clevercitizen Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Ποιο από τα 2 αυτά κινητά θα μου προτείνατε? Έχω ήδη ένα se k800, οπότε δε με ενδιαφέρoυν camera etc ,ψάχνω δλδ να βρω ό,τι λείπει από το κ800 σε ένα άλλο κινητο. Με ενδιαφέρει ιδιαίτερα να ασχοληθώ με "πειράγματα" και να ψαχτώ λιγάκι. Έχετε κάτι άλλο να προτείνετε στα ίδια λεφτά?(~250 euro). Απαραίτητα Symbian/wm/linux...Ευχαριστώ motorola nokia ή το music edition
IoNik Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Το Α1200 είναι ίσως το καλύτερο μοντέλο της Μ. Μικρό, ελαφρύ, πολύ όμορφο σχεδιαστικά, στιβαρό και φυσικά με Linux.
clevercitizen Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 To έχω παραγγείλει εδώ και κάτι μέρες(το Α1200)..Απόψε, το πολύ αύριο θα το έχω...
gherudos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 H motorola έκλεισε,δεν ξαναβγάζει τηλέφωνα.Πολύ καλή επιλογή έκανες.Γύρισέ το πίσω asap.
mihalakis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Η μοτορολα δεν εκλεισε ακομα, απλα παει απο το κακο στο χειροτερο....
clevercitizen Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Το κινητάκι μια χαρά είναι, φυσάει. Το μόννο μειωνέκτιμα είναι η μικρή διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Ε τώρα άμα κλείσει, άντε με το καλό τι να της κάνω... Ελπίζω για ένα χρόνο να μην τα τινάξει( 1 χρόνο αντέχουν τα κινητά μαζί μου)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.