Προς το περιεχόμενο

Ηλκετρολογος μηχανικος Πατρα η Θεσσ

Υοοhoo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελεος ρε παιδια δεν προκειτα να κολλας πλακετες.Αυτο δεν γινεται γενικα στις μερες μας.

Οταν εισαι μηχανικος Η/Υ αναλαμβανεις να σχεδιασεις συστηματα δικτυων, οπτικων ινων, κινητης τηλεφωνιας και αλλα.Το συστημα πληροφορικης μιας τραπεζας ποιος το σχεδιαζει, ο μαναβης?

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βάλε και το γεωγραφικό κριτήριο μέσα. Αν θέλεις να ξεσκάσεις μια φορά και... να πας από εκεί που ήρθες άλλο να θέλεις 2ωρίτσες άλλο 5. Μη σου φαίνεται αμελητέο, είναι ένα ταξίδι που θα κάνεις αρκετές φορές. Βάλε επίσης και ποια πόλη σου αρέσει πιο πολύ, οι φίλοι σου προς που θα πάνε. Εντάξει δεν είναι τα κυριότερα κριτήρια αλλά είναι πολύ σημαντικά και θα σε βοηθήσουν σε περιόδους άγχους και πίεσης που θα έχεις.

Σαν πανεπηστήμια το ΑΠΘ που είμαι στη σχολή αυτή έχει και τα καλά της και τα κακά της. Από Πάτρα που ήταν ο ξάδερφος απ'ότι βλέπαμε πάνω κάτω ίδιο επίπεδο υπήρχε. Και επειδή ξέρω πολλούς Ηλεκτρολόγους Ξάνθη και Κρήτη γίνεται επίσης πολύ καλή δουλειά.

Γενικά αν θέλεις να δεις πιο έχει καλύτερο όνομα μην νομίζεις ότι κάποιος ψάχνει μετά που γίνεται πιο σωστή δουλειά, συνήθως πάνε πιο είναι πιο γνωστό οπότε πάνε ΕΜΠ, ΑΠθ,μετά Κρήτη και Πάτρα κοκ αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάποιος θα θέλει αποκλειστικά απόφοιτο συγκεκριμένης πόλης, μου φαίνεται αστείο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...