polonos1313 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Μόλις ολοκλήρωσα την πρώτη αποστολή και θα πω οτι δεν μου άρεσε καθόλου το game !!
UpToDate_ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Μόλις ολοκλήρωσα την πρώτη αποστολή και θα πω οτι δεν μου άρεσε καθόλου το game !! ξκασλκσα
zvarthangalos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 ξκασλκσα ''Aκόμη δεν τον είδαμε Γιάννη τον εβγάλαμε'':lol:
fearwhatnow Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Aπο τις βλακειες τυπου Prototype ειναι 1000 φορες καλυτερο.Και επιτελους οι εκρηξεις σε αυτο το παιχνιδι ειναι πραγματικα εκρηξεις και οχι βεγγαλικα.
ikaruga24 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Aπο τις βλακειες τυπου Prototype ειναι 1000 φορες καλυτερο.Και επιτελους οι εκρηξεις σε αυτο το παιχνιδι ειναι πραγματικα εκρηξεις και οχι βεγγαλικα. Αυτο και το Lost planet σε οτιν αφορα τις εκρηξεις.
Galis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 το παιχνιδι ειναι πολυ καλο αλλα εχουμε γινει ολοι πολυ παραξενοι και μας φταινε ολα
constantinos_rho Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Καταντάει λίγο επαναλαμβανόμενο το παιχνίδι μετά από λίγο ή μου φαίνεται??? το παιχνιδι ειναι παρα πολυ καλο με ενα τεραστιο κοσμο για εξερευνηση. να ρωτησω κατι? ποιο παιχνιδι δεν ειναι επαναλαμβανόμενο ??? ολα απο καποια στιγμη και μετα τα ιδια και τα ιδια κανεις. ειτε εναι FPS (σκοτωνεις συνεχεια) ειτε RPG (quests συνεχεια) ειτε RACING (τρεχεις συνεχεια).
Tzimmys Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Αυτο και το Lost planet σε οτιν αφορα τις εκρηξεις. Το lost planet είχε τις καλύτερες εκρήξεις που είδα ποτέ. Αυτό ακόμα κατεβαίνει.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Σύμφωνο είναι επαναλαμβομενο αλλα σίγουρο έχεις πιο πολλά πράγματα να κανεις από το πρώτο. Από εκεί και πέρα το νησί είναι τεράστιο και ποτε δεν βαριέσαι, εγώ έχω παίξει κάνα 7 ορο και μονο στο 6% είμαι κάνοντας όμως 100% "chaos" όπου πάω Είναι ένα από τα καλύτερα sandbox games που έχω παίξει μετά το GTAIV. Άμα είχε και cover system θα ήταν epic!
darksky100 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 ρε παιδια οταν αρχιζεις το παιχνιδι που πεφτεις απο το αεροπλανο και πιανεις τον αλλον που πεφτει.μετα πως πας εκει που πρεπει να πεσεις? 1
darksky100 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Πληκτρα "w" "a" "s" "d" ; λολ νομιζεις οτι δεν δοκιμασα?αλλα τιποτα πεφτω πριν φτασω εκει
agelosLX Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Ναι είναι ένα θέμα να πέσεις στο σημείο που πρέπει...εγώ κατα τύχη προσγειώθηκα πιο κάτω και στην πλαγιά και όπως άρχισα να ανηφορίζω μου πέταξε το cutscene που πάει παρακάτω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα