Προς το περιεχόμενο

R700(SPARTAN) 2GB GDDR5

unstable_hero

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το ιδιο πιστευω και εγω. Ειμαστε πλεον σε μια εποχη οπου οι καρτες ειναι πολυ ποιο μπροστα απο τα παιχνιδια που μας πασαρουν (και οχι το Crysis ουτε καν το λαμβανω υποψη γιατι ειναι κακοσχεδιασμενο). Αν βγει καποιο παιχνιδι που να ειναι κατι πολυ ανωτερο απο την τωρινη γκαμα (στον οπτικο τομεα τουλαχιστον) τοτε ισως να δουμε και απο τι ειναι φτιαγμενες οι καρτες αυτες που εχουμε τωρα.

Αναλογα βεβαια κ συ τι αναλυσεις παιζεις...(σωστα? ή κανω λαθος?)

Γιατι το MassEffect μπορει να παιζεται μια χαρα(κατα την γνωμη μ) στα 22-26 FPS στα 1920χ1200 αλλα αποδυκνειεται οτι δεν ειναι κ τοσο μπροστα η καρτες απο τα παιχνιδια(σε αυτο το θεμα)...

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χθεσινό άρθρο στο tgdaily περί υποστήριξης cuda physX havoc etc. από την ΑΤΙ

http://www.tgdaily.com/html_tmp/content-view-38392-118.html

Δεν περιέχει καμία αποκάλυψη. Η amd φαίνεται να συνεχίζει να παίζει σε όλα τα ταμπλό.

Όπως έχω ξαναπεί προσωπικά θα προτιμούσα μια λύση του τύπου OpenCL.

Δημοσ.

Aυτο το physX δεν το υποστιριζει πληρως η 4870 παντως... γιατι στο GhostRecon 2 εχει 3 επιλογες normal - extreme κτλ αν θυμαμαι καλα και "δεχεται" μονο την πρωτη...

Μηπως βγει κανα patch απο Ubisoft για την 4870?? Δλδ αν φταιει το παιχνιδι κ δεν αναγνωριζει την καρτα σωστα...

Δημοσ.
Το ιδιο πιστευω και εγω. Ειμαστε πλεον σε μια εποχη οπου οι καρτες ειναι πολυ ποιο μπροστα απο τα παιχνιδια που μας πασαρουν (και οχι το Crysis ουτε καν το λαμβανω υποψη γιατι ειναι κακοσχεδιασμενο). Αν βγει καποιο παιχνιδι που να ειναι κατι πολυ ανωτερο απο την τωρινη γκαμα (στον οπτικο τομεα τουλαχιστον) τοτε ισως να δουμε και απο τι ειναι φτιαγμενες οι καρτες αυτες που εχουμε τωρα.

Μπορείς να λάβεις υπόψη σου όμως το Assasin's Creed που παρότι είναι console port, καταπίνει τόνους μνήμης σε σχέση με άλλα παιχνίδια. Δεν βλέπω να υποφέρει σε αυτό ούτε η 4870/512ΜΒ ούτε και 2 από δαύτες σε CF λόγω έλλειψης μνήμης.

Δημοσ.
... καταπίνει τόνους μνήμης σε σχέση με άλλα παιχνίδια...

Με την ευκαιρία…

Φίλτατοι συνφορουμίτες αρχίστε να μεταναστεύετε σε χ64 λειτουργικά ειδικά όσοι έχετε κάρτες >512Mb

Ειδικότερα δε όσοι σκέπτεστε τη λύση με τα 2Gb

Δημοσ.

Να υποθέσω ότι εννοεί πως το όριο των ~3GB σε 32bit λειτουργικά θα χαμηλώσει ακόμα περισσότερο λόγω των παραπάνω MB RAM των καρτών;

Δημοσ.

εμένα γιατί μου φαίνεται να έχουν το ίδιο μήκος ?

για τους πυκνωτές πάλι δεν κατάλαβα πιο είναι το πρόβλημα ?

το μόνο κακό που βλέπω πάνω στην κάρτα είναι οτι από την photo αν βλέπω καλά πρέπει να λείπει ένα power Phase και συνεχίζουν να βάζουν αυτά τα μάπα PWM που αν φάνε λίγο ρεύμα παραπάνω σκάνε

κατα τα άλλα δεν βλέπω πρόβλημα κανένα....

Δημοσ.

απλα η 2900 που εχω εχει περισωτερου πικνωτες απ αυτο το shotgun...

τωρα για τα βιζματα εχω δει κ με 3, 2 μικρα κ ενα μεγαλο αλλα εδω παλι με δυο την εχει:

Radeon_HD_4870_X2_01.jpg

η γεφιρα που εχει ειναι ιδια με την 3870*2?

Δημοσ.
μπα...λογικα πρεπει να ειναι βελτιωμενη εκδοση ;)

αν εννοεις για την γέφυρα, έτσι πιστεύω κ γω.

η παλιά ( στην 3870χ2 ) ήταν 48 δρόμων, αν βάλανε την ίδια κ στην 4870*2 θα την κόβει κατά πολύ!

αν ειχαμε καποια αναλιτικη εξιγιση απ τον AILURO για αυτην την απορια....

ψς ψς ψς ψς ψς ψς που εισαι γατουλη?

Δημοσ.

Το CF bridge ίδιο θα είναι άλλο το PLX που έχει πάνω η κάρτα και άλλο το CF bridge μην μπερδεύεστε

όσο για τους πυκνωτές κάτι θα ξέρανε όταν την φτιάξανε εκτός αν δούμε κανένα τρελό ripple στο Vgpu τότε θα καταλάβουμε οτι κάνανε μαλακία...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...