chaos12b Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα. Αγόρασα το PS3 και την SAMSUNG σείρα 6 37". Μου είπαν ότι για να δω πολύ καλή ποιότητα και στα games αλλά και και στις ταινίες παίζει ρόλο το πόσο καλό είναι το καλώδιο.Ισχύει κάτι τέτοιο; Η απόσταση είναι περίπου 1 μέτρο αλλά ίσως χρειαστώ και κοντά στα 15 μέτρα.
harrys23 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 15 μετρα ?πω πω θα σου φύγει μια ''περιουσία'' αν πάρεις και κάτι καλό και επώνυμο.κανα 70 ευρω θα σου βγει το ιδιο ρωτησα και εγω πριν κανα μηνα δεν μου απαντησε κανεις.
million_voices Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 τα καλωδια HDMI εχουν κατηγοριες πχ 1,3α κοιτα να εχει βαρελακια στα ακρα 15μ ξεχασε το (αν μπορεσεις να βρεις και αν μπορει το σημα να παει τοσο μακρυα χωρις απωλειες και αν δεν παθεις εγκεφαλικο οταν ακουσεις την τιμη του)
chaos12b Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Έχω βει από e-bay με 5 ευρώ το μέτρο αλλά για απόσταση 15 μέτρων μου φαίνεται θα βγει μούφα.Πήγα και σε Πλαίσιο και multirama αλλά τα είχαν 40 ευρώ. Δλδ θα υπάρχει διαφορά στο 15μετρο καλώδιο των 5 και των 40 ευρώ. Θα προσπαθήσω να βρω μια φθηνή και ικανοποιιτική λύση.
million_voices Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 βασικα δεν ξερω ποσο hiendakias εισαι αλλα εγω το PS3 το εχω συνδεσει με ενα HDMI 1,3α 2 μετρων απο το LIDL πριν περιπου 1 χρονο 10? και ειναι μια χαρα
chaos12b Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με όλα αυτα και προσπαθώ να έχω όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα αλλά να μην τα σκάσω χοντρά. Το 15μετρο το ήθελα για να μπορέσω να περάσω το καλώδιο από τις άκρες του τοίχου να μην είναι μέσα στην μέση γιατί ήθελα να συνδέσω κάτι ακόμα αλλά μάλλον δεν θα κάνω δουλειά. Θα αγοράσω αυτό από το LIDL και γω, μα 10 ευρώ κάνει, και αν δεν είναι εντάξει θα δοκιμάσω κάτι άλλο.Να σαι καλα πάντως για την πληροφορία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.