Προς το περιεχόμενο

Just Cause 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

<a href=justcause22010040700505.png' alt='justca

Παιδια επαιζα το demo και ειπα να ποσταρω και ενα benchmarkaki .Ας ποσταρει και κανεις αλλος και απο το κανονικο game αν θελετε...Ειδικα με 5χχχ θα με ενδιεφερε να δω αποτελεσματα.

Δημοσ.

Στο δικο μου μηχανημα στο τριτο benchmark βαρεσε Μ.Ο. 35.6 FPS. Ειχα τα παντα σε οτι ποιο ΜΑΧ μπορουσα να βαλω εκτος απο το ΑΑ που το ειχα στο 4χ και σε αναλυση 1680χ1050.

Το συστημα ειναι: ATI Radeon 5850 (normal), Core 2 Duo E8200 (normal), 4GB ram 800Mhz.

Σιγουρα τρωω μπουκαλια απο την CPU και ειμαι σιγουρος οτι μπορει να παει περισσοτερο με εναν καλουτσικο τετραπυρηνο.

Δημοσ.
<a href=justcause22010040700505.png' alt='justca

Παιδια επαιζα το demo και ειπα να ποσταρω και ενα benchmarkaki .Ας ποσταρει και κανεις αλλος και απο το κανονικο game αν θελετε...Ειδικα με 5χχχ θα με ενδιεφερε να δω αποτελεσματα.

49.93? Something is really wrong here (δεδομένου ότι έχεις και I7). Κάνε ένα έτσι και δες τι GPU usage έχεις (είτε με το Precision να βάλεις σε 'OSD' τo GPU1/2 usage, είτε να ενεργοποιήσεις την SLI bar από το nHancer).

Δημοσ.

Σκεφτομαι να βαλω windows 7 μονο και μονο για το JC2.. αξιζει να βαλω windows 7 μονο και μονο γι αυτο το παιχνιδι η σα σερνεται σαν σκουληκι? Τουλαχιστον θα μπορεσω να το παιξω με καλυτερα γραφικα απο τις εκδοσεις των κονσολων? τι επειδοσεις θα εχει στο pc μου?

Δημοσ.
49.93? Something is really wrong here (δεδομένου ότι έχεις και I7). Κάνε ένα έτσι και δες τι GPU usage έχεις (είτε με το Precision να βάλεις σε 'OSD' τo GPU1/2 usage, είτε να ενεργοποιήσεις την SLI bar από το nHancer).

θα το κοιταξω μολις παω σπιτι .Παντως ειναι το demo και απο οτι ειδα και σε αλλα forum me 50% παει το usage.Eσυ ποσο πιανεις με την 295 στις ιδιες ρυθμισεις ?Πες μου μονο αν benchareis το demo ή απο το κανονικο .

Δημοσ.
θα το κοιταξω μολις παω σπιτι .Παντως ειναι το demo και απο οτι ειδα και σε αλλα forum me 50% παει το usage.Eσυ ποσο πιανεις με την 295 στις ιδιες ρυθμισεις ?Πες μου μονο αν benchareis το demo ή απο το κανονικο .

Κάνε update το demo στην έκδοση 1.0.0.2 και βγάλε το Bokeh filter (αυτό μου έριχνε τρελά τις επιδόσεις). Χωρίς το Bokeh filter είχα κοντά στα 57fps average στο demo (και μένα το usage δεν ήταν στο 90%, κάπου 60% ήταν αν θυμάμαι καλά).

Στην final version υπάρχει bug με το SLI και δεν σου εμφανίζει το Bokeh filter. Για να εμφανιστεί, πρεπεί να κάνεις disable το SLI και να μπεις στο παιχνίδι. Προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει ακόμα την τελική έκδοση αλλά έχω ακούσει ότι το benchmark στην πόλη γονατίζει όλα τα high-end συστήματα!

Δημοσ.
Κάνε update το demo στην έκδοση 1.0.0.2 και βγάλε το Bokeh filter (αυτό μου έριχνε τρελά τις επιδόσεις). Χωρίς το Bokeh filter είχα κοντά στα 57fps average στο demo (και μένα το usage δεν ήταν στο 90%, κάπου 60% ήταν αν θυμάμαι καλά).

Στην final version υπάρχει bug με το SLI και δεν σου εμφανίζει το Bokeh filter. Για να εμφανιστεί, πρεπεί να κάνεις disable το SLI και να μπεις στο παιχνίδι. Προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει ακόμα την τελική έκδοση αλλά έχω ακούσει ότι το benchmark στην πόλη γονατίζει όλα τα high-end συστήματα!

Tην τελικη εκδοση εχω και απο οτι ειδα τωρα που το ξανατρεξα στις ιδιες ρυθμισεις που ποσταρα και πιο πανω παει με gpu1 95% ,gpu2 75-80% usage και παει 50 fps.

---------- Προσθήκη 08-04-2010 στις 00:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 07-04-2010 στις 23:54 ----------

Εβγαλα την μια gpu και ειχα στο benchmark 30fps ,ενω εμφανισε και το bokeh filter το οποιο ομως ηταν οff.Εσυ john για να ειχες το bokeh off σημαινει οτι ειχες βγαλει το sli λογικα αλλιως δεν θα ειχες την επιλογη του .Αλλα ειχες 57 fps με sli disable?Ειχες 8ΑΑ στις ρυθμισεις σιγουρα?

Δημοσ.

Α εμενα δεν το εμφανιζει παρα μονο αν το απενεργοποιησω το sli .Παντως απο οσο εχω δει παιζει χαλια σε πολλες καρτες.Σε ορισμενους η 5970 το βγαζει με 70fps ,τιποτα δηλαδη .Για αυτο ειπα και εγω εδω να δουμε καποια benchmarks.Eχει ενδιαφερον ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...