Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 δεν είναι θέμα παλαιότητας αν διάβαζες από την αρχή το topic θα το έβλεπες
xtrmsnpr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Πάντως υπάρχουν μπλουζάκια ακόμα!! :)K μετά από σχεδόν 1.5 μήνα που τ έχω,είναι φοβερά.Πολύ καλή ποιότητα!!
Chrisxxx Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Eστειλα την παραγγελια πριν απο λιγο και πηρα 2 για να τεσταρω το μεγεθος. Ετοιμαζω μεγαλυτερη παραγγελια αφου τα δω :ο Στις μπλουζες με μανικι μπαινει σταμπα;
joannito Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 δεν είναι θέμα παλαιότητας αν διάβαζες από την αρχή το topic θα το έβλεπες καλα δεν ημουν τοσο παρατηρητικη :p:p:p:p
joannito Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 τι ακριβως εχουν πανω τα μπλουζακια? το λογοτυπο του insomnia?
Chrisxxx Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Ναι δες την αρχικη σελιδα, φυσικα μπορεις να φτιαξεις οτι μπλουζακι θελεις εσυ. Απο οτι ειδα γινεται το ιδιο και στις μπλουζες με μακρυ μανικι οποτε μαλλον θα παραγγειλω εναν insomniac ακομα!
johnykim Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Καλα εμένα είχε γίνει λαθος.Εδω κ 2 μηνες δεν την είχα πληρώσει Σήμερα ομως με πήρανε τηλέφωνο κ θα ξανα έρθουν.
jakegate7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Ένα έχω να πω, οι INSOMNIACS είναι τρελοί! Τώρα το είδα το topic και τσίμπησα και ένα μπλουζάκι .
ekkli Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 k γω μολις ειδα το θεμα, δε μπορουσε να μπει ενα μπανερακι στην εξωπορτα ? κατι που δε μπορω να βρω στο σάιτ ομως κ μαλλον θα τους παρω τηλ ειναι το μεγεθος των μεγεθων, εξηγουμαι, σε ολα τα σάιτ του εξωτερικου εχει οδηγιες για να μετρηθεις κ να βρεις το νουμερο που σου ταιριαζει, καθ'ότι υπαρχουν μικροδιαφορες απο κατασκευαστη σε κατασκευαστη. εγω πχ -παρ'ότι 1,96- παιζω μεταξυ large & medium, σε οριακη φαση. τεσπα δεν ειναι αποτρεπτικο αυτο κ δεν το αναφερω εδω για να το διορθωσετε σεις, αφορα, προφανως, το mplouzakia.gr.
Chrisxxx Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Και εγω το ιδιο προβλημα ειχα και τελικα πηρα 2 XL και μου ειναι μια χαρα. Δες το ποστ 56.
johnykim Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 k γω μολις ειδα το θεμα,δε μπορουσε να μπει ενα μπανερακι στην εξωπορτα ? κατι που δε μπορω να βρω στο σάιτ ομως κ μαλλον θα τους παρω τηλ ειναι το μεγεθος των μεγεθων, εξηγουμαι, σε ολα τα σάιτ του εξωτερικου εχει οδηγιες για να μετρηθεις κ να βρεις το νουμερο που σου ταιριαζει, καθ'ότι υπαρχουν μικροδιαφορες απο κατασκευαστη σε κατασκευαστη. εγω πχ -παρ'ότι 1,96- παιζω μεταξυ large & medium, σε οριακη φαση. τεσπα δεν ειναι αποτρεπτικο αυτο κ δεν το αναφερω εδω για να το διορθωσετε σεις, αφορα, προφανως, το mplouzakia.gr. Υπάρχει στην αρχική ενα μπανερ... Εγω είμαι 1.83 ,70 κιλά και πήρα σε medium.Εσυ απο large και πανω εισαι.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Ξεθαβω! Θελω μπλουζακι. Τo site εχει αλλαξει και δεν εχει ινζομνιομπλούζακα!! Τις πταιει, κυριοι διαχειρισται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.