Προς το περιεχόμενο

Νέο PC...αξίζει τι λέτε?

souvlaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για VGA συμφωνώ με το Χάρη, κοίταξε μια 4850 ;)

Για DDR3 μην το σκέφτεσαι καθόλου ακόμα ... Όσο υπάρχουν οι DDR2 και οι τιμές τους παραμένουν εξεφτελιστικές (4G Mushkin - ιδιαίτερα overclockable μνήμες - για μόνο 119? - έλεος ! ;)), δεν υπάρχει λόγος για μετάβαση σε DDR3 ...

Άσε που γενικότερα τα 4G DDR2 θα σε βοηθήσουν πολύ περισσότερο και στα παιχνίδια, και γενικότερα σε ότι απαιτητικές εφαρμογές εκτελείς, σε σχέση με τις DDR3 που όλα τα 1333 δεν αξίζουν καν, υπάρχουν αρκετά καλά 1600άρια (G.Skill, Corsair, Supertalent και Cellshock έχουν βγάλει τρομερά 2G DDR3 @ 1600MHz) και πάρα πολλά καλά 1800άρια που όμως είναι 2G ... Διαφορά δεν καταλαβαίνεις χρησιμοποιώντας 2G DDR2 @ 1066MHz vs 2G DDR3 @ 1333MHz / 1600MHz ;) Στα benchmark φυσικά είναι χαοτική ;)

Για 4G σου συστήνω τις συγκεκριμένες Mushkin ;)

Για δες τι κάνουν, εδώ

1200ΜΗz 5-4-4-9 stable ! :shock:

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πολύ καλές φαίνονται....να μην πω κορυφή

αλλά είναι οι ίδιες με αυτές που πουλάει το πλαίσιο?Το κιτ εκείνο είναι 2χ1gb ενώ του πλαισίου 2χ2...Ο φίλος thresh έχει πει ότι δεν είναι ποιοτικά καλά τα 2χ2 και απ'όσα έχω διαβάσει τον εμπιστέυομαι...

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είπα ότι δεν είναι ποιοτικά απλά ότι δεν ανεβαίνουν τόσο όσο τα 2χ1gb :-)

αν πάρεις 1066mhz 2χ2gb δεν βρίσκω το λόγω να θες να τις ανεβάσεις πιο πάνω...

Δημοσ.

Οκ μάλλον το παρεξήγησα...τώρα ξαναδιάβαζα ότι το καλύτερο είναι να δουλεύουν οι μνήμες 1:1 με το fsb ο Ε6850 δεν υπάρχει περίπτωση να πιάνει 533 έτσι δεν είναι?Νομίζω ότι ή με extreme ψύξη ή με extreme cpu μπορείς μόνο να πιάσεις τέτοιο fsb!Εχετε δίκιο...

Για τις teamgroup τι γνώμη έχετε?Άρα το πιο πιθανό είναι να πάω σε 2χ2 1066 ανάλογα τις τιμές που θα βρω...οι mushkin πάντως είναι στις πρώτες επιλογές:-)

Δημοσ.

Για μητρική να προτιμήσω P5Q Deluxe?Προσφέρει επιλογές γι'αυτούς που θέλουν να ασχοληθούν με o/c αλλά μόνο μέσω bios?Δεν θα ήθελα ακόμη επειδή δεν έχω ασχοληθεί ξανά να πειράξω το νέο μου hardware εκτός αν είναι τόσο ευκολο πια...

Αν όχι την P5Q Deluxe ποια?

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν λες πόσα σκοπεύεις να δώσεις συνολικά να ξέρουμε τι μπορούμε να αλλάξουμε :P

Δημοσ.

Να σου πω δεν έχω ορίσει απλώς προσπαθώ να μην ξεφύγω...Χωρίς όριο τιμής ποια κομμάτια θα διάλεγες αν έφτιαχνες τώρα το δικό σου σύστημα?Με το μόνο περιορισμό ότι υπάρχει επεξεργασστής ίσως λίγο μικρών δυνατοτήτων (Ε6850) αλλά μπορεί να αλλαχτεί αργότερα ...

Τα υπολογίζω περίπου στα 5 με 6 κατοστάρικα

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν αντέχω άλλο πάω αύριο για παραγγελία... να το στήσω να ησυχάσω....είναι που θα ησυχάσω!!!Μετά είναι που θα χάσω τον ύπνο μου@

Ευχαριστώ για τις παρεμβάσεις σας...θα σας πω αύριο τι έγινε.Υπάρχει μια μικρή περίπτώση για αλλαγή στη μητρική αν δεν την έχει ο φίλος μου που έχει το μαγαζί συν το ότι παίζει μια οικονομική 8800 gts 384mb που θα με βγάλει για μερικούς μήνες μέχρι να σταθεροποιηθεί το τοπίο και να πάω σε καλύτερη κάρτα γραφικών!(4870)ή ότι έχει προκύψει...Τα λέμε αύριο καληνύχτα

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους λόγω των γνωστών πλέον προσφορών που όλοι ακούμε αλλά δεν προλαβαίνουμε το ανέβαλλα πάλι...μια ερώτηση μόνο ο τυπάς στο πλαίσιο μου είπε γιατί mushkin kai oxi teamgroup?Είπε ότι οι mushkin είναι μέτριες ενώ οι teamgroup κλάσεις ανώτερες ισχύει ή δεν ήξερε τι έλεγε?

Δημοσ.

Λες και θα πάρει ποσοστό...:P

Εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω αλλά απ'ότι μου λετε και σεις και συζητείται μέσα στο insomnia οι mushkin φαίνονται πολύ καλές.Φανταστείται ότι του έλεγα οτι απλά θέλω να έχω διαιρέτη 1:1 με το φσμπι και δεν ήξερε τι ήταν αυτό

Δημοσ.

παντως το κιτακι mushkin που λετε αποκλειεται να 1200ριζει συμπεριφερεται σαν να εχει micron συμφωνα με το link του xs που ειναι ομως 5 μηνων αλλα πλεον ολα τα 2χ2 φορανε powerchips και ως γνωστόν τα κιτακια 800 με 4ρια πανε καλυτερα απο τα 1066 με 5ρια και γλυτωνεις και λιγο χρημα.

Δημοσ.

Δηλαδή για να καταλάβω φίλε strategos προτείνεις καλύτερα 4χ1 800άρες?Ποιο συγκεκριμένα?

Σύμφωνα με προηγούμενο ποστ του thresh έψαχνα να βρω 4χ1 με 'D9 micron αλλά μετα μπερδεύτηκα και + το ότι πήρα έναν Ε6850 (που μέχρι σήμερα από το Σάββατο θεωρούσα ότι με 80€ τον πήρα ευκαιρία!!!:cry:) μου είπαν ότι δεν προκειται να καταλάβω καμία διαφορά από 2χ2 ή καλύτερες σε o/c 4X1...

Το να επιλέξω όμως 800άρες που κλοκάρονται θα μου γλιτώσει κάποιο μικρό ποσό χωρίς επιπτώσεις στις επιδόσεις σωστά?

Τι ακριβώς μου προτείνεις?

Δημοσ.

καταρχας καλυτερα να επερνες e8xxx και οχι e6xxx απο εκει και περα και γω λεω καλυτερα 2χ2 αλλα το κιτακι που σου λενε το mushkin δεν θα πηγαινει 1200 ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ουτε στα 1100 δεν θα παιζει. Παρε οι της ασπρες σαν τις δικες μου ή της μαυρες που σου ειπαν αν δεν θες να πειραματιστης και να παιξεις κατευθιαν 1066 με 5ρια και με εγγυηση πανω εκει.

Ασε που με 4χ1 ζοριζεις το nb και θα θες περισσοτερο ρευμα και ισως καν να μην παιζουν καλυτερα απο 2χ2 κιτακι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...