Προς το περιεχόμενο

Just Cause 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Για να χαρείτε τα "Nvidia features" όσοι έχετε ΑΤΙ κάρτες, φτιάξτε ένα shortcut του ATI Tray Tools με 'Nvidia device ID' ;)

john2gr,επειδη δεν εχω ηχο για να δω το βιντ:P

Και καλα ποια ειναι τα πραγματακια που βαζει επιπλεον η nvid;

Με το pcακι της υπογραφης,σε 19αρα θα εχω καπως προβληματακι με ολα στο full;

Bottleneck:/

• Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στις πόλεις μέσα θα έχεις πτώση του framerate (με τον Q6600 στα 3Ghz πέφτω στα 40-44fps μέσα στις πόλεις, regardless of the details). Κατά τα άλλα κάτι εφέ για το νερό και το Depth Of Field είναι τα έξτρα χαρακτηριστικά αν δεν κάνω λάθος, όλα τα υπόλοιπα είναι επιλέξιμα στου "κόκκινους"

Δημοσ.
Στις πόλεις μέσα θα έχεις πτώση του framerate (με τον Q6600 στα 3Ghz πέφτω στα 40-44fps μέσα στις πόλεις, regardless of the details). Κατά τα άλλα κάτι εφέ για το νερό και το Depth Of Field είναι τα έξτρα χαρακτηριστικά αν δεν κάνω λάθος, όλα τα υπόλοιπα είναι επιλέξιμα στου "κόκκινους"

Aρα στις πολεις το 20αρακι μου θα το εχω:D..-.-

Depth of field εχω και στο Empire total war:P

Πως γινεται τοτε να ειναι διαθεσιμο μονο για NV;

Το νερο φενοταν και γαμω T_T..

Δημοσ.
Η ειδική έκδοση του DoF (Bokeh filter) είναι για τις Nvidia, όχι το default DoF :P

Και παλυ το νερο ηταν γ@@@@ματο:P

Και το depth of field θα ηταν χρησιμο για την κανονικη εκδοση...μιας και το παιχνιδι ειναι τεραστιο...και ενα θολωμα στο τελος του οριζοντα θα το εκανε πολυ πιο αληθοφανη..οχι οτι δεν ειναι ποοοολυ xD

Δημοσ.
Πολύ καλό το demo. Το time limit όντως είναι κάπως χαζό :/

Έκανα ντου σε έναν general της μπανανίας, του πέταξα ότι είχα και δεν είχα και η ζωή του δεν μειώθηκε στο ελάχιστο! WTF?

Παιδιά λύθηκε τελικα το θέμα του time limit με ενα patchaki-trainer που βγάλανε τα ''demonia'' τουλάχιστον με αυτό το patch-trainer ξεδιπλόνωνται πολλα χαρίσματα του game

που προσωπικά εχω πάρει την απόφαση να το αγοράσω.:-D

Δημοσ.

ρε παιδια το παιγνιδι γιατι δεν δέχεται τα πλήκτρα,εντερ,ντιλιτ κλπ; Εχω logitech mx3200 και επίσης δεν δέχεται τα επιπλέον πλήκτρα του ποντικιού στον χειρισμο...σε παρα πολλα άλλα παιγνιδια λειτουργουν ολα κανονικα...Καμια ιδεα;

@zvarthangalos

Ολα καλα,αλλα ας ειχαν βρε παιδι μου και μια επιλογη για ατέλειωτη ενέργεια...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
ρε παιδια το παιγνιδι γιατι δεν δέχεται τα πλήκτρα,εντερ,ντιλιτ κλπ; Εχω logitech mx3200 και επίσης δεν δέχεται τα επιπλέον πλήκτρα του ποντικιού στον χειρισμο...σε παρα πολλα άλλα παιγνιδια λειτουργουν ολα κανονικα...Καμια ιδεα;

@zvarthangalos

Ολα καλα,αλλα ας ειχαν βρε παιδι μου και μια επιλογη για ατέλειωτη ενέργεια...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σου απαντήσω για το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις με το πληκτρολόγιο σου το δικό μου είναι microsoft και δουλεύει ρολόι,ίσως στο google να βρείς

κάποιες απαντήσεις.

Επεξ/σία από zvarthangalos
Δημοσ.
και εγώ με g15 και mx550 (και τα 2 logitech) μια χαρά είμαι, όλα δουλεύουν.

Δηλαδή τα επιπλέον πλήκτρα του ποντικού δουλεύουν κανονικά σ'εσενα;

Έχεις κάνει καμιά ρύθμιση απο το set point;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ψαχνω τοση ωρα και δεν βρισκω το thread.Αν ειναι καποιος μοντ ας το μεταφερει εκει.Κυκλοφορει σε λιγη ωρα λοιπον.Θα αναγκαστω να βαλω dual boot τα win7 με τα xp που εχω τωρα για αυτο το παιχνιδι. :fear:

Δημοσ.

Aντε ανασταση,ουτε εγω το εβρισκα:lol:.

Κανονικα δεν εχει βγει ηδη;

Μονο Αμερικα βγενει στις 23/3;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...