souvlaki Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 όχι καλύτερα να μην ξεφύγω θα πάω για p35...P5k,P5q ή IP35 pro?Νομίζω ότι έχουν μείνει πολλοί χρήστες ευχαριστημένοι κλοκάρουν καλά και είναι προσιτές!!!!);) Για μνήμη τελικά τι προτείνετε?Μάλλον θα μείνω σε XP γιατί άκουσα ότι τα vista βγήκανε πατάτα.Χρειάζομαι πάνω από 2 γίγα?Μου αρέσει να τρέχω πάρα πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα...ιντερνετ,εγγραφή ντι βι ντι,παρακολούθηση σκηνών από κάρτα τηλεόρασης,Βίντεο ταινίες κτλ λιγότερο παιχνίδια θα έλεγα αλλά αν βρω κανένα που μ'αρέσει κολλάω...γενικά μ'αρέσει να του πίνω το αιμα! Πόση μνήμη τελικά και ποια?
Nick_Iommi Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 όχι καλύτερα να μην ξεφύγω θα πάω για p35...P5k,P5q ή IP35 pro?Νομίζω ότι έχουν μείνει πολλοί χρήστες ευχαριστημένοι κλοκάρουν καλά και είναι προσιτές!!!!);)Για μνήμη τελικά τι προτείνετε?Μάλλον θα μείνω σε XP γιατί άκουσα ότι τα vista βγήκανε πατάτα.Χρειάζομαι πάνω από 2 γίγα?Μου αρέσει να τρέχω πάρα πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα...ιντερνετ,εγγραφή ντι βι ντι,παρακολούθηση σκηνών από κάρτα τηλεόρασης,Βίντεο ταινίες κτλ λιγότερο παιχνίδια θα έλεγα αλλά αν βρω κανένα που μ'αρέσει κολλάω...γενικά μ'αρέσει να του πίνω το αιμα! Πόση μνήμη τελικά και ποια? εαν προτιμήσεις μια λυση σε ddr2 εγω θα σου πρότεινα αυτές.ο,τι καλύτερο πιστευω στην αγορα κ με την αξιοπιστια της corsair. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554045
souvlaki Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Συν επεξεργαστής για το νεο σύστημα...σήμερα έχω γυρίσει 6 καταστήματα πλαίσιο για να βρω καμιά καρτούλα γραφικών να κοτσάρω στο νέο pc.Να μη σας πω ότι δεν υπάρχει απολύτως τίποτα!!!Πήρα βέβαια τον τελευταίο Ε 6850 που βρήκα!Εντάξει πήγαινα για Ε8400 αλλά τον πήρα στα μισά χρήματα και δεν νομίζω ότι ο Ε8400 είναι 50% πιο γρήγορος από τον Ε6850! Τεσπα προτιμώ να αγοράζω στους υπολογιστές πράγματα που δεν είναι μόλις βγήκαν γιατί δεν έχουν δοκιμαστει ώστε να δουμε τα προβλήματά τους αλλά δεν χάνουν και την αξία τους σε 6 μήνες... Λοιπόν έχουμε κουτί Smilodon της Raidmax τροφοδοτικό Xilence 600w επεξεργαστής Ε6850 Για κάρτα γραφικών τι λέτε 3870χ2 1gb asus 9800 gtx 4850 τι?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 πόσα χρήματα θα δώσεις για κάρτα γραφικών?
souvlaki Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Υπάρχει η 3870χ2 1gb 150? ή η 4850 πάλι στα ίδια λεφτά Το σκέφτομαι για 4870 γιατί έλεγα τώρα που πήρα λίγο πιο φτηνό επεξεργαστή να πάω σε P5Q Deluxe ή ακόμη και σε κάποιο ακριβό mobo που θα αντέξει αναβάθμιση μετά από 10 μήνες 1 χρόνο σε 4πύρηνο. Μπορει ώστόσο να πάω και για 9800 gtx μεταχειρισμένη... Εκεί κάπου το υπολογίζω thresh 150? κάρτα γραφικών,κανα 100 μνήμες και κανα 150? μητρική...ώστόσο σκέφτομαι και την λύση των μεταχειρισμένων ώστε να γλιτώσω κάποια ευρωπουλα και να τα κρατήσω για επόμενη αναβάθμιση Ασχετο αλλά ο επεξεργαστής έχει code SLA9U έιναι καλό το revision του?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 E6850 SLA9U=G0 Revision εγώ πάντως θα έπαιρνα 4850, δεν προτιμώ διπλές κάρτες...
souvlaki Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Ευχαριστώ thresh και εγώ εκεί είχα το μυαλό μου και αφού διάβασα σε άλλο ποστ για το stuttering...καλή τιμή για καινούργια 3870χ2 1gb αλλά καλύτερα αν θέλω κάτι πιο γρήγορο να πάω σε 4870. 1)Με μνήμες 1066 είμαι κομπλέ ή πρέπει να πάω σε 1200 αν κλοκάρω?Βρήκα εκεί χτες στο πλαίσιο με 55? κάποιες 1066 xtreem μαύρες αλλά ένα παιδί που πιάσαμε κουβέντα μου είπε ότι είχε πάρει τέτοιες και του κάηκαν... 2)Αξίζει να ρίξω λεφτά σε καλή μητρική απο τη στιγμή που στο τέλος του χρόνου βγαίνουν nehalem και θα αλλάξει και το socket? 3)Αξίζει γενικότερα να πάω σε ακριβή υλοποίηση μητρικής βλέπε blackops,maximus extreme κτλ και σε μνήμες ddr3 1600+ που θα μπορώ να κρατήσω και μετά την αναβάθμιση σε τετραπύρηνο ή τις μνήμες μόνο που θα μπορούν να χρήσιμοποιηθούν με nehalem?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν αξίζει ούτε ddr3 μητρική ούτε ddr3, ddr2 καλύτερα 1066... υπερβολή τα 1200mhz, καλύτερα 4gb 1066/1000
souvlaki Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Μ'αρέσει η φιλοσοφία που προσδίδεις στις αγορές γιαυτό και παρακολουθώ με ιδιαίτερη προσοχή τις συμβουλές που δίνεις σε όλα τα ποστ σου.Άλλοι είναι έτοιμοι να πουν πάρε το τάδε που όλοι γνωρίζουν πως είναι το κορυφαίο αλλά κάνει μια περιουσία... Μ'αρέσει η λογική του να αγοράζεις καλές επιδόσεις αλλά και σε λογικές τιμές! Μνήμες θα μελετήσω λίγο το λινκ που έχεις δώσει σε άλλο ποστ και θα ρωτήσω αν είναι αργότερα αλλά μήπως έχεις κάτι έτοιμο στο νου? Το λινκ για όποιον άλλο ενδιαφέρεται είναι http://ramlist.ath.cx/ddr2/
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 αν σκοπεύεις να πάρεις 2χ2gb kit, μην κοιτάξεις καν, δεν υπάρχουν chippάκια αντίστοιχα καλά για o/c όπως τα D9GMH/GKX που έχουν τα 2χ1gb kit
souvlaki Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Οπότε πάω καθαρά για 2χ1gb ή 4 x1gb ...και επιλεγω μόνο αυτές με κωδικό d9gmh kai d9 gkx?Δηλαδή κάτι σαν αυτές?http://www.shop13.gr/product_info.php?products_id=932 ή http://multistore.gr/shop/product_info.php?products_id=3958 ήhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554116
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 η Crucial νομίζω ότι δεν βγαίνουν πλέον με D9 micron... θα κάνεις overclocking και χρειάζεται να πάρεις τόσο ακριβά 2gb kit? γιατί και τα 2χ2gb @ 1066 είναι μια χαρά και βγαίνουν και φτηνότερα...
souvlaki Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Πόσο μπορεί να ανέβει ο Ε6850?Δεν προκειται να κάνω τίποτα εξτριμ απλά καμια καλή αερόψυξη σκέφτομαι...προτείνεις καλύτερα δηλ 800άρες και o/c? Απλώς τις επέλεξα από τη λίστα,κοιτούσα όλες τις 1000 και 1066 με Μicron D9...Προσπάθησα να αποφύγω 2χ2 γιατί όπως είχες πει οι 2χ1 είναι καλύτερες! Τι προτείνεις δηλ.?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 2χ1gb (με Micron D9GMH/GKX) είναι καλύτερες για overclocking...αν δεν σκοπεύεις να τις ανεβάσεις πιο πάνω τότε προφανώς πάρε 2χ2gb πάντως στο θέμα της συχνότητας να ξέρεις ότι διαφορές δεν πρόκειται να δεις σε "real life" εφαρμογές...μόνο σε benchmarks αναλόγως το κομμάτι...ανεβαίνει πάντως αρκετά
souvlaki Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Να το στήσω πρώτα και μετά θα αρχίσουμε σιγά σιγά τις δοκιμές Δηλαδή καλύτερα να πάω σε D9 micron 800άρες?Ένα review που διάβασα λέει ότι μερικές από αυτές πχ xms3 πιάνουν 1066 με πιο χαλαρά timings...Πόσα πιστεύεις ότι είναι καλά να δώσω για μνήμες και ποιες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.