Προς το περιεχόμενο

Ρεζίλια

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με αφορμή αυτό εδώ

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2220465#post2220465

θα ήθελα πάρα πολύ να σας κάνω όλους εσάς report και να παρακαλάω να σας banάρουν

ας βγάλουμε αυτούς που πάνε στο stock παίρνουν πράγματα και τα πουλάνε εδώ με διπλές τιμές αλλά δεν ντρέπεστε λίγο να παίρνετε προσφορές που έχουν ειπωθεί εδώ και να προσπαθείτε να πιάσετε κότσο τον κόσμο ?

προσωπικά πολύ θα ήθελα μερικά άτομα που ποστάρουν μόνο αγγελίες να πάρουν πόδι από εδώ αλλά δεν είναι στο χέρι μου αλλά μην προσπαθείτε να μας πιάσετε και μαλάκες

αυτό για τα παιδιά που δεν είχαν ιδέα τι παίζει και για το παλικάρι που έκανε το πόστ στις αγγελίες να σας ανοίξει τα μάτια

Υ.Γ με μεγάλη μου ευχαρίστηση να φάω εγώ Ban για αυτό το Thread αλλά βαρέθηκα να βλέπω αγγελίες όλο το βράδυ με όλους τους έξυπνους

• Απαντ. 179
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φιλε δεν εχεις αδικο η κλεψια και η κοροιδια ειναι δυο πολυ ασχημα πραγματα.

Απο κει και περα ομως ο καθενας εχει δικαιωμα να πουλησει σε οτι τιμη θελει,οποτε οι αγοραστες καλο θα ειναι να μας κοβει λιγο και να το ψαχνουμε πρωτου αγορασουμε ;-)

Δημοσ.

σίγουρα δεν λέω όχι αλλά με έχουν νευριάζει άσχημα που προσπαθούν να με πιάσουν μαλάκα και καλά εγώ τα σκάω για Hardware πες χέστηκα αλλά κανένας πιτσιρικάς που μαζεύει λεφτά λίγα λίγα από το χαρτζιλίκι του γιατί να του τα φάνε έτσι ?

πες οτι το έγραψα για τους υποψήφιους αγοραστές τότε

Δημοσ.
με αφορμή αυτό εδώ

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2220465#post2220465

θα ήθελα πάρα πολύ να σας κάνω όλους εσάς report και να παρακαλάω να σας banάρουν

ας βγάλουμε αυτούς που πάνε στο stock παίρνουν πράγματα και τα πουλάνε εδώ με διπλές τιμές αλλά δεν ντρέπεστε λίγο να παίρνετε προσφορές που έχουν ειπωθεί εδώ και να προσπαθείτε να πιάσετε κότσο τον κόσμο ?

προσωπικά πολύ θα ήθελα μερικά άτομα που ποστάρουν μόνο αγγελίες να πάρουν πόδι από εδώ αλλά δεν είναι στο χέρι μου αλλά μην προσπαθείτε να μας πιάσετε και μαλάκες

αυτό για τα παιδιά που δεν είχαν ιδέα τι παίζει και για το παλικάρι που έκανε το πόστ στις αγγελίες να σας ανοίξει τα μάτια

Υ.Γ με μεγάλη μου ευχαρίστηση να φάω εγώ Ban για αυτό το Thread αλλά βαρέθηκα να βλέπω αγγελίες όλο το βράδυ με όλους τους έξυπνους

Tελικα οι τιμες αυτε που δινουν αυτοι οι καποιοι εξακολουθουν να ειναι συμφερουσες για τον αγοραστη ναι η οχι ? Ερωτηση κανω (δεν ειρωνευομαι )γιατι εχω καιρο να παρακολουθησω τιμες σε καρτες γραφικων.Παντως με μια γρηγορη ματια ειδα οτι ναι ειναι...Αν λοιπον (ΑΝ) ειναι..εμενα μου ειναι παντελως αδιαφορο που τις βρηκε ο αλλος η αν προλαβε καποιους αλλους στο stock.Mπορει να ειναι γρηγορος , μπορει να ειναι πονηρος , μπορει να εχει γνωριμιες..να ξεσηκωσε ολο το stock καποιων μαγαζιων και να το πουλαει εδω.Η μπορει να τα βρηκε στο e-bay ,μπορει να τα βρηκε σε καμμια αγγελια κανενος που ειχε πολυ μεγαλη αναγκη , μπορει μπορει μπορει..

Και τι με νοιαζει εμενα ? Ντετεκτιβ θα γινω να μαθω που τα βρηκε ? Εμενα με συμφερει στη τσεπη ? Αυτο εχει σημασια..

Σορρυ παιδια αλλα δεν καταλαβα αυτη τη καουρα με τις συγκεκριμενες αγγελιες .Τις οποιες εντοπισα και εγω τωρα.Διευκρινιζω οτι ουδεμια σχεση εχω με τους πωλητες η οτιδηποτε αλλο.

Δημοσ.

Είχα πάει σε κάποιο κατάστημα Πλαίσιο χτες το πρωί για αγορά ενός σκληρού δίσκου...

Ήταν ένας τύπος ο οποίος σήκωσε περίπου στις 8-10 8800gts και στη συνέχεια θα

πήγαινε και σε κοντινό κατάστημα Πλαίσιο να πάρει κ όσες άλλες έβρισκε... :mad:

Να φανταστώ οτι αυτός θα τις πουλήσει σιγά-σιγά σε γνωστά pc forums με σκοπό

το προσωπικό του κέρδος...

Δε λέω, όπως είπε κ ο φίλος δικαίωμα του καθενός είναι να κάνει οτι θέλει,

αλλά αυτό είναι κανονικό "παρα-εμπόριο"..!

Δημοσ.

Ρε παιδια ενω παρακολουθω καθημερινα τις αγγελιες αλλα μαλλον κατι μου ξεφυγε σημερα... Δηλαδη ποσο πουλιουνται οι GT kai οι αλλοι μπορουν και βγαζουν??

Η αληθεια ειναι οτι θα με τσαντιζε αν το παθαινα αλλα θα πρεπε να ψαχτω πριν αγορασω λιγο...

Δημοσ.

Παιδια μπορει απο ηθικης αποψης να μην ειναι οτι καλυτερο αλλα ας ειμαστε ρεαλιστες.Και να κοιταξουμε το αποτελεσμα.Το αποτελεσμα ειναι οτι αυτες οι καρτες θα πουληθουν.Τελεια και παυλα.Ειτε τις παρει καποιος πιτσιρικας που μετραει και το ευρω οτι καποιος ''αλλος'' οι καρτες θα φυγουν.Απο κει και περα φυσικα(αν τις παρει ο ''αλλος'' θα διατεθουν προς πωληση.Αν οι καρτες εχουν στα μαγαζια 100 Ε πχ και ο πωλητης μου τη δινει ας πουμε 50-60 (με αποδειξη ..χωρις να συμβαινει κατι αλλο υποπτο )εγω θα του πω και ευχαριστω.Και ας τον εχω δει πριν 10 λεπτα να την αγοραζει μπροστα μου 20 Ε πχ.Αυτο ειναι εμποριο..ετσι ειναι τα πραγματα , ετσι κινειται ο κοσμος.Δεν χωρανε ουτε συναισθηματισμοι ουτε ηθικες αξιες.Το να τους κραζουμε η να προσπαθησουμε να τους απομονωσουμε δεν οδηγει πουθενα (βασικα δεν ειναι και εφικτο ).Και κανεις δεν βγαινει οφελημενος.Ποιος θα βγει ? Οι υποψηφιοι αγοραστες ? Με ποιο τροπο ? Αν ειχαν την δυνατοτητα να παρουν οι ιδιοι τις καρτες στην stock τιμη (αν προλαβαιναν δηλαδη)θα το ειχαν ηδη κανει.Απλως χανεται η ευκαιρια να τις παρουν σε χαμηλοτερες τιμες (απο τις πραγματικες ).

Καταλαβαινω οτι ανοιχτηκε το θεμα με καλη θεληση και για αποπειρα προστασιας των φορουμιτων αλλα ειπαμε..το αποτελεσμα μετραει..

Δημοσ.
Ρε παιδια ενω παρακολουθω καθημερινα τις αγγελιες αλλα μαλλον κατι μου ξεφυγε σημερα... .

Εχει χαρη που εχω ηδη καρτα...:lol:

Σαν το μεγαλο παζαρι ειναι κανα δυο μερες τωρα...οτι παρεις 8800..εχμμ..οτι παρεις ενα 50αρι...:lol:

Δημοσ.

Υπαρχει ομως και το εξης εφιαλτικο [ :shock: ] ενδεχομενο/σεναριο:

O αγοραστης απο "μεσαζοντα", παιρνει κατι σε συμφερουσα τιμη σημερα, πιθανοτατα και εκτιμωντας/συνυπολογιζοντας οτι η vga που τσιμπαει θα κανει πχ 200 euroπουλα :-)

Ετσι gameαρει και κοιμαται ησυχος, υποθετωντας οτι σε περιπτωση που παθει οτιδηποτε, θα την αντικαταστησουν με μια super-duper καρτα σοβαρης αξιας, ή θα λαβει μεγαλο πιστωτικο :devil:

Αν το μοιραιο ομως συμβει -ενδεχομενο σαφως πιθανο- απο το service θα παραλαβει σε καθε περιπτωση μια "αδυναμη" καρτα επιπεδου 8600, δηλαδη το αντιστοιχο της χαμηλότατης αρχικης τιμης αγορας της απο το μεσαζοντα :cry:

Δημοσ.
Υπαρχει ομως και το εξης εφιαλτικο [ :shock: ] ενδεχομενο/σεναριο:

O αγοραστης απο "μεσαζοντα", παιρνει κατι σε συμφερουσα τιμη σημερα, πιθανοτατα και εκτιμωντας/συνυπολογιζοντας οτι η vga που τσιμπαει θα κανει πχ 200 euroπουλα :-)

Ετσι gameαρει και κοιμαται ησυχος, υποθετωντας οτι σε περιπτωση που παθει οτιδηποτε, θα την αντικαταστησουν με μια super-duper καρτα σοβαρης αξιας, ή θα λαβει μεγαλο πιστωτικο :devil:

Αν το μοιραιο ομως συμβει -ενδεχομενο σαφως πιθανο- απο το service θα παραλαβει σε καθε περιπτωση μια "αδυναμη" καρτα επιπεδου 8600, δηλαδη το αντιστοιχο της χαμηλότατης αρχικης τιμης αγορας της απο το μεσαζοντα :cry:

Aυτο ειναι οντως ενα σεναριο.Αλλα αν παει σαν προβατο στη σφαγη (και δεν ζητησει ουτε καν αποδειξη , η δεν δει το ποσο )ποιος του φταιει ?

Δηλαδη ελεος οταν βλεπεις ''3850 στα 30?'' (αντιγραφω απο :http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2220465#post2220465 )..πρεπεις να το κοιταξεις λιγο(να δεις τι και πως..)..η να αποδεκτεις οτι παιρνεις καποιο ρισκο .

Δηλαδη ποσο επρεπε να την παρεις ..10 Ε ?? :lol:

Δημοσ.

Αν την αγοραζει ο "ενδιαμεσος" [ημαρτον που λεει και ο Γεωργιου!] 30 ευρω, θα την δωσει πιθανοτατα μετα πχ 60 ευρω = φαινομενη ως λογικη τιμη. Ετσι, εκτος κι ειναι ολοι στην τσιτα, πολλων ο νους, δεν θα παει στο κακο :shock:

Ειναι αλλο πραγμα ομως να μεσαζοπαρεις κατι @ 60 ευρω -που σε κακια στιγμη στο ταμειο/service θα στο πιστωσουν @ 30 [ψιχουλα = ουτε καν 8600gt!] και αλλο να εχεις παρει το ιδιο @ 65 και να στο πιστωσουν min. 95 ή 140 :devil:

Δημοσ.

Τη στιγμη που στο site υπαρχουν κανονες και mod που εχουν τον πρωτο λογο

γιατι δε στελνετε ενα πμ να τους ενημερωσετε για οτι παρατυπο παρουσιαζεται,

παρα να δημιουργειται ενα μπαχαλο απο ποστ και κομεντς καθε λογης απο

σχετικους-ασχετους που θελουν να φτασουν 100 ποστ μεσο ορο τη μερα και wannabe mods?(εγω ειμαι και στα 3! προς αποφυγη παρεξηγησεων)

Απορια..

Οι αγγελιες εχουν οριο στο ποσοστο κερδους που μπορει να βγαλει ο καθενας απο αυτο που δινει?

Η εστω υπαρχουν τιμολογησεις των προιοντων που θα πωλουνται καθε φορα βαση της παλαιοτητας και της καταστασης τους?

Νομιζα οτι ειναι μεχρι τωρα δικαιωμα του καθενος να πουλαει οτι θελει οσο θελει..

Αν και η ταση για κερδος ειναι στα πανω της στις μερες μας :P ,

δε νομιζω οτι πρεπει να επικεντρωνομαστε στους φταιχτες (αυτοι γνωριζουν τις συνεπειες)

αλλα στους ελεγκτικους και αρμοδιους μηχανισμους που δεν κανουν τη δουλεια τους.(να τη και η γενικευση!).

Στο παρον θεμα παντως,

πιστευω οτι αν καποιος δινει ενα mouse 2000 ευρω που το πηρε 10 εχει καθε δικαιωμα να το κανει!

Αν εγω εχω προβλημα με το ποσο που παει να βγαλει ως κερδος,ενημερωνω τον υπευθυνο του το λεω

και αν αυτος κρινει οτι οι κανονισμοι παραβαινονται,ενεργει.

Το να φτιαξω ποστ αυθαιρετα για κουβεντα για το αν εγω ημουν μοντ τι θα εκανα (οσο εξοργιστικο και να ειναι αυτο που βλεπω)

πιστευω οτι ειναι περιττο και ανουσιο.

Οπως επισης ανουσιο θα ταν να δημιουργηθει τοπικ "διαμαρτυριας "πχ για το σπαμαρισμα(αερολογιες) συγκεκριμενων ατομων σε τοπικ συστηματικα

ασχετως με τη θεματολογια που ανοιχτηκε.

btw οποιος ενδιαφερεται εχω δισκετες dos 1.44 συλλεκτικες(καποτε ηταν και στου bill gates την κωλοτσεπη)

μονο για συλλεκτες του ειδους!

Τιμη ευκαιριας!πμ για προσφορες!Δεκτες ανταλλαγες με τηλεφωνα απο μοντελα του superdeal!!!!

Αυτα,

σεβαστες ολες οι αποψεις,αν κανω λαθος διορθωστε με μικρο παιδι ειμαι και γω..

Ειρηνη και αγαπη στον κοσμο..Χρονια πολλα, και του χρονου..

Δημοσ.

Ρε παιδια ελευθερη αγορα εχουμε, το ποσο αγοραζει και πουλαει ο καθενας ειναι δικο του θεμα αρκει να υπαρχουν οι αποδηξεις οτι αυτα που πουλαει ειναι καθολα νομιμα...

Τωρα αν μια καρτα κανει 50 και τι δινει 100 ,αυτος που θα αγορασει ας το ψαξει για να μην την πατησει....);)

Οσον αφορα το forum, υπαρχουν καποιοι κανονες αν παραβιαζοντια ή οχι ας το κρινουν οι admin...δεν νομιζω παντως οτι το θεμα πρεπει να συνεχιστει...:-):-)

Δημοσ.

αλλο να πουλας κατι δικο σου μεταχειρισμενο η καινουργιο επειδη εκανες λαθος αγορα και αλλο το να κανεις ουσιαστικα εμποριο με απαραδεκτες πολλες φορες τιμες

ειναι παρανομο το να εμπορευεσαι και να μην φορολογεισαι για αυτο

για τις τιμες κανεις δεν μπορει να πει τπτ βεβαιως αλλα καποιες αγγελιες ψαχνουν απροκαλυπτα για μαλακες

γνωμη μου ειναι οτι θα πρεπει να αποκλειονται οι χρηστες που πουλανε συστηματικα καινουργια πραγματα ανεγγιχτα στην συσκευασια τους

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...