Προς το περιεχόμενο

Ξερει κανεις που μπορω να βρω...

EXARXEIA_CITY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν θες τα μικρα σε μεγεθος ειχα βρει στο σουπερμαρκετ στην μπενακη(ενα που εινα πριν την καλλιδρομιου,δεν θυμαμαι ονομα), για μεγαλα πρετζελ δεν εχω ιδεα αλλα θελω και εγωωω....

Δημοσ.

ειναι απιστευτα..εδω στην ροδο τα πουλαει στο λιντλ τωρα για το μερος σου δεν ξερω αμα υπαρχουν σε αυτο το σουπερμαρκετ αλλα αν περνας καμια φορα ριξε μια ματια:-)

Δημοσ.

αν και δεν εχω ασχοληθει ποτε με αυτο το σνακ, θα εβαζα στοιχημα πως τα πουλανε τα σουπερ-μαρκετ εκει που εχουν και τους ξηρους καρπους...

κοιτα και σε καμια καβα, εκει σιγουρα θα εχουν

Δημοσ.

pretzels θελω και οχι batonettes... επισης δεν νομιζω να εχουν ολα τα supermarket, τουλαχιστον σε αυτα που πηγαινω. Τεσπα θα παω ποιο μετα σε ενα μεγαλο μαγαζι με ξηρους καρπους στο συνταγμα μηπως βρω.

Δημοσ.
pretzels θελω και οχι batonettes... επισης δεν νομιζω να εχουν ολα τα supermarket, τουλαχιστον σε αυτα που πηγαινω. Τεσπα θα παω ποιο μετα σε ενα μεγαλο μαγαζι με ξηρους καρπους στο συνταγμα μηπως βρω.

Οκ αφαίρεσα το λινκ για να μην κάνω και διαφήμιση.

Όμως τι διαφορά έχουν τελικά?

Δημοσ.

Επισης, αν σ'αρεσει να μαγειρευεις, μπορεις να φτιαξεις κιολας. Δεν είναι τπτ το ιδιαίτερο, γινονται και γαμάτα!

Δημοσ.
Επισης, αν σ'αρεσει να μαγειρευεις, μπορεις να φτιαξεις κιολας. Δεν είναι τπτ το ιδιαίτερο, γινονται και γαμάτα!

μμμ επειδη σπουδαζω μαγειρικη αμα δεν σοθ γινετε κοπος πες μου την συνταγη:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...