marantonis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Τι θα προτείνατε; Οποιοδήποτε είδος μουσικής. Oκ, τοτε θα πω απο το αγαπημενο μου. Terror X Crew-A/E, Active Member, FF.C, Razastarr, Στιχοιμα εχουν εξαιρετικό στιχο. youtube links: Terror X Crew-Μη φοβασαι A/E-Το ενα και το αλλο Α/Ε, Ευτυχια-Περσεφονη Στιχοιμα-Ταξιδευω Στιχοιμα, Χρηστος Θιβαιος-Αμαχος Στιχοιμα, Χρηστος Θιβαιος-Λευκο πανι
Lilith19 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Pink Floyd,μακραν.Επισης,Opeth,Cure,Anathema,Haggard,King Diamond..
Mijithroulis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Επειδη το γουστο ειναι καθαρα σχετικο οι αγαπημενοι μου στιχουργοι με τυχαια σειρα ειναι 1) Trent Reznor - Nine inch Nails 2) Kurt Cobain - Nirnana 3) Mark Lanegan 4) Anathema (δεν εχω ιδεα ποιος απο ολους γραφει τους στοιχους) 5) Isobel Campbell 6) Jonathan Davis (μονο και μονο για το Forsaken απο το Queen of the Damned) αυτα μου ερχονται τωρα... Και κολανε μεταξυ τους... edit διεστραμενα μου αρεσουνε και οι στιχοι των Slipknot δεν ξερω γιατι...
Cygnus Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Επίσης οι Rush έχoυν ωραίο στίχο, λόγω Neil Peart...
lefi Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Επειδή έχω ένα κόλλημα θα πρότεινα C:Real, σε όλους τους δίσκους τους έχουν τραγούδια με καλούς στίχους (αα στο invain αντιπροτείνω το μια φωνή).
zenso Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Tom Waits,φυσικά. + Nina Simone, The Tiger Lillies, Dead Can Dance α ναι,και Tom Waits
x-filer Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 the rocket summer φοβερη μουσικη,rock-pop,που σε ανεβαζει με φοβερο στιχο.προσωπικα,ενα τραγουδι για καθε περιπτωση!
-WISE- Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 χχαχαχ!πολυ υποκειμενικο τοπικ και μαρεσει!! απο ξενα linkin park. απο ελληνικα σταθης αρτινος..
katerinaki16 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Αααχ οι στιχοι ειναι για μενα το πιο σημαντικο κριτηριο για τη μουσικη που ακουω! Ας αρχισουμε! Ξενη : U2 Moby Nickelback Natasha Bedingfield A fine frenzy Aerosmith Apocalyptica Billy Talent Blue October Brand New με ιδιαιτερη εκτιμιση στο Seventy times seven Coldplay Daughtry Starsailor Elvis Costello Evanescence Fischerspooner James Blunt KT Tunstall Linkin Park MUSE HIM PLACEBO RED HOT CHILI PEPPERS Robbie Williams Within Temptation Lizz Wright χεχε λιγα ε? και απο ελληνικα Active Member Aλκινοος Ιωαννιδης Ανδριανα Μπαμπαλη Αρτεμης/Ευθυμης Βασιλης Παπακωνσταντινου C Real Δημητρης Κοργιαλας Δημητρης Μητροπανος Διονυσης Τσακνης Δυτικες Συνοικιες Domenica Ευσταθεια Ελευθερια Αρβανιτακη Ελενη Πετα Ελενη Τσαλιγοπουλου ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ Γιαννης Αγγελακας Γιαννης Κοτσιρας Γιωργος Δημητριαδης Ησαιας Ματιαμπα Βασιλης Καζουλης Λαβρεντης Μαχαιριτσας Μιχαλης Χατζηγιαννης Νικος Παπαζογλου ΝΙΚΟΣ ΖΙΟΓΑΛΑΣ ΟΝΑΡ ΠΥΞ-ΛΑΞ Raining Plreasure Σωκρατης Μαλαμας Σταθης Δρογωσης ΖΑΚ ΣΤΕΦΑΝΟΥ Matisse Αυταααααααα
marantonis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 katerinaki16 τα ακους ολα αυτα??? Πολυ ψαγμενη σε βρισκω. Ευγε edit: το παιρνω πισω Μιχαλης Χατζηγιαννης
katerinaki16 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 katerinaki16 τα ακους ολα αυτα???Πολυ ψαγμενη σε βρισκω. Ευγε edit: το παιρνω πισω Χαχαχαχαχαχαχ Ολα και αλλα πολλαααααααααα Δεν ειμαι ψαγμενη,τωρα αρχιζω και ψαχνομαι. Γιατι μωρε ωραιος ο Χατζηγιαννακοςςςς
-WISE- Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Γιατι μωρε ωραιος ο Χατζηγιαννακοςςςς για αλλους ειναι "φαινομενο"...:lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.