Προς το περιεχόμενο

Insomnia T-shirt 2008

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα πάρω κ γωωωωω!!!

Το πράσινο είναι ωραίο,αλλά η ομπρέλα τ χαλάει κ έτσι θα πάω στο μπλε σκούρο!

edit,δν άντεξα..πήρα 2...

μια πράσινη xl

κ μια μπλε σκούρο xxl

Αααα σ πόσες μέρες θα έρθουν;;;

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδια και εγω αγορασα τον τυπά στην παραλια!αληθεια στο φορουμ παει κανενα φραγκο?και μηπως ξερετε ποτε θα ερθει η παραγγελια?

Δημοσ.

Για το πότε θα έρθει η παραγγελία θα πρέπει να συννενοηθείτε με το site που τα πουλάει.

Η συμφωνία που έχουμε κάνει είναι να μην έχει κέρδος το forum ώστε να είναι η τιμή χαμηλότερη και τα μπλουζάκια να έρχονται σε εσάς όσο το δυνατό πιο φτηνά. :-)

Δημοσ.
Για το πότε θα έρθει η παραγγελία θα πρέπει να συννενοηθείτε με το site που τα πουλάει.

Η συμφωνία που έχουμε κάνει είναι να μην έχει κέρδος το forum ώστε να είναι η τιμή χαμηλότερη και τα μπλουζάκια να έρχονται σε εσάς όσο το δυνατό πιο φτηνά. :-)

Θα μας πιάσουν τα κλάμματα,μην τα λες έτσι απότομα αδερφέ μου.:devil:

Τώρα μίλαγα με κάποιον του χώρου,ήθελα κάτι μπλουζάκια για διαφημιστικά στο μαγαζί μου.Για 100 τεμ τα βρίσκω 1.6?+0.70? η μεταξοτυπία....)

Δημοσ.

Ναι τηλεφωνηθήκαμε με τ παιδιά,μια χαρά εξυπηρετικοί.Μέχρι τέλος αυτής της βδομάδας μ είπαν,τ πολύ τν επόμενη θα είναι εδώ.Για να δούμε.

Δημοσ.
Θα μας πιάσουν τα κλάμματα,μην τα λες έτσι απότομα αδερφέ μου.:devil:

Τώρα μίλαγα με κάποιον του χώρου,ήθελα κάτι μπλουζάκια για διαφημιστικά στο μαγαζί μου.Για 100 τεμ τα βρίσκω 1.6?+0.70? η μεταξοτυπία....)

Ναι φίλε μου, η διαφορά είναι ότι εμείς ζητήσαμε να μας φτιάξουν μπλουζάκια, όχι κουρέλια. Όποιοι τα πάρουν θα επιβεβαιώσουν για την ποιότητα της μπλούζας και της εκτύπωσης.

Δημοσ.

Έφτασε και είναι πολύ ωραίο!

Μια κάνουμε και μια δοκιμή στο πλυντήριο για τις αντοχές της μπλούζας :P

Δημοσ.

οεοεοοε

ήρθε και η δική μου και την έβαλα στον κυριακάτικο καφέ.

λευκή για αλλαγή. μια χαρά ποιότητα.

να βγάλετε και άλλες. Χριστουγεννιάτικες, πασχαλινές κτλ.. πολύ φάση

Δημοσ.

yaaaayyy!!

Μόλις έφτασαν κ οι 2 δικές μ!Η μπλε σκούρο xxl μάλλον πάει για τν μπαμπά μ,αφού πλέω μέσα..χαχααχαχααχ,αλλά η πράσινη xl μια χαρά κάθεται.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ρε παιδιά εσείς που πήρατε σε πόσες μέρες έρχεται??θέλω να πάρω ένα του insomnia και ένα που έχω φτιάξει εγώ.Από ποιότητα της μπλούζας τι λέει??

Δημοσ.
Ρε παιδιά εσείς που πήρατε σε πόσες μέρες έρχεται??θέλω να πάρω ένα του insomnia και ένα που έχω φτιάξει εγώ.Από ποιότητα της μπλούζας τι λέει??

6 εργάσιμες έκανε για εμένα.

Η μπλούζα είναι η κλασική 100%cotton που έχουν τα καλά σταμπάδικα. Πολύ καλή ποιότητα και της μπλούζας και της στάμπας. Την έπλυνα κιόλας και δεν είχα πρόβλημα κανένα (σίδερο από την μέσα πλευρά πάντα...).

Πάντως την είχα φορέσει προχτές σε ένα μπαράκι (Kibubu στο Γαλάτσι) και 2-3 με κοιτούσαν....πλάκα είχε!!!!

Πολύ καλό και το σχέδιο και η ποιότητα guys, well done!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...