Christos131313 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Ο γείτονας μου έχει ΝOVA. Πως μπορώ να δω και εγώ?
Sellers Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Πως μπορείς να δεις κι εσύ δεν ξέρω αλλά αν ενδιαφέρεσαι μπορώ να σου πω τι να κάνεiς για μην βλέπει ούτε ο γείτονας σου... Πέρα απο την πλάκα όμως τι εννοείς? Συννενοήσου με τον γείτονα σου να κανονίσετε τα καλώδια και πληρώνετε μισό μισό. Ή κάνε και εσύ μια συνδρομή στην NOVA.
ANHLIKOS Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Christos131313: Ο γείτονας μου έχει ΝOVA. Πως μπορώ να δω και εγώ? Να πας ως επισκεπτης!!! ( Τι αλλο θα δουμε ...)
tonypapadovic Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 thresh τα έσπασε η φωτό, την τσίμπησα, niceeeee
Vatos_locos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 τον καλείς σπίτι σου τον κερνάς 2-3 μπίρες γίνεστε φίλοι και σε κανένα μήνα θα σε φωνάζει να βλέπετε μπάλα παρέα αν πληρώνεις και τα σουβλάκια παίζει και σε λιγότερο από μήνα i can feel it "legendary threads" spam free είναι αυτά τα thread η χαρά του Χάρη
xristakits Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 ειναι μακρια το παραθυρο? αν τεντωθεις βλεπεις τιποτα?
-WISE- Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 ειναι μακρια το παραθυρο? αν τεντωθεις βλεπεις τιποτα? :lol:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 spam free είναι αυτά τα thread η χαρά του Χάρη καλά είσαι...βούτυρο στο ψωμί μου thresh τα έσπασε η φωτό, την τσίμπησα, niceeeee δεν είμαι ο πρώτος που την postαρε στο forum...1-2 άλλοι νομίζω την έχουν postάρει στο μπλα μπλα μερικές φορές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Καλό ήταν. Ευχαριστούμε άπαντες για τη συμμετοχή, καλή σας ημέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.