Προς το περιεχόμενο

ποιο πρόγραμμα;

kostas317

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια!

Επειδή είμαι άσχετος γενικά με τους υπολογιστές και από αγγλικά ελάχιστα πράγματα, σας παρακαλώ θα ήθελα την βοήθεια σας. Έχω πελαγώσει ψάχνοντας κάποιο πρόγραμμα για συμπίεση DVD που να είναι απλό, δηλαδή εύκολο και να κάνη δουλεία αρκετά καλή όπως π.χ το Auto Gordian Knot 2.46b που τώρα χρησιμοποιώ. Αν γίνεται λοιπόν σας παρακαλώ να μου προτείνεται κάποιο που να χρησιμοποιεί και τον codec x264 και αν μπορείτε να με παραπέμψετε σε κάποιο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΔΗΓΟ μήπως βγάλω κάποια άκρη. Θα με ενδιέφερε και για ρυθμίσεις των CODEC!!!

Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και ζητώ συγγνώμη αν θέλω πολλά .:mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.

Χμμμ, κανένας δε βλέπει τις καταχωρήσεις του Insomnia Wiki; [[MeGUI HOWTO]]

Νοιώθω πολύ πικραμένος! Το ίδιο φαντάζομαι και τα άλλα παιδιά που ανεβάζουν εκεί άρθρα :P

Δημοσ.
Χμμμ, κανένας δε βλέπει τις καταχωρήσεις του Insomnia Wiki; [[MeGUI HOWTO]]

Νοιώθω πολύ πικραμένος! Το ίδιο φαντάζομαι και τα άλλα παιδιά που ανεβάζουν εκεί άρθρα :P

Φίλε parsifal μην νιώθεις πικραμένος!!!

Φυσικά τον έχω δει τον οδηγό που αναφέρεις, αλλά μου φαίνεται κάπως βουνό γιατί χρειάζεται να κάνω πολλά όσων αφόρα με ρυθμίσεις κ.τ.λ. που όπως θα διάβασες στο μήνυμα μου είμαι λίγο άσχετος με τα pc γι’αυτό ζητώ κάτι ποιο απλό.

Τώρα αν δεν υπάρχει κάτι άλλο που να κάνει αρκετά καλή δουλειά φυσικά και θα μπω στη διαδικασία να το δοκιμάσω!!!!

:o:o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...