Προς το περιεχόμενο

Ηλκετρολογος μηχανικος Πατρα η Θεσσ

Υοοhoo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάντως απ'ότι έχει πάρει το αυτί μου στην Πάτρα έχει μαζευτεί όλη η γερουσία από καθηγητες (δεν την πάω την 3η ηλικία απόψε και δεν ξέρω και γιατί:devil:)

Δημοσ.

ναι σορρυ μηχανολογος ενοουσα ,

αυτο για ητ γερουσια το χω ακουσει για το ΕΜΠ πιο πολυ

παιδια ευχαριστω για τη βοηθεια .τ αποφασισα παω Πατρα (μ αρεσει πιο πολυ σαν πολη )

Δημοσ.
nick[;2220417']Πήγαινε.

Αλλά προετοιμάσου' date=' ο κόσμος(=φοιτητες+) στο μεγαλύτερο ποσοστό είναι γτπ.[/quote']

Χεχε.Αυτό ξαναπές το.:lol:

Γενικά πάντως επειδή είμαι στο ΤΕΙ αλλά έχω πάρε-δώσε με το ΑΠΘ, οι φοιτητές του πανεπιστημίου μου φαίνονται αρκετά πιο σοβαροί κατά μέσο όρο.

Δημοσ.
ναι σορρυ μηχανολογος ενοουσα ,

αυτο για ητ γερουσια το χω ακουσει για το ΕΜΠ πιο πολυ

παιδια ευχαριστω για τη βοηθεια .τ αποφασισα παω Πατρα (μ αρεσει πιο πολυ σαν πολη )

Ωραίο κριτήριο!:devil:

Δημοσ.

Εντάξει, στα 17-18, σχεδόν όλοι αποφασίζουν τι θα σπουδάσουν με τελείως yoohoo κριτήρια. Γι' αυτό και έχουμε δράματα μετά, βλέπε Generation700, τυλιχτές γύρου με πτυχίο ΑΕΙ, χαμός για τη Μαντόνα κλπ κλπ...

Τώρα, ο φίλος johnnyestia(*) προτιμάει την πολιτικά ορθή οδό της εξίσωσης, ως προς τη δυσκολία, τριών διαφορετικών τμημάτων ΗΜΜΥ, με διαφορετικό πρόγραμμα σπουδών, διαφορετικούς καθηγητές και διαφορετική βάση φοιτητών. Ας είναι.

* άλλη μια απόδειξη της ανώτερης δυσκολίας του τμήματος ΗΜΜΥ του Αριστοτελείου έναντι του τμήματος Πατρών, είναι το γεγονός ότι η σωστή αναγραφή του nickname ενός χρήστη, είναι πια παιχνιδάκι. :P

Δημοσ.
Ναι η δυσκολία μιας σχολής κρίνεται από το πόσοι την παρατάνε ή κλέγονται για μεταγραφές.Υπάρχουν σχολές στο ίδιο αντικείμενο που περνάς μαθήματα στο έτσι,και άλλες που έχεις να κάνεις με τα καπρίτσια του κάθε κομπλεξικού καθηγητή.Και στα ΑΕΙ και στα ΤΕΙ.

Κανείς δεν πήρε μεταγραφή ή παράτησε την σχολή γιατί ζορίστικε σε 3-4 μαθήματα.

nick[;2220417']Πήγαινε.

Αλλά προετοιμάσου' date=' ο κόσμος(=φοιτητες+) στο μεγαλύτερο ποσοστό είναι γτπ.[/quote']

Πάντως απ'ότι έχει πάρει το αυτί μου στην Πάτρα έχει μαζευτεί όλη η γερουσία από καθηγητες (δεν την πάω την 3η ηλικία απόψε και δεν ξέρω και γιατί:devil:)

Μην γράφετε μπαρούφες βρε.

Edit:

Τώρα, ο φίλος johnnyestia(*) προτιμάει την πολιτικά ορθή οδό της εξίσωσης, ως προς τη δυσκολία, τριών διαφορετικών τμημάτων ΗΜΜΥ, με διαφορετικό πρόγραμμα σπουδών, διαφορετικούς καθηγητές και διαφορετική βάση φοιτητών. Ας είναι.

Για την διαφορετική βάση φοιτητών θα συμφωνούσα μόνο για το ΕΜΠ. Όπως και να έχει, η δυσκολία κτήσης διπλώματος αποτελεί ένα φίλτρο τα αποτελέσματα του οποίου φαίνονται μετά την σχολή. Οι ενδιαφερόμενοι τότε δεν κάνουν διακρίσεις, θα το δείς και μόνος σου.

Δημοσ.
Για την διαφορετική βάση φοιτητών θα συμφωνούσα μόνο για το ΕΜΠ. Όπως και να έχει, η δυσκολία κτήσης διπλώματος αποτελεί ένα φίλτρο τα αποτελέσματα του οποίου φαίνονται μετά την σχολή. Οι ενδιαφερόμενοι τότε δεν κάνουν διακρίσεις, θα το δείς και μόνος σου.

Χμμμ...δεν ξέρω ρε συ. Μου τα λες λίγο μπερδεμένα.

Αν κατάλαβα σωστά την τελευταία πρόταση(ενδιαφερόμενοι=μελλοντικοί εργοδότες?), τότε γιατί να μην επιλέξει ο φοιτητής, το τμήμα εκείνο που θα ολοκληρώσει με τη λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία, αν δεχτούμε πως υφίσταται τέτοια διαφορά?

Μήπως γιατί όσο πιο δύσκολη είναι μία σχολή, τόσο καλύτερος επιστήμονας γίνεται ο σπουδαστής?

Οπότε, αν δεχτούμε πως η Πατρα είναι πιο εύκολη από το ΑΠΘ, τότε αυτόματα προσφέρει και κατώτερη ποιότητα σπουδών, ε?

Ε, αν το βλέπεις έτσι, τότε φοβάμαι πως δεν υπάρχει κοινός τόπος για συζήτηση.

Α!, επίσης, έχω κάτι φίλους ηλεκτρολόγους που σπουδάζουν στην Ξάνθη και απαιτούν να μάθουν γιατί η δική τους σχολή έμεινε έξω από την SuperLeague των τμημάτων ΗΜΜΥ. Αυτοί στο πηγάδι κατούρησαν?

Δημοσ.

Νομίζω πως είμαι αρκετά ξεκάθαρος. Τα υπόλοιπα συμπεράσματα που βγάζεις είναι δικές σου ιδέες, δεν λέω κάτι τέτοιο.

Αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα ότι το τμήμα στο ΑΠΘ είναι το μεγαλύτερο παλούκι στον κόσμο και αλλού μοιράζουν τα χαρτιά από το πρώτο έτος, τότε οκ, αποχωρώ :)

Δημοσ.

johnnyestia, σε μεγάλο ποσοστό οι φοιτητές του EMΠ είναι άζωοι,καμμένοι(=μονόχνωτοι/μονόπλευροι/στενόμυαλοι) από το φυτο-διάβασμα και γενικά... προβληματικοί ... (+ το τουπε/σνομπ του 'έχω περάσει ΕΜΠ ... ουαααουυυ )

Δημοσ.

εγώ σπουδάζω στους ηλεκτρολόγους στην Πάτρα..και για την ακρίβεια έχω ένα μάθημα ακόμα και τελειώνω!! Εννοείται ότι μπορείς να με ρωτήσεις ότι θες (στείλε και pm άμα θες). Απλά να διευκρινίσω 2 πράγματα. Πρώτον δεν κατάλαβα γιατί λες ότι στην Πάτρα δεν διδάσκεται προγραμματισμός..υπάρχουν πολλά μαθήματα προγραμματισμού (και ειδικά αν επιλέξεις τομέα υπολογιστών) και μάλιστα στον συγκεκριμένο τομέα υπάρχουν ίσως και οι καλύτεροι καθηγητές της σχολής. Δεύτερον σε ότι αφορά τη γερουσία..έχουν έρθει τα τελευταία χρόνια 5-6 καθηγητές ιδιαίτερα νέοι, από Αμερική, με τρελλές σπουδές και σε όποιον έχει το μεράκι και τη θέληση να επιλέξει μαθήματά τους και να πάρει διπλωματική σε αυτούς (αυτό έκανα εγώ) αξίζει πολλά! Δε γνωρίζω για το τμήμα της θεσσαλονίκης, αλλά το τμήμα της πάτρας είναι δύσκολο αλλά δύσκολο με την έννοια του αξιόλογου..ότι θες ρώτα με!

Δημοσ.

εγω παντως δεν θα πηγαινα για τομεα πληροφορικης αλλα κυριως ηλεκτρολογιας...

αν δεν κανω λαθος αυτοι υπογραφουν για ηλεκτρολογικες εγκαταστασεις...

κ αν μπορεσεις να φτιαξεις δικο σου συνεργειο στο μελλον ακομη καλυτερα...

μηχανικος η/υ σε τι βαθμο μιλαμε δηλ?θα κανεις κολλησεις σε πλακετες ή θα φτιαχνεις τσιπ ή τραντζιστορ?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Α!, επίσης, έχω κάτι φίλους ηλεκτρολόγους που σπουδάζουν στην Ξάνθη και απαιτούν να μάθουν γιατί η δική τους σχολή έμεινε έξω από την SuperLeague των τμημάτων ΗΜΜΥ. Αυτοί στο πηγάδι κατούρησαν?

Έχω την ίδια απορία...:mad:

Δημοσ.
Έχω την ίδια απορία...:mad:

Μετά απο 20 μέρες σου δημιουργήθηκε η απορία εσένα..:P:lol:

Προφανώς το θέμα έχει λήξει γιατί έχει περάσει η διορία κατάθεσης μηχανογραφικών.

ps. no offense πλάκα κάνω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...