EXARXEIA_CITY Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 ... pretzels ??? συγκεκριμενα θελω τετοια > http://snacktime.files.wordpress.com/2007/03/pretzels1.jpg Δεν εχω καταφερει να βρω καποιο μαγαζι. Ξερεις κανεις για κεντρο Αθηνα ;
Mijithroulis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Αν θες τα μικρα σε μεγεθος ειχα βρει στο σουπερμαρκετ στην μπενακη(ενα που εινα πριν την καλλιδρομιου,δεν θυμαμαι ονομα), για μεγαλα πρετζελ δεν εχω ιδεα αλλα θελω και εγωωω....
tasosrodos89 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 ειναι απιστευτα..εδω στην ροδο τα πουλαει στο λιντλ τωρα για το μερος σου δεν ξερω αμα υπαρχουν σε αυτο το σουπερμαρκετ αλλα αν περνας καμια φορα ριξε μια ματια
georgemarios Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 αν και δεν εχω ασχοληθει ποτε με αυτο το σνακ, θα εβαζα στοιχημα πως τα πουλανε τα σουπερ-μαρκετ εκει που εχουν και τους ξηρους καρπους... κοιτα και σε καμια καβα, εκει σιγουρα θα εχουν
xpapias Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Σε ολα τα σουπερ μαρκετ εχει. Και στα περίπτερα επίσης. http://...
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 pretzels θελω και οχι batonettes... επισης δεν νομιζω να εχουν ολα τα supermarket, τουλαχιστον σε αυτα που πηγαινω. Τεσπα θα παω ποιο μετα σε ενα μεγαλο μαγαζι με ξηρους καρπους στο συνταγμα μηπως βρω.
xpapias Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 pretzels θελω και οχι batonettes... επισης δεν νομιζω να εχουν ολα τα supermarket, τουλαχιστον σε αυτα που πηγαινω. Τεσπα θα παω ποιο μετα σε ενα μεγαλο μαγαζι με ξηρους καρπους στο συνταγμα μηπως βρω. Οκ αφαίρεσα το λινκ για να μην κάνω και διαφήμιση. Όμως τι διαφορά έχουν τελικά?
freedubus Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Επισης, αν σ'αρεσει να μαγειρευεις, μπορεις να φτιαξεις κιολας. Δεν είναι τπτ το ιδιαίτερο, γινονται και γαμάτα!
tasosrodos89 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Επισης, αν σ'αρεσει να μαγειρευεις, μπορεις να φτιαξεις κιολας. Δεν είναι τπτ το ιδιαίτερο, γινονται και γαμάτα! μμμ επειδη σπουδαζω μαγειρικη αμα δεν σοθ γινετε κοπος πες μου την συνταγη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.