είμαστε, με παίγνια θα ασχολούμεθα;;;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Περαιτέρω μείωση των τιμών 9800 GTX: $165 ($199) GTX 260: $222 ($329) GTX 280: $392 ($499) (Prices in parentheses are target selling prices.) http://channel.hexus.net/content/item.php?item=14206 δείτε πόσο πέφτει η 9800GTX...φανταστείτε σε τι τιμές θα πρέπει να πωλούνται οι 8800GT/GTS & 9600GT...
LL_NEO Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Αγαπούλες μπερδέυτηκα. Τα χετε πάρει για το νομικό μέρος της υπόθεσης, κοινώς κάποιος βγάζει κέρδος χωρίς να το αποδίδει στην εφορία ή επειδή πήγατε με την τσαπού στο χέρι στο Πλαίσιο για καρτούλα και φύγατε πάλι με την τσαπού επειδή κάποιοι είχαν σκουπίσει τα ράφια; Αν μου μιλήσετε για το πρώτο θα σας πώ οτι ΟΚ αγάπες έχετε δίκιο αλλά κοιτάξτε λίγο γύρω σας. Ποιος δεν φοροδιαφεύγει; Δεν εννοώ ότι πρέπει να δικαιολογούμε τέτοιου είδους πρακτικές αυτό που λέω είναι ότι μου ψιλοχοντροκαραφαίνεται φαρισαισμός να λέτε ου ου ουυυ φοροδιαφεύγουν τα λαμόγια. Αν υπήρχε τέτοια ευαισθησία γενικώς ο HAL θα έπρεπε να έχει φτιάξει section φοροδιαφυγής και το Insomnia να έχει κάτω απο τον ξενύχτη μια γραμούλα που να γράφει Sponsored by ΣΔΟΕ και αντί για τη φατσούλα που έχει τώρα να έχει τον Αλογοσκούφη. Επειδή λοιπόν έκανα ένα ctrl f5 και είδα ότι ο ξενύχτης είναι όπως τον θυμάμαι πάντα κάνω το άλμα λογικής και λέω ότι αυτές οι 15 σελίδες δεν έχουν καμία σχέση με ηθικά και νομικά εφαλτήρια. Απλώς επειδή 9/10 πήρατε όπως είπα και πριν την τσαπου στο χέρι, ε σας πονάει που αν εξακολουθείτε να θέλετε τις καρτούλες θα πρέπει να δώσετε καπέλο. Τι να κάνουμε ρε μάγκες το όποιος προλάβει, πρόλαβε είναι μέσα στο παιχνίδι. Το μόνο σας καταφύγιο είναι να μην πάρετε τις καρτούλες και να παραμείνετε με την τσαπού στο χέρι και τα τυπάκια με τις κάρτες στον κώλο. Φιλάκια απο την ηλιόλουστη/τροπική Γλασκώβη....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 δεν είναι όποιος προλάβει LL_Neo...οι τιμές κατά πάσα πιθανότητα θα πέσουν με το που βγει η 9800GTX+...απλά αυτοί που τις πρόλαβαν εκμεταλεύονται το χρονικό διάστημα μέχρι τις 15-16 Ιουλίου που μάλλον θα γίνουν οι "επίσημες" μειώσεις τιμών...
Heatspreader Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 @LL_NEO Τα είπες έξω από τα δόντια και μπράβο σου! +1
random Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Η τιμή για την 8800 π.χ. είναι 60? Η τιμή της 8800, σήμερα, ειναι αυτή που μπορείς να την αγοράσεις σήμερα. βρες ενα link απο καταστημα ή αγγελία, που να την πουλάει 60. σημερα. να στειλω ενα pm/email/τηλεφωνο στον πωλητη, να συναντηθώ σε λιγες ώρες, και να την εχω στα χέρια μου. Αν δεν βρεις, δεν υπάρχει καμια τιμη 60. (προσεξε, λεω αν δεν βρεις. Οχι αν δεν υπάρχει. Ο χρόνος που μπορώ να διαθέσω σε web search ειναι περιορισμένος). Το πόσο την έχει αγοράσει δεν έχει καμια σχέση με το πόσο θελει να την πουλάει. Οταν πουλαει το Πλαισιο καινούρια κάρτα με 500 ε, ζήτησες τα τιμολόγια να δεις ποσα δινει στην nvidia? αν δίνει πχ 400ε, εμένα μπορει να μου φαινεται αισχροκέρδεια. ε, και; να τους κάνω μήνυση; Αν αγόρασα πέρσι την 8800 δινοντας 250, και βάλω αγγελιά ΣΗΜΕΡΑ, ζητώντας 200, τι θα πεις; οτι ειμαι τρελός. - μα την αγόρασα 250!! πόση έκπτωση θες πιά; - αφου το Π την έχει 150, για κορόϊδα ψάχνεις; τι με νοιάζει πόσο την πήρες; ε, το ιδιο συμβαινει και με τη διαφορά προς τα κάτω. λογαριασμό θα σου δώσει αν την πήρε 50 ή 99? την πουλάει 100. Αν μπορεις εσυ να τη βρεις σημερα με 50, βρες την. πάρε και μιά για μένα Στις 17 Ιουλίου θα βρεις φτηνότερες στο Π. με γειά σου με χαρά σου. όμως την αγγελια, την έβαλε χτές. οχι στι 17/7. Στις 17/7, μπορει να τη ξαναβγάλει αγγελια με 70. ή να μην την πουλάει γιατι θα εχει ήδη πουληθεί. ή να του μείνει, και να εισαι κι εσυ ευτυχισμένος που την πάτησε και αυτά, αν βρεις τις 8800 στο Π. υπάρχουν πολλά παραδείγματα που περιμέναμε να ξεφτυλιστούν οι τιμές σε εξαρτήματα προηγούμενης γενειας μολις εμφανιστεί η επόμενη, αλλα τα καταστήματα είχαν ήδη ξεστοκάρει. Μη μου πεις, οτι αν δεν εχει τότε 8800, θα παρεις μια άλλη παρομοιων δυνατοτήτων διαθέσιμη. Μηλα με πορτοκάλια δεν πάνε, κόβει η μαγιονέζα. ------------------------------------------------------------------------------- επειτα... κανετε εδω μέσα, λες και μιλάτε για εμπόρους ναρκωτικών, ή μαυραγορίτες της κατοχής που πουλάγαν ενα τενεκέ λάδι στην τιμή οικοπέδου. αγόρασε με 50 και πουλάει 100.. σιγά τα αίματα! αλλα τι πουλάει; καρτες γραφικών! Εεεεεε!!!! :shock: δεν πουλάει γάλατα. ενα είδος πολυτελείας πουλάει, που απευθύνεται αποκλειστικά σε καμμένους. Η μόνη χρησιμότητα του ειναι να αυξήσει κατα 5-30% τα frames απο μια παλιότερη κάρτα, για να παίξεις πιο απολαυστικά ενα παιχνίδι. Αν δεν το ξέρεις, το χαβιάρι το αγοράζουν απο τους ψαράδες προς 5ε το κιλό, και στο ράφι φτάνει 500 !!! ΑΙΣΧΟΣ! που θα μεγαλώσουμε τα παιδιά μας Νικο; Βρεθηκε ενας αφελής και εγραφε στην αγγελιά "πουλάω 20 κομμάτια αγορασμένα χτες" και ορμήσατε. Ποιο ειναι το έγκλημά του; η αφέλεια. , ενώ αν έγραφε "πουλάω μία, αγορασμένη προ-χτες (πριν μήνα, πριν οσο θελεις), τη δίνω λόγω ασυμβατότητας/διάρρηξης/προβληματος υγείας, με καλεσαν φαντάρο, κλπ" δεν θα γινόταν τίποτα. και θα πουλαγε ήσυχα απο μία σε καθένα απο τους 20 πρώτους που θα έστελναν pm.
Erwdios Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Η τιμή της 8800, σήμερα, ειναι αυτή που μπορείς να την αγοράσεις σήμερα. βρες ενα link απο καταστημα ή αγγελία, που να την πουλάει 60. σημερα. να στειλω ενα pm/email/τηλεφωνο στον πωλητη, να συναντηθώ σε λιγες ώρες, και να την εχω στα χέρια μου. Αν δεν βρεις, δεν υπάρχει καμια τιμη 60. (προσεξε, λεω αν δεν βρεις. Οχι αν δεν υπάρχει. Ο χρόνος που μπορώ να διαθέσω σε web search ειναι περιορισμένος). Το πόσο την έχει αγοράσει δεν έχει καμια σχέση με το πόσο θελει να την πουλάει. Οταν πουλαει το Πλαισιο καινούρια κάρτα με 500 ε, ζήτησες τα τιμολόγια να δεις ποσα δινει στην nvidia? αν δίνει πχ 400ε, εμένα μπορει να μου φαινεται αισχροκέρδεια. ε, και; να τους κάνω μήνυση; Αν αγόρασα πέρσι την 8800 δινοντας 250, και βάλω αγγελιά ΣΗΜΕΡΑ, ζητώντας 200, τι θα πεις; οτι ειμαι τρελός. - μα την αγόρασα 250!! πόση έκπτωση θες πιά; - αφου το Π την έχει 150, για κορόϊδα ψάχνεις; τι με νοιάζει πόσο την πήρες; ε, το ιδιο συμβαινει και με τη διαφορά προς τα κάτω. λογαριασμό θα σου δώσει αν την πήρε 50 ή 99? την πουλάει 100. Αν μπορεις εσυ να τη βρεις σημερα με 50, βρες την. πάρε και μιά για μένα Στις 17 Ιουλίου θα βρεις φτηνότερες στο Π. με γειά σου με χαρά σου. όμως ην αγγελια, την έβαλε χτές. οχι στι 17/7. Στις 17/7, μπορει να τη ξαναβγάλει αγγελια με 70. ή να μην την πουλάει γιατι θα εχει ήδη πουληθεί. ή να του μείνει, και να εισαι κι εσυ ευτυχισμένος που την πάτησε και αυτά, αν βρεις τις 8800 στο Π. υπάρχουν πολλά παραδείγματα που περιμέναμε να ξεφτυλιστούν οι τιμές σε εξαρτήματα προηγούμενης γενειας μολις εμφανιστεί η επόμενη, αλλα τα καταστήματα είχαν ήδη ξεστοκάρει. Μη μου πεις, οτι αν δεν εχει τότε 8800, θα παρεις μια άλλη παρομοιων δυνατοτήτων διαθέσιμη. Μηλα με πορτοκάλια δεν πάνε, κόβει η μαγιονέζα. Έχεις ακούσει ποτέ τον οικονομικό όρο "τεχνητή κρίση"? Αν ναι, φαντάζομαι ότι γνωρίζεις πώς κάπως έτσι αυξάνουν οι τιμές σε όλα τα προϊόντα. Δηλαδή ασπάζεσαι απ΄ ότι κατάλαβα καλά, τη λογική του σύγχρονου Νεοελληνάρα - που την έχει κάνει και τρόπο ζωής - "για τη πάρτη μου όλες οι κάρτες και οι άλλοι να πάνε να μυηθούν". Μιά φορά δεν μας τα παίρνει το Πλαίσιο και θέλουν να μας τα πάρουν οι "γρήγοροι". Σεβαστή η αποψή σου, sorry όμως, δεν την ασπάζομαι. Ξέρεις γιατί? Γιατί εγώ αν έβρισκα 10 κάρτες στο Πλαίσιο και είχα 600? στη τσέπη, θα αγόραζα το πολύ 2-3 για να δώσω και στα φιλαράκια μου και όχι για να τις πουλήσω. Μπορεί να κρίνω εξ΄ιδίων τα αλλότρια, αλλά όπως μάθει κανείς. Η τιμή της 8800, σήμερα, ειναι αυτή που μπορείς να την αγοράσεις σήμερα. βρες ενα link απο καταστημα ή αγγελία, που να την πουλάει 60. σημερα. να στειλω ενα pm/email/τηλεφωνο στον πωλητη, να συναντηθώ σε λιγες ώρες, και να την εχω στα χέρια μου. Αν δεν βρεις, δεν υπάρχει καμια τιμη 60. Και για να σου δώσω ένα παράδειγμα, αν αύριο κάνει μια βουτιά η βενζίνη και φτάσει τα 50 λεπτά/λίτρο, αν εγώ αγοράσω όλα τα βενζινάδικα και την πουλάω 1? χωρίς απόδειξη, τί ακριβώς είμαι (εκτός από μάγκας)?Αφού ούτως ή άλλως την πουλάω φθηνότερα από το 1,20? που πωλούταν πριν, μην ακούσω κανέναν να με χαρακτηρίζει κερδοσκόπο... Ελπίζω να σε κάλυψα. (Και η βενζίνη αγαθό πολυτελείας είναι)
iced Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Γιατί εγώ αν έβρισκα 10 κάρτες στο Πλαίσιο και είχα 600? στη τσέπη, θα αγόραζα το πολύ 2-3 για να δώσω και στα φιλαράκια μου και όχι για να τις πουλήσω. Αν εβρισκες δουλεια στο δημοσιο θα πηγαινες ομως φανταζομαι. Θα μου πεις κανω κατι κακο?? Αν το παμε με την αθωα λογικη σου ναι, πρωτα επειδη θα υπαρχει καποιος που την εχει περισσοτερη αναγη και μετα επειδη αυτη την δουλεια θα μπορουσε να ειναι στις αρμοδιοτητες ενος ατομου και ετσι δεν θα υπηρχε σπαταλη δημοσιου χρηματος Μην μου πεις δεν θα πηγαινες θα αρχισω να σε κυνηγαω
Erwdios Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Αν εβρισκες δουλεια στο δημοσιο θα πηγαινες ομως φανταζομαι. Θα μου πεις κανω κατι κακο?? Αν το παμε με την αθωα λογικη σου ναι, πρωτα επειδη θα υπαρχει καποιος που την εχει περισσοτερη αναγη και μετα επειδη αυτη την δουλεια θα μπορουσε να ειναι στις αρμοδιοτητες ενος ατομου και ετσι δεν θα υπηρχε σπαταλη δημοσιου χρηματος Μην μου πεις δεν θα πηγαινες θα αρχισω να σε κυνηγαω Ξεκίνα το κυνήγι Δεν μου δίνει το δημόσιο τα λεφτά που παίρνω στον ιδιωτικό τομέα, αλλά θα το σκεφτόμουν μόνο και μόνο για την μονιμότητα. Είναι λίγο ατυχές το παραδειγμά σου όμως, καθότι αν εγώ έβρισκα δουλειά στο δημόσιο, που δεν την είχα ανάγκη και σκεφτόμουν τη πάρτη μου, δεν θα μπορούσα να πουλήσω τη θέση σε κάποιον που θα την είχε περισσότερο ανάγκη από εμένα με καπέλο. Δεν συμφωνείς?
Heatspreader Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Αυτό που είπε ο LL_NEO τα λέει όλα: Απλώς επειδή 9/10 πήρατε όπως είπα και πριν την τσαπου στο χέρι, ε σας πονάει που αν εξακολουθείτε να θέλετε τις καρτούλες θα πρέπει να δώσετε καπέλο. Α και κάτι ακόμα. Να μη ψωνίσουε ποτέ από το Πλαίσιο, να κανονίσουμε όλοι μαζί να αγοράζουμε από την nvidia σε τιμές χονδρικής, ώστε να μην βάζει καπέλο το Πλαίσιο και το κάθε Πλαίσιο... Ξυπνήστε! Η μάλλον ξύπνιοι είστε, αλλά κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας! @Erwdios pfff... ο iced στο λέει από τη πλευρά της ηθικής που μερικοί από εδώ θίξατε. Στο δημόσιο θέλεις όπως είπες να μπεις για τη μονιμότητα. Και θα τα ξίνεις και θα είσαι και χαλαρός ότι δεν σε κουνάει κανείς. Επίσης θα παίρνεις τα 1200 ευρώ σου και παραπάνω και εγώ που δουλεύω στον ιδιωτικό τομέα θα παίρνω τα 700 ευρώ (έβαλα πολλά). Είναι ηθικό αυτό? Τρως τα λεφτά του λαού και κάθεσαι? Το λέω για εσάς τους ηθικούς, εγώ θα πήγαινα και θα έκανα τα πάντα για να τα αρπάξω... Να τα αρπάξω από τα λαμόγια που μας κυβερνάνε...
dimitris74 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 .... οποτε αν καταλαβα καλά η χρησιμοποιηση αυτου του φορουμ ως χωρο για την ευρεση πελατών που εν γνωση τους η με την αγνοια τους πληρωνουν κατι πολυ ακριβότερα δεν αποτελει πρόβλημα. αν γράφεις ως μοντερατορ και δεν αποτελει προσωπικη σου αποψη καλο ειναι να κλειδωθεί το παρόν τοπικ και στο μελλον να μην επιτρέπονται τετοιες συζητήσεις που μπορει να βάλουν σε σκέψεις υποψηφιους αγοραστες. ps. επειδη μας τα χετε κανει τσουρεκια με την τσαπου στο χερι και δεν γεννηθηκαμε και χτες http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2209985&postcount=12 η αγορα ειναι ελευθερη και ο καθενας πουλαει οσο θελει.απο την μερια το χρηστων χρειαζεται προσοχη και ψαξιμο πριν απο ολα. και δεν ειναι μονο τα παραδειγματα που αναφερεις, 5 λεπτα ψαξιμο στις αγγελιες θα βρεις πολλα που πωλουνται με 100% κερδος οχι με 10% που λες εσυ. το καλυτερο που εχει να γινει ειναι να μπει ενα Πλαφον σε 2 αγγελιες αν καποιο ημερολογιακο διαστημα με δυνατοτητα να μπορει καποιος να κανει edit μονο την τιμη οσες φορες θελει χωρις να γινεται up. ετσι θα εξαφανιστουν παραμαγαζα που εχουν εγκατασταθει και η μονη τους δουλεια ειναι να κονομανε απο τον κοσμο εδω μεσα. εγω τα γραψα πριν σκασει το θεμα με τις καρτες γιατι απλά μερικα πραγματα κανουν μπαμ απο μακρυα. μεχρι και στα ποσοστα επεσα μεσα με τις 3850 που δινουν με 100% κερδος. και δεν ειχα καμμια πληροφορηση για εκπτώσεις. απλα εχω δει οτι εδω μέσα ξεπουλάνε το stock house του πλαισιου σε διπλάσιες τιμες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.