CONAN Δημοσ. 20 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2001 Gia osous asxolountai me VCD h S-VCD ena poly kalo programma yparxei pou ta kanei ola mono tou...http://www.inet.hr/~mirebic/dvdx.html<BR>Den xreiazetai na kanete prwta to video meta ton hxo kopse rapse klp klp.....Ola ginontai aytomata me to DVDx kai meta apo merikes wres einai etoimh h tainia...<P>Hope you enjoy it !!!
marios1957 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2001 Προσπαθω τρεις μερες τωρα να κατεβασω το "rar",αλλα αλλαμπουρνεζικα μου βγαζει το ρημαδι...Μηπως ειναι ευκολο σε καποιον να μου το στειλει(με e-mail)-αν δεν κανει κοπο- να δω και εγω ο φτωχος περι τινους προκειται,γιατι καλα ακουγεται στο αυτι...
pW Δημοσ. 31 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2001 SYGNOMI POU STO LEO ALLA EINAI H PIO XALIA PIOTITA POU THA MPOROUSE NA GINEI ... TO OTI EINAI VCD PALI DEN MOU LEEI KAI TIPOTA NO OFENCE
smich Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2001 Επαναφερω το topic στην επιφανεια γιατι το τελευταιο καιρο εχω ασχοληθει πολυ μαζι του για δημιουργια ταινιων divx και μονο.<BR>Λοιπον η γνωμη μου ειναι πως το προγραμα αυτο κανει καταπληκτικη δουλεια.<BR>Προεπιλεγεις υποτιτλους,αναλυση εικονας,συμπιεση σε Divx και συμπιεση ηχου και αποτελεσματα:<BR>Με athlon 1,4 se 3 ωρες εχω μια ταινια 2 ωρων, ετοιμη για εγγραφη σε CD με υποτιτλους και με αξιοπρεπη αποτελεσματα.<BR>Το προγραμα συστηνεται ανεπιφυλακτα σε αρχαριους.
marios1957 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2001 Το "κραταω" λιγο ψηλα ακομη,εχει φτασει νομιζω στην 1.6?Καλο,βγαζει και υποτιτλους ανετα -οταν τα φτυνει το flask-αλλα εχει πολυ δρομο ως τις απειρες ρυθμισεις του tmpegnc...
spybol Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2001 emena polles fores me petaei exw to programma se tyxaia shmeia pou kanei encoding. exw testarei cpu ram klp mipws ftaine alla tipota. exw athlon 1.4 384 pc133 abit kt7a-raid. Epishs parathrw oti an kollhsei se ena shmeio mporei na xanakollhsei pali sto idio shmeio an xanakaneis tin idia douleia.
smich Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2001 aytopu leei o filos spybol moy to exei kanei mia fora alla to provlhma htan sto dvd kai giayto kolage kai ekleine panra sto idio shmeio.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.