fearwhatnow Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Να ρωτησω κατι εμμεσως σχετικο?: Αν θελω να βαλω τα win7 σε dual boot με τα xp που εχω στον C βαζω το δισκακι των win7 και απο System Recovery κανω Shrink xp volume και μετα εγκαθιστω κανονικα??
Sir Pretender Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Το παιχνίδι είναι απίστευτο, τέτοιο ανοιχτό gameplay δεν θυμάμαι να 'χω ξαναδεί σε τίτλο του είδους, ούτε καν σε GTA. Ακατάπαυστη δράση, τρελό βάθος, ποζεριά και εφέ σε όλο τους το μεγαλείο και γενικώς, κορυφαίο αποτέλεσμα. Ο γάντζος τα σπάει, κολλάει σούπερ με το όλο gameplay, παίζει μεγάλο ρόλο στην εξέλιξή του και γενικώς... μια χαρά! Προβλέπω να σουβλίζω αρνί παρέα με τον Rico Ριβιού για όσους θέλουν και μια ακόμα γνώμη.
stavroulis1985 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δηλαδη δεν γινεται να κανουμε καποιο τρικ να δουλεψει σε ΧΡ? Θα πρεπει αναγαστικα βαλουμε Vista η 7?
UpToDate_ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δηλαδη δεν γινεται να κανουμε καποιο τρικ να δουλεψει σε ΧΡ?Θα πρεπει αναγαστικα βαλουμε Vista η 7? To παιχνιδι ρολαρει αποκλειστικα σε dx10. XP->Moνο dx9. Οπως καταλαβενεις ειναι αδυνατο να τρεξει σε XP.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Είναι DX10-11 το game. Οποτε δεν ΧΡ, και γιατί έχετε ΧΡ απορώ. Έστω dual boot ρε guys. Κάνω install τώρα σε λίγο εντυπώσεις και screens.
konsolakias Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Μερικοί έχουν XP γιατί δεν θέλουν να έχουν πειρατικό λειτουργικό και δεν θέλουν να αγοράσουν ξανά windows... Ενδιαφέρον φαίνεται το παιχνίδι. Το βασικό ερώτημα μου είναι πόσο σε παρακινεί να κάνει τα side missions. Επίσης έχω διαπιστώσει ότι τα open world παιχνίδια που δεν ασχολούνται αρκετά με αυτοκίνητα μηχανές και πόλεις τα βαριέμαι. Εδώ βλέπω ότι έχει αρκετά οχήματα αλλά δεν είμαι σίγουρος ποσό απαραίτητα /χρήσιμα είναι. Video review του παιχνιδιού υπάρχουν εδώ http://www.blog4games.gr
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Μερικοί έχουν XP γιατί δεν θέλουν να έχουν πειρατικό λειτουργικό και δεν θέλουν να αγοράσουν ξανά windows...] Τι? Πλακα κανεις τώρα φαντάζομαι έτσι? Τέσπα on topic. Το game είναι ελαφρύ σχετικά με c2d 3.4, 4870 1g, 4g ram. Όμορφα graphs, καλο gameplay, χείριστο voice acting και επίσης λείπουν πολλά elements όπως σωστό crouch, cover και walk. Ένα καλο fun game όπως και το παλιό.
stavroulis1985 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 To παιχνιδι ρολαρει αποκλειστικα σε dx10.XP->Moνο dx9. Οπως καταλαβενεις ειναι αδυνατο να τρεξει σε XP. Αρα παμε για εγκατασταση και των vista μαζι με τα XP(γιατι δεν θελω να τα χασω) αλλα πως γινεται αυτο?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Απλά κανεις install τα Windows 7 (δεν υπάρχει λόγος για vista) σε διαφορετικό partition. Google it.
hydro9 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Ποιο patchακι? Που? Ωραιο παιχνιδακι, διασκεδαστικο, αλλα κατ'εμε ειναι σχετικα δυσκολο να παιχτει με πληκτρολογιο και ποντικι. Βολευει περισσοτερο ο μοχλος.. Και το λεει αυτο καποιος που παιζει στην πλειοψηφια με k&m.
adamspir Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Καταντάει λίγο επαναλαμβανόμενο το παιχνίδι μετά από λίγο ή μου φαίνεται???
zvarthangalos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Αν βάλω το joystick για να χειρίζομαι τα ελικόπτερα θα δουλέψει;και κατι αλο που δεν ξέρω αν το πρόσεξε κανείς πρσγείωση πως γίνεται;
fe31h Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Γεια σας... Εχω το PC της υπογραφης... το ξερω δεν καλυπτει τα min req αλλα οκ..(εχει παιξει και αλλα παιχνιδια οπου ουτε που ακουμπαει τα min req ) Παω να το βαλω στα XP τιποτα.. μου λεει πως εχω παλια windows, παω να το τρεξω στα 7 μου βγαζει σφαλμα που λεει πως δεν εχω αρκετο αποθηκευτικο χωρο... στον σκληρο εννοει?? γιατι στον δισκο που ειναι το παιχνιδι εχω 8GB και στων windows εχω 4.5GB... Ευχαριστω εκ των προτερων
nickvog Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Ποιο patchακι? Που? Ωραιο παιχνιδακι, διασκεδαστικο, αλλα κατ'εμε ειναι σχετικα δυσκολο να παιχτει με πληκτρολογιο και ποντικι. Βολευει περισσοτερο ο μοχλος.. Και το λεει αυτο καποιος που παιζει στην πλειοψηφια με k&m. Eγώ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΛΟΓΟ το απεγκατέστησα τελείως !!!!! Καλό φαίνεται αλλά σε υποχρεώνει σε ΕΝΑ ΣΩΡΟ πλήκτρα και μάλιστα δεν αναγνωρίζει αρκετά από τα υπάρχοντα (πχ. DEL, ENTER) ώστε να καταντάει σχεδόν σαλάτα το keymapping και κουραστικό το gameplay... Μας έφαγαν τα ports....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα