poscaman Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 σκάσε από τη ζήλια σου Παππού. Εγώ έχω... νια νια νια νια νια edit: κι εσύ Πόντιε
censOred Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Αλλαξε το site,αλλαξε ονομα,domain. Εγώ μέσα στον φλεβάρη είχα παραγγείλει κανονικά 2 μπλουζάκια. Εγώ λέω να παρετε κανα τηλεφωνο,όσοι θέλετε,αυτός που χει το μαγαζί θυμάμαι ήταν τέρμα εξυπηρετικός.(ή περιμένουμε το Moderation να μας πει αν αλλαξε τιποτα)_ [offtopic]το teezy δεν μου φαίνεται καλύτερο απο το blouzakia σαν όνομα,αν και είναι catchy.[/offopic]
NOPSTRIM Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Ρε παιδιά υπάρχει! γιατί λέτε ότι δεν υπάρχει; στη αρχική σελίδα να πάτε και να πατήσετε στο link και μετά στο search να γράψετε insomnia σε 13 διαφορετικά χρώματα το βγάζει
phanispal Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Εγώ λέω να παρετε κανα τηλεφωνο,όσοι θέλετε,αυτός που χει το μαγαζί θυμάμαι ήταν τέρμα εξυπηρετικός. Ακριβώς, μου 'χε κάνει εντύπωση μάλιστα. Ένα issue πάντως που ίσχυε όταν είχα παραγγείλει εγώ, ήταν ότι τα σχέδια αντιστοιχούσαν αποκλειστικά στα συγκεκριμένα χρώματα, δηλαδή δε μπορούσα να πάρω τον Insomniac στην παραλία σε κόκκινο χρώμα. Μου 'χε φανεί παράξενο, ρώτησα και μου 'πε το παλικάρι ότι δυστυχώς δεν ήταν εφικτό. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα βέβαια.
nick#18 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Μισο..δλδ μπορουμε να παραγγειλουμε ακομα απο τα του 2008?
phanispal Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Τι εννοείς; Τα σχέδια είναι τα ίδια, 2 στην ουσία. 'Εχω την εντύπωση πως έχουν προστεθεί μερικά χρώματα, ίσως μόνο αυτό τώρα που το σκέφτομαι.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Οταν πατησα εμφανιση σχεδιων κατα ονομα, στο I δεν υπηρχε Insomnia. Αλλα αφου το βγαζει στο search, πασο. Την επομενη βδομαδα θα προμηθευτω μερικα χεχε!
yayawoot Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Αγόρασα και το δικό μου Insomnia shirt! Στα χρώματα υπάρχει τεράστια ποικιλία! Sent from my iPhone using Insomnia.app
phanispal Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Υπάρχουν κι άλλα πέρα απ' αυτά που φαίνονται στη σελίδα τους θες να πεις;
yayawoot Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Όχι για αυτά που φαίνονται στο site λεω.. Άλλα αν κάνεις μία απλή αναζήτηση με keyword ''insomnia" σου εμφανίζει 5-6 χρώματα.. Αν κλικάρεις όμως πάνω σε ένα απο αυτά έχει άλλα 20 περίπου χρώματα! Update: Το μπλουζάκι κατέφθασε!! Το σχέδιο απλά τέλειο,η ποιότητα της μπλούζας πάρα πολύ καλή!! Λίγο στενό στα μανίκια αλλά ξεπερνιέται !!
SPANK Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Άλλη μια παραγγελία για εναν incomniac στην παραλία σε μπλε μολις έγινε
SPANK Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Άλλη μια παραγγελία για εναν incomniac στην παραλία σε μπλε μολις έγινε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.