The_Edge Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Είχε γυναικεία στο site, δεν ξέρω γιατί τα έβγαλαν. Αν επικοινωνήσεις μαζί τους πιστεύω ότι δε θα υπάρχει πρόβλημα να σου φτιάξουν.
georgepao Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Παιδιά καλημέρα Μίλησα μαζί τους και μπορούν να μου κάνουν το ίδιο σε σχέδιο ακόμα και σε πουκάμισο το οποίο προτιμώ γιατί έχω λίγα παραπάνω κιλά οι κύριοι είναι πολύ εξυπηρετικοί επικοινωνήστε μαζί τους για ότι και αν θέλετε.
alexzzz Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 γιατί έχω λίγα παραπάνω κιλά οι κύριοι είναι πολύ εξυπηρετικοί επικοινωνήστε μαζί τους για ότι και αν θέλετε. ..."άντρας χωρίς κοιλιά, σπίτι χωρίς μπαλκόνι..."!
status Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 ..."άντρας χωρίς κοιλιά, σπίτι χωρίς μπαλκόνι..."! χααχαχαχα Καλόοοοοοοοοοοοοοοο
nick#18 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 ετσι θα γνωριζομαστε και στους δρομους....προχορας προχορας στο κεντρο και φωναζεις isomniac και θα σε καταλαβει ο αλλος
dermitzos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Παίδες, παρήγγηλα κ εγώ ένα μάυρο t-shirt με τον insomniac στην παραλία!!! Αλήθεια, ποσοστό πάει στο φόρουμ ή οχι?
Kostas_xolargos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 άψογο, έχει και αντικαταβολή το site...why not ναι ετσι μπορει να παραγγειλω και εγω
kaly13 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Τέλεια! Πήρα δύο μπλουζάκια για μένα και τον αδερφό μου! Εγώ σε μπλε, ο Αλεξ σε κόκκινο. Το κλασσικό, όχι αυτό με το Laptop! Keep up the good work, guys!!! Υ.Γ. Η βιοτεχνία είναι στα Γιάννενα! Κι εγώ από εκεί είμαι!!!
lefi Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Λοιπόν τα έξης σχόλια από εμένα: 1) Το λογότηπο του Insomnia δεν μου αρέσει οπότε είναι αποτρεπτικό για να πάρω το μπλουζάκι. 2) Η δεν κοίταξα καλά η δεν έχετε βάλει σε αυτό το topic α) Τρόπο παραγγελείας, πληρωμής, παραλαβής β) Τιμή.
predator Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 2) Η δεν κοίταξα καλά η δεν έχετε βάλει σε αυτό το topic α) Τρόπο παραγγελείας, πληρωμής, παραλαβής β) Τιμή. αν δεις στο αρχικο ποστ δινει ενα λινκ που λεει τα παντα αναλυτικα.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Φοβερο χεχε, θα παραγγειλω με την πρωτη ευκαιρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.