GiorGhino Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Πρώτα από όλα να χαιρετήσω την ομάδα. Ψάχνω βδομάδες (μάταια ) ένα δραστήριο φόρουμ, ελπίζω να κατέληξα. Eκανα εγγραφή στο PayPal και τωρα μου λεει ότι χρεωσε την καρτα μου 15 ευρώ να πάω να δω την κατάσταση της καρτας όπου θα δω 4 ψηφία για να τα βάλω στο site. Εχω WeBuy απο την πειραιώς. Μπαίνω στην σελίδα με της κινήσης της κάρτας και δεν έχει τίποτε παρά την φώρτωση των 52ευρώ που τις έκανα (μόλις χτες την έβγαλα) Εντουτοις στην κατάσταση της κάρτας πλέον δείχνει 49,κιάτι ευρώ. Με χρέωσαν ήδη και δε ψάχνω στο σωστό μέρος να βρω τον κωδικό, η άλλο πράμα είναι (π.χ. προμήθεια φώρτοσης)? Your card was charged ?1.50 EUR. Check your card statement and find the 4-digit PayPal code for the charge. Enter the 4-digit code to confirm your card. Που τα βρίσκω τα 4 ψηφία?
GiorGhino Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Ενημαερωτικό? Πιο ενημερωτικό? Τις εχω πει να με ενημερώνει με e-mail αλλα δεν μου χει έρθει τίποτα.
cosmos000 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Πάρε ένα τηλεφωνάκι στην τράπεζα και ζήτα τους να σου πουν τον τετραψήφιο κωδικό της συναλλαγης που έγινε.Συνήθως στο στέλνουν με ενημερωτικό αλλά κάθε μήνα νομίζω.
GiorGhino Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 πρεπει να περιμενω 2-3 μερες και ας λεει οτι χρεωθηκα εκει?
GIANNISPATRA Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Γενικώς σε σοβαρές εταιρείς όπως paypal , moneybookers κλπ . ζητάνε αυτό τον κωδικό επιβεβαίωσης για να επιβεβαιώσουν ότι είσαι εσύ ο κάτοχος της κάρτας. Αν πάρεις τηλέφωνο στο λένε αμέσως . Αν και έχει χιολιοειπωθεί αυτή η διαδικασία στο μέγα thread για τον οδηγώ για το paypal.
Spitzenklasse Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Φίλε μου, να σε διορθώσω ως παλιός χρήστης της υπηρεσίας. Στην ενεργοποίηση της υπηρεσίας δεν σε χρεώνει 15 ευρώ αλλά μόνο 1,5 το οποίο μάλιστα σου επιστρέφεται όταν εισάγεις τον τετραψήφιο κωδικό που θα αναγράφεται στο εκκαθαριστικό σημείωμα του μηνός που θα σου στείλει η τράπεζά σου. Οπότε μην ανησυχείς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.