memletakos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Αν γνωρίζετε τίποτα σχετικά με μεταροπες PWM, (buck - boost κτλ..)ή (ποιό πολύ ασκήσεις )και έχεται την καλοσύνη, στείλτε μου ενα mail στο [email protected] ευχαριστώ εκ των προτέρων... (Δεν ήξερα που να το γράψω για αυτό το έγραψα εδώ...sorry) Γιώργος.
archsatan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Αν γνωρίζετε τίποτα σχετικά με μεταροπες PWM, (buck - boost κτλ..)ή (ποιό πολύ ασκήσεις )και έχεται την καλοσύνη,στείλτε μου ενα mail στο [email protected] ευχαριστώ εκ των προτέρων... (Δεν ήξερα που να το γράψω για αυτό το έγραψα εδώ...sorry) Γιώργος. Στο PIT είσαι ? :lol::-D:-)
De@th L0rd Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και σε ΤΕΙ.Ηλεκτρονικά ισχύος είναι πολύ γενικευμένο και η κουτσή Μαρία το κάνει .To θέμα είναι ποιός το περνάει
memletakos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Στο τει ηλεκτρολογίας είμαι στην κρήτη και δεν πιστεύω οτι ειρωνεύτικα κανέναν archsatan.... Απλά ρώτησα κάτι και όποιος ξέρει ή γνωρίζει μπορεί να απαντήσει... Ευχαριστώ και καλημέρα!
De@th L0rd Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Φίλος έχω 2 παλιά θέματα σε ηλεκτρονική μορφή λυμμένα αν σε βοηθήσουν έχει καλως. Θέματα 1 Θέματα 2
memletakos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Ευχαριστώ De@th L0rd αν και δεν είναι αυτό που ψάχνω... Σε ευχαριστώ πάντος για το ενδιαφέρον...
archsatan Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Στο τει ηλεκτρολογίας είμαι στην κρήτη και δεν πιστεύω οτι ειρωνεύτικα κανέναν archsatan....Απλά ρώτησα κάτι και όποιος ξέρει ή γνωρίζει μπορεί να απαντήσει... Ευχαριστώ και καλημέρα! Oκ ,εντάξει αλλά εγώ ρώτησα αν είσαι στο Patras Institute of Technology.δν ειρωνεύτηκα....
memletakos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Συγνώμη τότε φίλε μου.... Λάθος κατάλαβα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.